fbpx

Website laten maken Lebbeke

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Lebbeke of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website Laten Maken in Lebbeke

Er vallen heel wat redenen op te noemen waarom je als ondernemer of bedrijf een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website vergroot de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is eenvoudig te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als web agency mikken we bij het maken van onze websites op perfectie. Het is dan ook onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover vormen. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil groeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit flitsend en grensverleggend was toen je website live ging, kan nu een verouderde indruk geven. Kleurrijke en donkere websites zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website zorgt voor een lager aantal contactaanvragen. Logisch uiteraard: wie heeft er zin om te wachten tot een slome website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je nieuwe website is net klaar en met veel trots kijk je naar het resultaat. Helaas blijkt na enige tijd dat er geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers wordt genoteerd. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in de Google-ranking scoort, hoe meer bezoekers er op je website terecht komen. Niemand klikt namelijk verder dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dus zeker voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Lebbeke?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Lebbeke? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie verbindt ons bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar, als bedrijf én team. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor, mét succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Al onze projecten zijn steeds volledig op maat ontworpen. Om een degelijke website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. We zijn sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een knappe website die gebruiksvriendelijk is en voor resultaten zorgt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Van WordPress kan je een extreem gebruiksvriendelijk systeem verwachten om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien WordPress open source is, dragen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend bij aan de evolutie van het platform.

Flexibel
Flexibel

WordPress staat gekend om z’n uitgebreide functionaliteiten voor je website. Indien dat pakket niet volstaat, kan je WordPress uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress staat voor een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software achter de schermen helpt je al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Website hoger laten scoren

Van een nieuwe website wordt vaak verwacht onmiddelijk een betere ranking in Google op te leveren. Vanzelfsprekend staan we graag op nummer #1 in de populaire zoekmachines. Helaas moeten we ook meteen meegeven dat het helemaal niet makkelijk is om meteen hoger in Google te scoren.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Niets overtuigender dan het oordeel van de klant. We laten hen graag zelf aan het woord. Zo leer je Conversal kennen via hun uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

Je kan het prijskaartje van een website gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in kostprijs hangt af van de grootte-orde van het ontwerp, design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat levert een unieke aanpak op met een betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website wordt gevuld met tekst en beeld. Die content is bij voorkeur geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je website is er, nu nog gevonden worden! Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Lebbeke?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

We krijgen heel wat interessante vragen van bedrijven binnen. Alle antwoorden en bijkomende info bundelen we in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons gerust.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Lebbeke

533