fbpx

Website laten maken Oudenaarde

Je zoekt een ervaren professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Oudenaarde of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Oudenaarde

Er zijn een lange lijst redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Info is op elk moment van de dag beschikbaar voor je (toekomstige) klanten
  • Je kan veel meer mensen bereiken via online kanalen
  • Een degelijke website verhoogt de serieux van jouw onderneming
  • Een eigen domeinnaam is makkelijk door te spelen én een toegankelijke manier om jezelf voor te stellen

De meest gemaakte fouten op websites?

We streven bij het maken van onze websites naar de perfectie. Neem het ons niet kwalijk wanneer we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Designtrends komen en gaan, het is dan ook geen schande dat wat ooit hip en trendy was, nu nogal verouderd overkomt. Momenteel zijn kleurrijke en donkere websites helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Je bereikt minder klanten door een langzame website. Dat valt eenvoudig te verklaren; niemand heeft zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website is zopas ontwikkeld en met veel trots kijk je naar het resultaat. Helaas valt dat wat tegen na een maand. Er zijn geen, weinig of zelfs een teruglopend aantal bezoekers. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google geposteerd staat, hoe meer bezoekers er over je digitale vloer komen. Zoals je weet klikt vrijwel niemand nog door na de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je vooraan staat dankzij je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Oudenaarde?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Oudenaarde? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal ontwerpt alle websites met passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Je project is bij ons geen nummer, we ontwerpen alles steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, probeer het gerust via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Ben je op zoek naar een mooie, gebruiksvriendelijke website die resultaten garandeert? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

De extreem grote gebruiksvriendelijkheid van het systeem is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien WordPress open source is, kan je rekenen op duizenden vrijwilligers overal ter wereld. Zij helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress reikt al een pak uitgebreide functionaliteiten aan voor je website. Indien deze niet volstaan, kan je je website uitbreiden met plugins.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress helpt je al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google dankzij z’n zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Hoger scoren in Google? Let op deze belangrijke factoren.Website hoger laten scoren in Google

Levert een nieuwe website instant een betere ranking in Google op? Het is de droom van velen om op #1 te staan bij populaire zoekmachines, maar jammer genoeg is het helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

We geven het woord graag even aan onze klanten zelf. Zij hebben uiteindelijk het eindoordeel. In het filmpje kom je hun uitgesproken mening te weten.

Hoeveel kost een website?

Je mag de kostprijs van een website gemiddeld tussen 500 en 5.000 euro verwachten, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Bij Conversal gaan we aan de slag met een bestaand sjabloon of een op maat gemaakt ontwerp voor het uitzicht van je website. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in ontelbaar veel vormen. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder content, beelden en teksten zal je website niet veel potten breken. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Eens de website er is, moeten we verkeer daarnaartoe stimuleren. Dat kan met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Oudenaarde?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Uiteraard duiken er best wat vragen op bij het ontwikkelen van een website. Conversal bundelt al deze info en antwoorden in de FAQ. Zit je nog steeds met een onbeantwoorde vraag? Roep gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Oudenaarde

533