fbpx

Website laten maken Oost-Vlaanderen

Je zoekt een bedrijf vol expertise in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken oost-vlaanderen

Er zijn ontzettend veel redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een kwaliteitsvolle website verhoogt de betrouwbaarheid van jouw onderneming
  • Potentiële klanten kunnen er 24 op 7 terecht voor info
  • Je bedrijf kan aanzienlijk meer mensen bereiken (zeker via online kanalen)
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen dankzij een makkelijke domeinnaam

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webdeveloper mikken we minstens op perfectie bij het bouwen van websites. Het valt niet te vermijden dat we bestaande websites onderzoeken en onze feedback vormen. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Webdesign in provincie Oost-Vlaanderen
Verouderd design

Wat ooit knap en fris was toen je website live ging, blijft niet eeuwig modieus. Kleurenvlakken en donkere websites zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de geschikte keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website zorgt helaas voor minder klanten. Dat spreekt voor zich: wie heeft er zin om te wachten tot een website tegen een slakkengangetje is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website mag eindelijk het levenslicht zien, dat zal vast knappe cijfers opleveren. Jammer genoeg blijkt er na een maand geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers plaats te vinden. Wat is de oorzaak?

Zichtbaarheid in Google verhogen (SEO)
Niet zichtbaar in Google

Hoe beter je in Google gepositioneerd staat, hoe meer surfers je website bezoeken. Het is geen geheim dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je niet wegzakt aan de hand van je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen bij Conversal

Hoe presteert jouw website vandaag? Gebruik onze gratis tool en ontvang vrijblijvend een eerste analyserapport van jouw website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met focus op resultaat. We gaan voor jou aan de slag en analyseren:

Website laten maken in Oost-Vlaanderen?

Op zoek naar een betrouwbaar websitebouwer in Oost-Vlaanderen? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal is trots op wat het doet: websites maken met passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expert in websites maken
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Elk project krijgt de nodige aandacht: we ontwerpen namelijk al onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren in Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner. Dat is mede dankzij de SEO-vereisten om online te scoren waaraan al onze websites voldoen.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een fraaie website die goed in elkaar steekt en vlotjes resultaten binnenrijft? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een opvallend gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een grote plus voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam

Achter WordPress zit een open source community, waar duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend sleutelen aan de ontwikkeling van het platform.

Flexibel

WordPress gaat prat op een zeer uitgebreid functionaliteiten in z’n basispakket. Als dat niet genoeg is, kan je simpelweg uitbreiden met plugins.

Zoekmachineoptimalisatie
SEO-vriendelijk

De software achter WordPress websites heeft een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Die zet je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.

Hoger scoren in Google

We moeten er niet omheen draaien: een betere ranking in Google is één van de belangrijkste doelstellingen van een nieuwe website. Pas echter op met te wilde verwachtingen. Het is namelijk best moeilijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO-optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Wie beter dan enkele klanten die ons werk beoordelen? Je maakt hieronder kennis met hun bevindingen.

Hoeveel kost een website?

Eveneens van groot belang: de kostprijs van een website. Die situeert zich normaal gezien tussen 500 en 5.000 euro, maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte

Voor het visuele jasje van je website kan je opteren voor een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is financieel de voordeligste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website wordt volgeschreven met tekst en vormgegeven met visuals. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing

Je mag nog zoveel werk in een website stoppen, hij moet ook gevonden worden. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Oost-Vlaanderen

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Vaak gestelde vragen als je een website wil laten maken

De wondere wereld der websites brengt heel wat vragen met zich mee. We bundelden alle mogelijke info in onze FAQ. Contacteer ons gerust wanneer je nog met een vraag blijft zitten!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

533