Strategie

Je wil meer bezoekers, leads of bestellingen? Laten we samen de beste aanpak bepalen. Dat is jouw online strategie en wij helpen die te bepalen. Je kan op ons rekenen als partner voor advies op maat. Zo haal jij jouw online doelen op de meest efficiënte manier.

Tot 30% korting met de KMO-portefeuille!

Solution design

De technische kant van onze analyse vind je in ons solution design. We beschrijven de werkzaamheden, de eventuele bijkomende research en welke functionaliteiten nuttig zijn.

Meer
Solution design

Marketing scan

Ben je online goed bezig? Dat ontdek je dankzij onze digitale marketing scan. We analyseren jouw website en andere online kanalen. Zo ontdek je niet alleen wat er vandaag goed zit en fout loopt. De marketing scan maakt vooral ook duidelijk wat je kan doen om in de toekomst digitaal te groeien.

Meer
Een marketing scan verschaft ons extra inzichten die helpen bij het bepalen van jouw strategie

Tools

Wij geven je advies over de beste tools die jouw business ondersteunen. Omdat wij de juiste API’s ontwikkelen kunnen we je online processen koppelen en automatiseren. Hieronder alvast enkele tools waar we voorstander van zijn en die we ofwel zelf ofwel bij onze klanten al hebben geïmplementeerd.

Meer
 Proposify

Proposify

Maak professionele offertes en projectvoorstellen op maat en stuur ze rechtstreeks vanuit de cloud.

 Teamleader

Teamleader

Ontvang leads en volg je hele verkoop proces met dit overzichtelijke customer relations management systeem.

 Exact

Exact

Automatiseer je online boekhoudprocessen en andere financiële handelingen zonder je klantrelaties uit het oog te verliezen.

 Pipedrive

Pipedrive

Vereenvoudig en automatiseer je verkoop processen vanuit de cloud. Volg je leads van A tot Z.

 WeFact

WeFact

Online offertes maken en factureren was nooit zo gemakkelijk als met deze cloudbased CRM software.

 Money Bird

Money Bird

Hou zelf je hele boekhouding online bij. Van leads tot offertes tot facturatie, alles wordt meteen overzichtelijk en altijd toegankelijk verwerkt.

De wereld van online marketing is constant in beweging. Wil je daar als bedrijf of organisatie op inspelen, dan is een goede basis onontbeerlijk. Te beginnen met een lange termijn strategie. Met onze opleidingen heb je meteen de basis te pakken. Zeker als je de marketing inhouse doet, zijn onze opleidingen een must.

Marketing opleidingen
Opleiding WordPress backend

Opleiding WordPress backend

Ga zelf aan de slag met de content en functionaliteiten van jouw website. In onze opleiding WordPress backend leer je het van de specialisten.

SEO-opleiding is essentieel binnen je marketing strategie

SEO-opleiding

Na deze opleiding kan je zelf aan de slag met de verschillende aspecten van zoekmachineoptimalisatie: technische SEO, copywriting en linkbuilding.

Social media-opleiding is cruciaal in je marketing strategie

Social media-opleiding

Ontdek hoe je een sociale media strategie ontwikkelt. Hoe bouw je jouw bedrijfspagina op? Hoe adverteer je op een effectieve manier?

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.