fbpx

WordPress webdesign

Op zoek naar een webdesign bureau? Bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een professioneel WordPress webdesign op maat. Onze digitale experts helpen je graag bij de ontwikkeling van je project.

Waarom kiezen voor WordPress webdesign?

WordPress is één van de beste CMS systemen voor het bouwen van een website. Dit content management systeem is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel developers als klanten. Een professionele website laten maken geeft jouw bezoekers een positief gevoel en bovendien ook een goede gebruikservaring. Een goed doordacht WordPress webdesign straalt vertrouwen uit en voldoet steeds aan de laatste nieuwe ontwikkelingen.

WordPress webdesign
 • Gebruiksvriendelijk CMS, dus je kan de inhoud van je site makkelijk zelf aanpassen
 • Professioneel webdesign: een website die kwaliteit en vertrouwen uitstraalt. Geef meteen een goed gevoel aan je klant
 • Hoger scoren in Google: WordPress heeft steeds aandacht voor zoekmachine optimalisatie. Zo kom je hoger in de zoekresultaten, wat je online meer zichtbaarheid geeft
 • Snelle laadtijden: websites die gebruik maken van WordPress webdesign laden snel. Dat is goed voor je resultaat in Google én het verbetert de ervaring van de bezoeker
 • Extra flexibel: WordPress is vandaag het populairste platform om websites op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat er duizenden plugins bestaan om de functionaliteit van je website uit te breiden

WordPress webdesign agency

WordPress is een open source software platform. Dat wil zeggen dat iedereen mee kan helpen om WordPress elke dag nog beter te maken. Het Conversal team bestaat uit ervaren WordPress designers en WordPress developers die stuk voor stuk specialisten zijn en alles uit het platform halen voor de klant. Samen zorgen ze voor digitaal vuurwerk op je website. WordPress biedt dan ook heel wat voordelen:

Snellere laadtijden met WordPress
Snelle laadtijden

WordPress websites hebben snelle laadtijden. Bovendien hebben ze een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

WordPress webdesign op maat
Website op maat maken

Dankzij WordPress ontwerpen wij onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Veel WordPress plugins
Veel plugins

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

WordPress is gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

WordPress webdesign op maat

Door te kiezen voor WordPress als content management systeem, kies je voor een betrouwbaar systeem met een brede waaier aan mogelijkheden. Bij Conversal gebruiken we liever geen standaard templates maar bouwen we aan een WordPress webdesign dat helemaal op maat is van jouw bedrijf. Wie kiest voor Conversal kan rekenen op een professioneel project, van A tot Z:

WordPress webshop op maat

Ieder project start met enkele verschillende stappen die ervoor zorgen dat we meteen op dezelfde golflengte zitten.

 • Op basis van een uitgebreide vragenlijst leren we jouw onderneming beter kennen
 • Met een gepersonaliseerd stijlbord tonen we hoe wij jouw project zien
 • Tijdens een startgesprek bespreken we al jouw wensen en noden

Het “wat, waarom en hoe” bepalen is een belangrijke stap voor ieder WordPress webdesign project. In deze fase onderzoeken we wat deze voor jouw website zijn.

 • We houden een uitgebreid gebruikersonderzoek
 • De structuur met logische, intuïtieve blokken wordt in wireframes gezet
 • Je website krijgt een relevante sitemap

We starten de design fase steeds met de homepage van jouw website. Zitten de stijl en de look-and-feel goed, dan gaan we de binnenpagina’s ontwerpen. Die hebben elk hun eigen karakter, maar volgen meestal wel de algemene stijl.

 • Ons design is responsive: het past zich aan aan het toestel van de gebruiker
 • Het ontwerp wordt gemaakt volgens de regels van de kunst

Voldoet het design helemaal aan jouw wensen? Dan leggen we nog de laatste hand aan het project. We controleren samen met jou of alle informatie en details 100% correct zijn. En dan gaat jouw project naar het team programmatie. Zo wordt het statisch design ontwerp een interactieve website met alle gevraagde functionaliteiten!

 • We controleren alle gegevens nog eens goed
 • En we checken of er een natuurlijke flow in je site zit

WordPress webshop laten maken

Ook webshops kunnen volledig naar wens uitgebouwd en ingericht worden. Bij Conversal bouwen we webshops door een integratie van WordPress WooCommerce. Dat is de meest gebruikte plugin voor webshops waar ook heel wat grote webwinkels op draaien.

Conversal heeft ervaring met op maat gemaakte webshops. Wij importeren eventueel ook jouw productdatabase van externe databases. Wil jij een webshop laten maken door Conversal? Neem dan zeker contact met ons op. Een WordPress webshop is enorm flexibel en uitgerust met alle functionaliteit die je nodig hebt.

Conversal als WordPress webdesign agency

Het team bij Conversal is verbonden door passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Zonder onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

Webdesign bureau Conversal

Beloftes van Conversal

Meer dan 600 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte; wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise in WordPress
RUIME EXPERTISE

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

WordPress maatwerk
MAATWERK

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google met WordPress
SCOREN IN GOOGLE

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering van jouw WordPress website
SERVICE NA VERKOOP

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Kies jij ook voor WordPress webdesign op maat?

WordPress webdesign voorbeelden

Op elke website die we lanceren, zijn we trots. We hebben websites gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten  en onthoud één ding: alles is mogelijk.

WordPress webdesign kosten

De kostprijs van een professionele website met WordPress webdesign situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro, maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootteorde van het website ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

Website op maat
Maatwerk

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website up-to-date
Functies

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing op jouw website
Marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Laat jouw website bouwen door een expert

Conversal is een expert in WordPress webdesign. Onze designers, ontwikkelaars en content creators slaan de handen in elkaar om jouw website van de grond op te bouwen. Bij Conversal houden we van een duidelijke en open communicatie. Je kunt er dan ook op rekenen dat het resultaat helemaal is wat je had gehoopt!

 • Een team van ervaren professionals
 • Officieel Google Partner
 • Professionele en razendsnelle WordPress website
 • Hou contact met één contactpersoon
 • Snel antwoord op al jouw vragen
 • Meer dan 500 tevreden klanten in ons portfolio

Belangrijke vragen rond WordPress webdesign voor jouw project

533