fbpx

Webdesign Affligem

Je wil digitaal groeien en online scoren? Je zoekt een betrouwbare partner voor een professionele website met een mooi webdesign in of rond Affligem? Contacteer Conversal en geef jouw digitale zichtbaarheid een flinke boost!

Waarom kiezen voor een webdesign bureau?

Webdesign in Affligem

Wij zijn een jong en dynamisch webdesign bureau uit Affligem dat steeds de beste kwaliteit nastreeft. Zowel op vlak van webdesign als van development leggen we de lat zo hoog mogelijk, waardoor we steeds mooie en innovatieve websites maken.

En onze websites scoren! Omdat wij als erkend Google partner heel goed weten hoe we jouw de nodige online zichtbaarheid kunnen geven passen we onze ontwerpen hierop aan. Dat wil zeggen dat jouw website niet alleen aansluit bij jouw wensen en noden, maar dat hij ook voldoet aan de basis SEO-vereisten om te kunnen scoren in de zoekmachines. En dat is een belangrijke troef wanneer je weet dat steeds meer mensen online op zoek gaan naar informatie.

Conversal als webdesign bureau

Conversal is het webdesign bureau van Affligem. Met ons team van gepassioneerde webdesigners…. Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise webdesign
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk webdesign
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website.

Website laten maken in Affligem?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor webdesign in regio Affligem? Eén adres: Conversal.

Webdesign in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt een WordPress website nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je jouw WordPress website uitbreiden met plugins.

Hoeveel kost webdesign?

De kostprijs voor webdesign situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootorde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop laten maken, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Enkele mooie voorbeelden uit ons webdesign portfolio

Op elke website die we lanceren, zijn we trots. We hebben websites gebouwd voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom: ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Op zoek naar een webdesign bedrijf in Affligem?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen rond webdesign

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams Brabant

Affligem – Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webdesign

Affligem

533