WordPress website laten maken

De specialisten van Conversal maken elke website op maat. Geen standaard templates omdat een maatwerk website laten maken in WordPress een veel betere oplossing biedt voor de specifieke noden van je bedrijf, jouw (potentiële) klanten en Google. WordPress website laten maken? Wij zijn jouw partner!

De troeven van een WordPress maatwerk website

Jouw nieuwe website op maat laten maken heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Je website sluit 100% aan bij de online strategie van jouw bedrijf of organisatie.
 • Customized webdevelopment zorgt ervoor dat specifieke wensen en eisen kunnen worden uitgevoerd.
 • Goede SEO-resultaten zijn gegarandeerd wanneer je de juiste content gebruikt.
 • Het webdesign is volledig te personaliseren.
 • Je komt tegemoet aan de verwachtingen van jouw doelgroepen.
 • Diversificatie wordt makkelijk toepasbaar: een webshop koppelen aan een voorraad beheersysteem, data uit complexe systemen met elkaar combineren, input genereren vanuit verschillende doelgroepen, integreren van databases of systemen van derden, …
 • Geen vertragingen door overbodige functies.
 • Een uitstekend en professioneel visitekaartje voor jouw bedrijf of organisatie.

Wat is de prijs van een WordPress website op maat?

Hoeveel kost een website laten maken gemiddeld? Het is de meest gestelde vraag wanneer klanten tijdens een eerste kennismakingsgesprek bij ons over de vloer komen. Een terechte vraag! Want er hangt veel af van de uiteindelijke kostprijs.

De kostprijs van een website hangt van verschillende dingen af, maar meestal kunnen we de kostprijs berekenen aan de hand van het bouwen, ontwerpen en onderhouden van je online aanwezigheid. De grootte van de website, specifieke functionaliteiten, de vormgeving en de uiteindelijke inhoud bepalen de kostprijs per jaar.

Een WordPress website kan perfect een website op maat zijn. Het klopt dat WordPress standaard templates heeft, maar wij gaan resoluut voor design en development op maat. Een website laten maken op maat in WordPress is perfect mogelijk dankzij de vele plug-ins. Trouwens, als er geen relevante plug-in bestaat voor een bepaalde functie dan ontwikkelen wij die specifieke toepassing zelf. Dankzij onze ervaring en expertise mogen we ons WordPress-specialist noemen. Bij Conversal is op elk moment duidelijk wat de inschatting van het nodige werk is en vragen steeds om jouw goedkeuring. Nadien volgen er geen (financiële) addertjes onder het gras.

wordpress website laten maken op maat

Sommige ondernemers gaan ervan uit dat het werk ophoudt na de lancering van de website. Niets is minder waar! Als je wil dat jouw website ten alle tijden goed functioneert, moet je investeren in updates en onderhoud.

De makkelijkste en veiligste oplossing is de keuze voor een Care Plan. Dit type onderhoudscontract garandeert goede resultaten en een continuïteit in je online dienstverlening. Een basis WordPress Care plan voor een kleine website kost 30 per maand. Voor grotere websites kost dit 99 per maand. Een compleet onderhoudsplan met premium support kost 199 per maand.

Dit type onderhoudsplan brengt enorm veel voordelen met zich mee. Een Care Plan ontlast de zorgen voor website-eigenaars. Je kunt op beide oren slapen en weten dat jouw website goed presteert en onderhouden wordt.

WooCommerce: de oplossing voor jouw webshop

Ook een webshop ontwikkelen we bij Conversal helemaal op maat van jouw noden en doelen. Daarvoor gebruiken we WooCommerce, de WordPress webwinkel plug-in.

Een WordPress website laten maken op maat bij Conversal?

Kies je voor een professionele website bij Conversal, dan bezorgen we jou een perfect afgewerkt resultaat. Maar onze klanten kunnen ook daarna bij ons terecht voor ondersteuning, aanpassingen, uitbreiding of updates.

Het is jouw online communicatie strategie die richtinggevend is voor de manier waarop we jouw website ontwikkelen. Met andere woorden: de techniek volgt de strategie en niet omgekeerd. Daarom luisteren we naar jouw noden en verwachtingen. Maar we hebben ook alle expertise en ervaring op vlak van online marketing in huis. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend voorstel.

Waarom kiezen voor Conversal?

 • We hebben de ervaring en expertise in huis om je te helpen bij alle aspecten van jouw online communicatie: webdesign, webdevelopement, online marketing, online strategie.
 • Elke website krijgt een gepersonaliseerd en uniek design.
 • Achter jouw professioneel opgebouwde website zit een ijzersterke programmatie.
 • Conversal is dé WordPress-specialist.
 • Wij blijven ter beschikking voor ondersteuning of bijkomende vragen.
 • Wij hebben een portfolio met meer dan 500 referenties.
 • Sinds 2016 zijn wij officieel Google Partner.
 • Wij passen voor elke nieuwe website onze unieke SEO-checklist toe.
 • Onze offertes zijn duidelijk en correct, je hoeft dus niet te vrezen voor onverwachte kosten.

In 9 stappen naar online succes

Bij Conversal kan je een nieuwe WordPress website laten maken in 10 heldere stappen:

 1. Eerst houden we een persoonlijke startmeeting om jouw bedrijf of organisatie én noden en verwachtingen goed te leren kennen.
 2. We vertrekken van een heldere planning zodat alle betrokkenen altijd weten waar ze aan toe zijn.
 3. We werken een ontwerp op maat uit en leggen dat webdesign aan je voor. Dat design programmeren we naar HTML, dat is de frontend development. Wij brengen trouwens onbeperkt wijzigingen aan, tot het voor jou helemaal goed zit! De backend development gebeurt in een efficiënt Content Management Systeem (CMS). Wij kiezen in regel voor WordPress omwille van de vele troeven van dit CMS, waaronder de mogelijkheden om een website op maat te laten maken.
 4. Is alles geprogrammeerd, dan kan jij jouw nieuwe website zelf uitproberen. Heb je feedback, dan verwerken we die graag in een aangepaste versie.
 5. Tijdens de backend meeting vertellen en tonen we je hoe jouw nieuwe website werkt. Dankzij de strakke WordPress-programmatie door Conversal kan je zelf jouw website beheren.
 6. Met onze unieke SEO-checklist gaan we jouw website screenen zodat die goed scoort in de zoekmachines. Ook voor de werking en voor andere aspecten hebben we onze eigen checklists.
 7. Daarna volgt de lancering waarbij we onder meer een migratieplan uitvoeren.
 8. De eerste weken na de lancering doen we periodieke controles. Zo zijn we helemaal zeker dat jouw website goed werkt.
 9. Support en advies vinden we bij Conversal niet meer dan logisch. Je kan dus ook na de lancering nog steeds bij ons terecht. Daarom zijn we jouw partner!
Hulp nodig? Chat via WhatsApp!