WordPress plugins

Bij Conversal zorgen we voor websites op maat. Dankzij onze ruime ervaring met WordPress plugins kunnen we voor jou een website bouwen die voldoet aan jouw eisen, die van je klanten én die van Google voor een optimale online zichtbaarheid.

De belangrijkste WordPress plugins op een rij

Jouw nieuwe maatwerk website ziet er pas helemaal ok uit wanneer we hem met de beste plugins kunnen optimaliseren. We sommen de belangrijkste even voor je op.

 • Autoptimize
  Eén van de technische plugins in WordPress die codes kan comprimeren en optimaliseren om de website sneller te laten laden.
 • Conversal Monitoring
  Hiermee monitoren we de prestaties van jouw website en doen we de nodige updates en periodieke backups.
 • Conversal Backend
  Een plugin die we zelf hebben geschreven om enkele tweaks aan te brengen die het standaard WordPress CMS optimaliseren en om de gebruikerservaring van de klanten te optimaliseren.
 • Analytics Dashboard for WP
  Dit is een van de WordPress plugins die we gebruiken om de website makkelijk te koppelen aan Google Analytics en daardoor statistieken rechtstreeks in het dashboard kunnen raadplegen.
 • WP Mail en Mailgun
  Alle mails die via de website verstuurd worden verlopen via de Mailgun plugin. Deze tool wordt gebruikt om mailverkeer in naam van de website te regelen, backups van uitgaande berichten bij te houden, spamaanvallen te detecteren en een log bij te houden van alle gelukte (en mislukte) afleveringen van mails. Mailgun vermijdt ook dat jouw mails in de spamfolder van de geadresseerde terechtkomen.
 • Yoast SEO en Extensies
  Voor de zoekmachine optimalisatie is deze WordPress plugin onmisbaar. Naast een hele hoop onzichtbare en beperkt zichtbare technische knowhow wordt deze plugin ook gebruikt om zoekresultaten in Google en gedeelde berichten op sociale media vorm te geven.
wordpress plugins

WordPress plugins voor een website op maat

Wie wil geen WordPress website op maat gebouwd? Er bestaan in WordPress een reeks standaard templates, maar echt scoren doe je met uniek webdesign en webdevelopment op maat. Dankzij de vele plugins kan dat en ook als er geen relevante plugin bestaat voor wat je wil bereiken dan maken we die gewoon zelf. Dat is onze service en dankzij de rijke ervaring en expertise zijn wij dé WordPress-specialist bij uitstek.

Het WordPress maatwerk bij Conversal

Voor een professionele website moet je bij ons zijn. Wij staan garant voor een kwaliteitsvol eindproduct met resultaat en zijn er ook nadien nog als helpdesk, voor changes, uitbreidingen of updates.

En wie meer wil kan bij ons terecht voor zijn hele online marketing strategie. Wij hebben de nodige expertise om jouw digitale strategie te laten scoren bij een grote doelgroep. Onze online marketeers vertellen je er graag meer over!

Waarom kiezen klanten voor Conversal?

 • We hebben jarenlange ervaring en alle knowhow om jouw bedrijf of organisatie te helpen met online communicatie.
 • Elke website wordt op maat gemaakt met een uniek design.
 • Daarachter zit een doorgedreven programmatie.
 • Wij mogen onszelf dé WordPress-specialist noemen. We kunnen ook zelf plugins maken.
 • Onze helpdesk voor ondersteuning of bijkomende vragen blijft na oplevering beschikbaar.
 • In ons portfolio zitten meer dan 500 referenties.
 • Als officieel Google Partner hebben we alles in huis om online te scoren.
 • Elk nieuw project doorloopt onze unieke SEO-checklist.
 • Bij ons geen verrassende kosten, onze offertes zijn meteen duidelijk.
webdesign bureau

Online scoren in 9 stappen

Wij laten jouw nieuwe website scoren in 9 heldere stappen:

 1. We beginnen met een persoonlijke startvergadering zodat we al je verwachtingen alvast goed leren kennen.
 2. Daarna maken we een planning op die voor iedereen transparant is.
 3. We leggen je een uitgewerkt design op maat voor. Dat webdesign zetten we om naar HTML in de frontend development.
 4. Voor de backend development gebruiken we meestal WordPress  als content management systeem omdat het eenvoudig is in gebruik en volledig maatwerk toelaat.4
 5. Eens beschikbaar in de frontend kan jij de nieuwe site zelf uitproberen. Jouw feedback verwerken we in een bijgestuurde versie.
 6. We houden ook een backend vergadering om je te tonen hoe je nieuwe website werkt en hoe je dankzij onze professionele WordPress-programmatie zelf jouw website kan beheren.
 7. Onze unieke SEO-checklist zorgt ervoor dat je website goed gaat scoren in de resultaten van de zoekmachines. Maar ook voor andere aspecten hebben we eigen checklists.
 8. Dan wordt je website gelanceerd met een heel precies migratieplan waarna we in de eerste weken na de lancering de nodige periodieke controles uitvoeren om zeker te zijn dat alles goed werkt.
 9. Natuurlijk kan je ook nadien bij ons terecht voor alle vragen, support en advies.
Hulp nodig? Chat via WhatsApp!