fbpx

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken? Bij Conversal kiezen we al jaren voor WordPress omdat we daarmee professionele websites, 100% op maat van jouw bedrijf of organisatie kunnen bouwen.

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Vandaag is WordPress het meest gebruikte platform om websites op te bouwen. Dat is niet te verwonderen want dagelijks werken er duizenden WordPress developers – ook bij Conversal – aan het continue verbeteren van deze open source software. Een WordPress website op maat heeft dan ook veel voordelen:

 • WordPress is een heel gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) waarmee je zelf makkelijk aanpassingen aan je site kan doen
 • Het platform is snel, voor een optimale user experience
 • WordPress laat toe een site te bouwen, helemaal op maat van de klant
 • Honderden WordPress plugins laten jouw website precies doen wat jij wil, met onder andere de populaire WooCommerce plugin voor een professionele WordPress webshop

Je verwacht natuurlijk veel van je nieuwe website en daarom zijn de WordPress developers van Conversal continu in de weer om voor jou de perfecte website te bouwen. Voor jouw WordPress website op maat gebruiken we heel wat software om je het allerbeste resultaat voor te leggen:

FIGMA

Al vanaf de ontwerpfase krijg je een idee over hoe je nieuwe website er zal uitzien. Daarvoor gebruiken we Figma. Zo maken we een uniek design en kunnen we jouw feedback gemakkelijk verwerken.

PHP

PHP is een programmeertaal die snelle laadtijden oplevert, verbindingen kan maken met andere databases en de beste resultaten geeft voor een WordPress website.

WORDPRESS PLUGINS

Met diverse plugins kunnen we verschillende functies aan je website toevoegen. Er bestaan honderden WordPress plugins, waarmee de website alles kan doen wat je ervan verwacht.

WOOCOMMERCE

Eén van de populairste plugins is de gebruiksvriendelijke WordPress WooCommerce plugin.  Daarmee bouwen we voor jou een professionele WordPress webshop op maat.

WordPress webdesign bij Conversal

Het team bij Conversal is verbonden door passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee, zonder hierbij onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

WordPress website laten maken prijs

Als je op zoek bent naar een professionele WordPress website, is het belangrijk om te weten wat de kosten zullen zijn voor het laten maken van deze website. De prijs van het laten maken van een WordPress website kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het niveau van complexiteit van de website, de hoeveelheid functionaliteiten die je wilt, en de ervaring en expertise van de ontwikkelaar.

Er zijn een aantal manieren om de kosten van het laten maken van een WordPress website te verlagen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudigere website met minder functionaliteiten, of kiezen voor een ontwikkelaar met minder ervaring maar wel lagere tarieven. Het is echter belangrijk om te onthouden dat goedkope opties vaak gepaard gaan met lage kwaliteit, dus het is verstandig om te zoeken naar een balans tussen kosten en kwaliteit.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je duidelijk communiceert wat je verwachtingen zijn met betrekking tot de website, zodat de ontwikkelaar een nauwkeurige prijs kan geven. Door goed te communiceren en duidelijk te zijn over je wensen, kan de ontwikkelaar een website aanbieden die voldoet aan je behoeften en binnen je budget valt.

Beloftes van Conversal

Meer dan 600 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte: wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Website op maat
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Op zoek naar een Wordpress website op maat?

Ons team van WordPress ontwikkelaars neemt jouw project graag onder handen.

Website laten overzetten naar WordPress

Website laten overzetten naar WordPress

Heb je vandaag al een website en wil je graag ervaren hoeveel meer je uit jouw website kan halen? Laat jouw bestaande website overzetten naar WordPress. Laat onze specialisten jouw website screenen met onze AI tools en kies resoluut voor digitale groei.

Enkele kenmerken van een website op maat in WordPress:

 • Super snelle laadtijden
 • Veilige website
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Hoger scoren in Google
 • Veel plugins voor extra functies

Een WordPress webshop laten maken

WordPress is ook het ideale platform voor een professionele webshop. Bij Conversal werken we met de populaire WooCommerce webshop plugin. Deze is super gebruiksvriendelijk en helemaal op maat te bouwen.

Volledig op maat
Volledig op maat

De mogelijkheden van WooCommerce zijn legio. Zowat elk aspect van de plugin valt vlot uit te breiden en is helemaal te personaliseren.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Net als het CMS van WordPress is ook WooCommerce bijzonder gebruiksvriendelijk. Alles verloopt vlot: van installatie, backend tot nieuwe producten aan jouw webwinkel toevoegen.

Grootte
Snel

De lichte interface zorgt ervoor dat WooCommerce snelle laadtijden haalt. Daarnaast garanderen we een optimale WordPress webhosting voor jouw webshop bij Conversal!

Contacteer ons vandaag

Wij nemen jouw project graag in handen! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

WordPress onderhoud

Jouw WordPress website in topvorm houden was nog nooit zo gemakkelijk. Conversal biedt verschillende pakketten voor WordPress onderhoud waarmee jouw site de beste prestaties blijft leveren. In onze pakketten hebben we aandacht voor:

Website snelheid
Snelheid

Want een snelle website is niet alleen prettig voor bezoekers, je scoort er ook hoger mee in de zoekmachines!

Gebruiksvriendelijk
Veiligheid

We beschermen je website tegen hackers en cyberaanvallen zodat jij en je klanten in alle veiligheid online kunnen communiceren en handelen.

Website up-to-date
Up-to-date

De online wereld is voortdurend in evolutie. Nieuwe functies – zoals spraaktechnologie – en nieuwe platformen vragen veel van je website. Wij zorgen ervoor dat je site voortdurend mee is met de nieuwste technologie en in alle omstandigheden optimaal blijft functioneren.

WordPress development bij Conversal

WordPress development bij Conversal

Wat mag je verwachten?

 • Een degelijke en veilige website, uitgebreid getest in verschillende browsers
 • Responsive design zodat je op elk type scherm de beste surfervaring krijgt
 • Extra snelle laadtijden voor urenlang comfortabel surfen
 • Alle knowhow die je van een officiële Google partner mag verwachten
 • Een directe link met Google Analytics voor simpele monitoring
 • Plugins die door ons regelmatig website onderhoud nooit offline gaan

Veel gestelde vragen over WordPress website laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel wat interessante vragen langs. We proberen deze zo goed mogelijk samen te vatten in onze FAQ. Zit je nog met een vraag? Geef gerust een seintje!

Relevante links

Betekenis website

533