fbpx

Webdevelopment bureau

Een website bouwen is niet wat het enkele jaren geleden was. Er komt veel meer bij kijken dan simpelweg een pagina bouwen die op het internet staat. Om een snelle en goed presterende website te maken, neem je best een webdevelopment bureau met ervaring onder de arm. Behalve het feit dat de website altijd online en bereikbaar moet zijn, moet je met nog tientallen andere dingen rekening houden waarvan de meeste internetgebruikers amper weten dat ze bestaan! De kunst van webdesign bestaat eruit om te zorgen dat je een website zo goed mogelijk kunt optimaliseren zodat ze perfect presteert en vooropgestelde doelen behaalt.

Ons webdevelopment bureau staat garant voor:

1. Snelle laadtijden

Bezoekers verlaten een website die niet volledig leesbaar en bruikbaar is binnen de 3 seconden. Ja, je leest het goed! Jouw website krijgt exact 3 seconden de tijd voordat ze in de steek gelaten wordt, op zoek naar een sneller alternatief. Om een webpagina te laden binnen de 3 seconden heb je best wat technische kennis nodig. Maar, geen zorgen! Wij als webdevelopment bureau hebben ervaring met snelle laadtijden en optimaliseren de laadtijd van jouw pagina’s.

2. Mobiel design

Wil je een website laten maken, dan mag je ervan uitgaan dat die in eerste instantie ontworpen moet worden voor mobiele gebruikers. In de voorbije jaren doorliepen we de verschillende stadia van mobiel webdesign. De gemiddelde internetgebruiker zit niet meer achter een vaste desktop, maar surft meer dan ooit via een smartphone. Het beste webdevelopment design vertrekt vanuit deze gedachtegang en denkt eerst aan de mobiele gebruiker die websites bezoekt met mobiele data.

3. SEO optimalisatie

Wanneer je website eenmaal online is, wil je natuurlijk ook dat bezoekers die website vinden. Je wil dat klanten jouw website bezoeken, er blijven en liefst ook iets kopen of bestellen. Dit proces is vaak de belangrijkste reden om een website te maken. SEO is een cruciale schakel in dit proces. SEO of Search Engine Optimisation zorgt er voor dat je website getoond wordt in zoekmachines en dat bezoekers worden getriggerd om op jouw link te klikken. Het juiste marketingbureau zorgt ervoor dat jouw website als eerste verschijnt en veel bezoekers en conversies binnen brengt.

Ga meteen van start met webdevelopment

Conversal webdevelopment bureau focust ook op:

4. Content management

Een CMS of content management systeem is interessant want het zorgt er voor dat de website na ingebruikname aanpasbaar is door jou. Met een gebruiksvriendelijk CMS kan je zelf blog artikelen of producten toevoegen aan jouw website. Kies voor een webdevelopment bureau dat je een duidelijke uitleg kan geven over het aanpassen van content en het gebruik van je website.

5. Backend development

Kwalitatief backend development betreft het programmeren van alle zaken die achter de schermen gebeuren. Jij of jouw website bezoekers zien hier niks van, maar de backend inspanningen zorgen er wel voor dat je website er leuk uit ziet, snel laadt en goed bruikbaar is. Een goede backend webdeveloper is er eentje die ervoor zorgt dat je niks ziet van zijn of haar werk achter de schermen, maar die er wel voor zorgt dat je website prachtig en efficiënt is!

6. Frontend development

Wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken, heb je misschien al een idee over hoe je wilt dat die er uit gaat zien. Wij luisteren naar jouw wensen en visie om een goed beeld te vormen van het resultaat dat je wil verkrijgen. Daarna gaan we aan de slag om een mooie en mobielvriendelijke website te creëren die qua design helemaal voldoet aan jouw wensen en noden.

Wil jij ook een snelle website?

Ons webdevelopment bureau ondersteunt graag bij:

7. Marketing en adverteren

Nadat de website gelanceerd is, helpen we je als webdevelopment agency verder met de marketing en promotie van je webstek. We zorgen er voor dat meer bezoekers je website vinden en worden overtuigd om de website en producten te verkennen. Met gerichte marketing kunnen we de juiste mensen bereiken die interesse tonen in je producten en dus ook vaker tot een aankoop overgaan. Naast social media marketing en Google advertenties staan we je ook bij met het e-mail marketing plan.

8. Webshops en online winkels

Ook voor de opstart van webshops en e-commerce websites hebben wij de nodige know-how om van jouw online winkel een succes te maken. Verspil geen tijd met halve oplossingen en kies vanaf de start voor een web development bureau dat het verschil maakt.

9. Beveiliging en server onderhoud

Last but not least! Onderhoud en beveiliging van je server en website zijn essentiële dingen die te vaak over het hoofd worden gezien. Webdesign eindigt niet na het opleveren van de website! Een goed web development bureau biedt een complete dienst na verkoop en zorgt er voor dat jouw website goed blijft draaien. We voeren de nodige updates uit om er voor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is.

Andere vragen over ons webdevelopment bureau?

533