fbpx

Website laten maken Dendermonde

Je zoekt een kenner in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Dendermonde of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website Laten Maken Dendermonde

De lijst met redenen is lang waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Informatie is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf stijgt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is eenvoudig te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als websitebouwer mikken we bij het maken van onze sites op perfectie. Het is dan ook onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design
Verouderd design

Wat flitsend en modieus was toen je website live ging, kan nu een hopeloos verouderde indruk geven. Zowel speels gekleurde als donker gekleurde websites zijn helemaal out. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website levert minder contactaanvragen op. Dat is logisch: niemand heeft zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers

Je hebt onlangs een website laten bouwen. Je kan de trots dan ook niet onder stoelen of banken steken. Alleen is de dalende trend aan bezoekers teleurstellend. Maar wat is de oorzaak?

Hoger scoren in Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google-rangschikking staat, hoe meer bezoekers je ontvangt. Mensen weten ondertussen dat vrijwel niemand verder klikt dan de eerste pagina zoekresultaten. Zorg er dus voor dat je er staat op vlak van belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Dendermonde?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Dendermonde? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie verbindt ons bij Conversal. Die passie slaat duidelijk aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Niet minder dan 500 klanten gingen je voor, met succes! Dat is meteen onze belofte: we komen tegemoet aan jouw noden. Dat doen we door middel van de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig naar wens van de klant. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Alle websites die Conversal aflevert, voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Hoger scoren in Google
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Probeer het zelf via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een aantrekkelijke, toegankelijke webstek waarmee je resultaten scoort? Dat is enkel mogelijk met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Wordpress Webdesign
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is héél gebruiksvriendelijk om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress bestaat uit open source code, helpen duizenden experts overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling van het platform.

Flexibel
Flexibel

WordPress staat gekend om zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet voldoet, kan je jde WordPress-website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites bevatten een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zet je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe scoor je hoger in Google?

Je zou verwachten dat een nieuwe website onmiddellijk hoog scoort in Google. Liefst van al staan we natuurlijk op nummer 1 bij de populaire zoekmachines. Helaas moeten we die droom doorprikken! Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, aldus het Engelse gezegde. Het oordeel van de klant staat dan ook centraal. We geven hun helder verdict graag mee.

Hoeveel kost een website?

Het prijskaartje van een website schommelt gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand template en maatwerk. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle maten en vormen. Dat maakt het soms wat moeilijker om het prijskaartje van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website wordt gevuld met inhoud (copy of content). In een ideale wereld die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

De website is er, nu moet ie gevonden worden. Je kan de toestroom naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Dendermonde?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Er duiken best wat vragen op bij bedrijven. We proberen daarom zoveel mogelijk te capteren en netjes te bundelen in de FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet en contacteer ons!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Dendermonde

533