fbpx

Website laten maken

Je zoekt een gespecialiseerd webdesign bureau voor het maken van een website? Je wilt je professionele website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Waarom een professionele website laten maken?

Er zijn tal van redenen waarom je als bedrijf of organisatie best een website hebt. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Dankzij een professionele webstek neemt de credibiliteit van jouw onderneming toe
  • Informatie is 24 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf stijgt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is moeiteloos te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel laagdrempelige manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als web agency mikken we bij het maken van onze websites op de perfectie. Het valt dan ook niet te vermijden dat we bestaande websites inspecteren en daarop feedback geven. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design
Verouderd design

Wat ooit hip en modern was toen je website gelanceerd werd, kan nu een troosteloos verouderde indruk geven. Websites met felle kleuren of donkere vlakken zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Trage website
Trage website

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Het is evident: niemand heeft zin om te wachten tot een langzame site geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website ging online en je bent apetrots op het resultaat. Maar waar blijven de bezoekers? Helaas valt er na enige tijd geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers te noteren. Maar wat is de oorzaak?

Niet zichtbaar in Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers er op je website terecht komen. Internetgebruikers weten ondertussen dat nagenoeg niemand verder kijkt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Interesse in een website laten maken?

Op zoek naar een betrouwbaar agency om jouw website te maken? Eén adres: Conversal.

Website laten bouwen met Conversal

Het team bij Conversal is verbonden door een passie van website laten bouwen. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Zonder onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte; wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, website ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve webshop laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een knappe, gebruiksvriendelijke website waarmee je vlot resultaten scoort? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadt, wordt gevonden door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt een WordPress website laten maken nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem om je webstek te vervaardigen én te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van het open source-platform WordPress.

Flexibel
Flexibel

WordPress staat garant voor erg uitgebreide functionaliteiten voor je website. Indien dat pakket niet volstaat, kan je de WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress biedt een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software verzet zelf al een pak werk om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk

Hoger scoren in Google

Er wordt wel eens verwacht dat een kersverse website meteen voor een betere positie in Google zal zorgen. Uiteraard staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines, maar evident is dat allerminst. Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat. Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, volgens het Engelse gezegde. We laten het woord dan ook graag over aan onze klanten. Hun reacties vertellen duidelijk waar het op staat.

{
“@context”: “https://schema.org/”,
“@type”: “Product”,
“name”: “Conversal”,
“image”: “”,
“description”: “Website laten maken”,
“brand”: {
“@type”: “Brand”,
“name”: “Conversal webdesign”
},
“aggregateRating”: {
“@type”: “AggregateRating”,
“ratingValue”: “4.9”,
“bestRating”: “5”,
“worstRating”: “0”,
“ratingCount”: “274”
}
}

Hoeveel kost een website?

Het kostenplaatje van een website kan je gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, maar dit kan nog oplopen. Dat hangt af van de grootte-orde van het ontwerp en design op maat, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

Website grootte
Grootte

Voor het visuele plaatje van je website heb je de keuze tussen een standaard sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle denkbare vormen. Dat maakt het ietwat moeilijker om de kostprijs van een integratie voor te schotelen, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Website content
Content

We vullen je website met tekst en beeld (copy of content). Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

De website is er, nu moet ie gevonden worden. Je kan het online verkeer naar je website aanwakkeren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Veel gestelde vragen over website laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel wat interessante vragen langs. We proberen deze zo goed mogelijk samen te vatten in onze FAQ. Zit je nog met een vraag? Geef gerust een seintje!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

533