fbpx

Website laten maken Opwijk

Je zoekt een professioneel bedrijf in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Opwijk of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

website laten maken in Opwijk

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je als ondernemer of bedrijf een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt het aanzien van je onderneming
  • Je doelpubliek kan 24 op 7 terecht voor alle info
  • Qua bereik neemt je bedrijf grote stappen (zeker via online kanalen)
  • Een makkelijke domeinnaam is een heel toegankelijk visitekaartje

Foto door CC BY 2.5

De meest gemaakte fouten op websites?

Qua webdesign streeft ons agency naar perfectie. Het valt dan ook niet te vermijden dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat op een dag ongezien knap is qua design, kan even later hopeloos passé zijn. Felle kleuren en sombere vlakken zijn not done. Clean, strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage kost je klanten. Kan je nagaan: niemand heeft zin om te wachten tot een slome website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Apetrots kijk je uit naar het eerste effect van je gloednieuwe website. Helaas vallen de cijfers tegen… Na een maand valt er geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers op te merken. Maar wat is de aanleiding?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je plaats in Google, hoe groter je bezoekersaantallen. Je kan de enthousiastelingen die verder klikken dan de eerste pagina aan zoekresultaten namelijk op één hand tellen. Zorg er dus voor dat je er staat op vlak van belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Opwijk?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Opwijk? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal hanteert passie als rode draad bij het maken van websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Elk project krijgt bij ons de nodige aandacht en wordt volledig op maat ontworpen. Om een degelijke website te laten maken ben je bij Conversal aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Onze websites, van de eerste tot de laatste, voldoen aan de cruciale SEO-vereisten om online te scoren. Conversal is mede daarom sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, zelfs via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Een gebruiksvriendelijke website die mooi oogt én waarmee je bovendien resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress blinkt als systeem uit in het gebruiksgemak om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een grote plus voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open source, wat zoveel wil zeggen dat duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend helpen aan de ontwikkeling van het platform.

Flexibel
Flexibel

Van bij de installatie biedt WordPress een rits uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet voldoet, kan je uitbreiden met plugins.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress helpt je al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google, dankzij de zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Website hoger laten scoren in Google

Af en toe wordt er verwacht dat een nieuwe website meteen potten breekt en instant een betere ranking in Google oplevert. Als het even kan op #1! Helaas moeten we die droom nuanceren. Het is helemaal niet evident om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Klant is koning, zijn wil is wet. We zijn dan ook blij om een pak positieve recensies te kunnen voorleggen. Neem gerust de proef op de som met hun uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

Gemiddeld bedraagt de kostprijs van een website tussen 500 en 5.000 euro, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Qua uitzicht en structuur heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder tekst, beeld en inhoud is je website een lege doos. Bij voorkeur is je content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je boosten met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Opwijk?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Vaak volgt er een lijstje vragen bij het ontwikkelen van een website. Niets mis mee, wel integendeel. We bundelen alle info en antwoorden in onze FAQ ter inspiratie van anderen. Blijf je zitten met een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Opwijk

533