fbpx

Website laten maken Gent

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Gent of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Gent

De lijst met redenen is lang waarom je als ondernemer of bedrijf een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de présence van jouw onderneming
  • Informatie is 24/24 en 7/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is vlot te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als web agency streven we naar perfectie bij het maken van onze websites. Het is dan ook onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze feedback vormen. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit hip en modieus was toen je website live ging, kan nu een hopeloos verouderde indruk opleveren. Kleurrijke en donkere websites zijn niet langer aan de orde. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website zorgt voor minder contactaanvragen. Niet meer dan logisch: wie heeft zin om te wachten op een trage website, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt onlangs een website gebouwd of laten ontwikkelen. Met grote trots kijk je naar het eindresultaat maar na enige tijd blijkt er geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers. Wat is de reden?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer bezoekers er op je website passeren. Mensen weten inmiddels wel dat vrijwel niemand verder klikt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Gent?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Gent? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons verbindt bij Conversal. En die passie slaat aan, want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor, met succes! Dat is onze belofte; wij luisteren naar jouw noden en wensen. Op die manier vormen we de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze projecten worden steeds volledig op maat ontworpen. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij Conversal aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle websites die we online zwieren voldoen aan de SEO-checklist om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een mooie website waarmee je knappe resultaten haalt én die gebruiksvriendelijk is? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Het belangrijkste aspect aan WordPress is het extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open-source, wat wil zeggen dat duizenden vrijwilligers over de hele wereld voortdurend mee helpen aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Zonder boe of ba biedt WordPress op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat, kan je uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites zijn ijzersterk dankzij een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De slimme software helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

Van een fonkelnieuwe website zou je onmiddellijk een betere ranking in Google verwachten. En liefst van al staan we natuurlijk op nummer 1 bij de populaire zoekmachines. Alleen moeten we die droom ietwat doorprikken! Het is namelijk helemaal niet evident om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Neem het van onze klanten aan, bij Conversal kan je op beide oren slapen. We laten hen graag aan het woord met een reactie.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website kan je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro situeren, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in ‘m in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de visuele identiteit van je site kan je kiezen tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat staat dan weer voor een unieke aanpak, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in wel duizend vormen. Dat maakt het moeilijker om de kostprijs van een integratie te bepalen, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Na het lanceren van je website begint het echte werk; gevonden worden. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Gent?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons aankloppen met heel wat interessante vragen. Die beantwoorden we graag in onze FAQ. Vind je geen antwoord op je vraag? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Gent

533