Light Blue BG
Mobile Top Curve

Webdesign

Jouw onderneming in de kijker zetten op het World Wide Web? Conversal is specialist in het realiseren van unieke en goed scorende websites. Wij maken websites op maat van jouw noden en zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is. Zo kan ook jouw onderneming genieten van een functioneel én goed ogend webdesign zonder dat jij je daar zorgen om hoeft te maken!

Webdesign

Webdesign: onze aanpak

Voor al ons webdesign gaan we systematisch te werk:
 • Webdesign: intake

  Intake

  Voor onze eerste ontmoeting bezorgen we je onze vragenlijst. Zo starten we goed voorbereid aan ons gesprek en verliezen we geen kostbare tijd.

 • Startgesprek design

  Startgesprek

  De wensen en noden van elke klant zijn uniek. In ons startgesprek overlopen we de structuur van jouw website. We brengen ook jouw wensen op vlak van lay-out in beeld.

 • Informatiearchitectuur

  Informatiearchitectuur

  Een logische, intuïtieve structuur is de basis van jouw website. We tekenen die uit tot op het niveau van de pagina’s. We geven ook aan hoe de pagina’s in elkaar overlopen.

 • Webdesign stijlbord

  Stijlbord

  Je voorkeuren qua lay-out kies je best op basis van enkele voorbeelden. We stellen een moodboard samen met verschillende stijlen die ons passend lijken voor je project.

 • Homepage webdesign

  Homepage design

  We starten het design met de homepage van jouw website. Zitten de stijl en de look-and-feel goed, dan starten we met de andere pagina’s en mobiele versie.

 • Inner pages webdesign

  Inner pages design

  Hierna gaan we over tot de zogenaamde “binnenpagina’s”. Deze hebben elk hun eigen karakter, maar volgen meestal de algemene stijl die bepaald werd in de homepage.

 • Finalisatie

  Is het design van elke pagina naar wens? Dan finaliseren we jouw website. We controleren samen met jou of alle info en details 100% naar wens zijn.

 • Webdevelopment

  Webdevelopment

  Vervolgens dragen we jouw project over naar programmatie. Zo wordt het grafische ontwerp een interactieve website met alle gevraagde functionaliteiten!

Map Bot Curve
Job Overview Boutton Curve

Met deze software gaan wij voor jou aan de slag

Wij gebruiken enkel de beste software op de markt en kiezen die in functie van jouw project.

Figma: stijl beheren

Voor het ontwerpen van jouw project maken we gebruik van Figma. Een keuze die we voornamelijk hebben gemaakt omdat het ons toelaat meer flexibel te werken naar onze klanten toe, alsook om een vlot verloop van grotere WordPress projecten te faciliteren.

Affinity Designer: iconen en illustraties

Ons favoriet vectorprogramma. Affinity Designer laat ons toe illustraties op maat te maken alsook hele icoon-reeksen. Affinity Designer geeft ons de middelen om ontwerpen aan te vullen met creatief- en uniek beeldmateriaal die jouw project visueel nog sterker maken. Maar ook voor huisstijl elementen, voornamelijk logo’s, vallen we terug op Affinity Designer.

Writemaps: informatie architectuur, sitemap

Bij aanvatten van een webproject bouwen we eerst een overzichtelijke sitemap. Doorheen het project zal deze sitemapde rode draad vormen en duiding bieden op de verschillende types pagina’s. Writemaps biedt hier een flexibel platform voor, het laat ook toe jou, als klant, te betrekken in het proces van het opmaken van de sitemap.

Invision: presentatie, feedback verzamelen

Om onze klanten zo dicht mogelijk te betrekken bij het opbouwen van hun project leggen wij per stap het ontwerp ter revisie aan jou voor. Dit laat ons toe snelle opmerkingen van onze klanten te ontvangen en naar hun wensen wijzigingen aan te brengen aan het webdesign. Invision laat ons toe dit op een vlotte en gebruiksvriendelijke manier door te voeren.

Whimsical: informatie-architectuur, SEO

De basis van elk project is een goede informatie-architectuur. Deze fundering van “user-journeys” en “wireframes” onderbouwt de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van het project. Het laat ons ook toe om vanaf de start van het project een goede hiërarchie op te bouwen, wat niet alleen helpt bezoekers te sturen doorheen de website, maar ook een sterke basis te leggen voor SEO.

Map Bot Curve
Job Overview Boutton Curve

Met deze software gaan wij voor jou aan de slag

Wij gebruiken enkel de beste software op de markt en kiezen die in functie van jouw project.

Bekijk onze realisaties!

Check enkele van onze webdesign referenties.
Villa Molenhof

Villa Molenhof

Villa Molenhof biedt de ultieme setting voor "stille" feesten.

TNS Kroket

TNS Kroket

Producent van artisanale kroketten, bouchées en filohapjes.

Vanéflon

Vanéflon

Vanéflon NV is gespecialiseerd in het produceren van Polymeren.

Bekijk onze realisaties!

Check enkele van onze webdesign referenties.
Form BG

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Job Overview Top Curv
Job Overview Boutton Curve
Testiomonials Top Mobile
Testiomonials Bot Mobile