fbpx

Website laten maken Deinze

Je zoekt een vakman in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Deinze of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Deinze

Er zijn een lange lijst redenen waarom je als ondernemer of organisatie een webstek moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is continu beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt opmerkelijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel vlotte manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webbouwer streven we naar perfectie bij het maken van onze websites. We kunnen er niet omheen: bestaande websites nemen we onder de loep om onze mening te vormen. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil uitbreiden.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat fris oogde toen je website live ging, kan nu hopeloos aftands lijken. Zowel frivole websites met veel kleur als duistere websites zijn passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Niet minder dan normaal: wie wil wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt net een website gelanceerd en met grote trots kijk je naar het resultaat. Helaas blijkt er na een maand geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers te zijn. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in de Google-resultaten staat, hoe meer bezoekers er op je website langs komen. Mensen weten dat geen enkele ziel verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen!

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van dit formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren. Het doel: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Deinze?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Deinze? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Bij Conversal bulkt het van de passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is ons stokpaardje, tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie en ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze projecten zijn steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed voor de dag te komen. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Probeer het ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een knappe, vlotte website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te bouwen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open source is, helpen een klein legertje vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al een resem functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress-website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe hoger scoren in Google?

Vaak wordt er verwacht dat een fonkelnieuwe website meteen voor een betere score in Google zal zorgen. Liefst van al staan we natuurlijk op nummer 1 in de gekende zoekmachines. Jammer genoeg moeten we die droom doorprikken! Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, zegt het Engelse spreekwoord. We geven daarom graag het woord aan onze klanten. En die hebben een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website situeert zich ongeveer tussen de 500 en 5.000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de visuele identiteit van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is het goedkoopst, op maat staat dan weer voor een unieke look, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms onduidelijk om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met tekst en beeld. Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Je kan de toestroom naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Deinze?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We bundelen deze info en presenteren ‘m in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Deinze

533