fbpx

Webdesign bureau

Conversal is hét webdesign bureau in Vlaanderen waar je kan rekenen op een team van ervaren professionals en webdesigners! We helpen je met alle digitale realisaties en zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid die van je concurrenten overstijgt!

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd webdesign bureau?

Professioneel website ontwerp is een vereiste om een gebruiksvriendelijke website te bouwen. Dit is immers essentieel om jouw bedrijf en activiteiten digitaal op de kaart te zetten.

Jouw website is vaak het eerste contact tussen je klant en jouw bedrijf. Het is je online visitekaartje. Met een professionele website straal je kwaliteit en vertrouwen uit. En met webdevelopment kan Conversal je alvast zeker helpen!

Webdesign bureau

Wij zijn een professioneel webdesign bureau en beschikken over een team van webdesigners en experts dat steeds voor je klaar staat om jouw webdesign project te laten groeien. Bij ons kan je rekenen op:

  • Alle expertise onder één dak, van webdesign tot ontwikkeling, van marketingplan tot digitale groei wij hebben de nodige werkervaring.
  • Professionele websites en webshops op maat: wij bouwen websites van A tot Z op een gebruiksvriendelijke platform.
  • Scoren in Google: al onze websites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo scoor je hoger in de ranking en word je vindbaar dankzij zoekmachineoptimalisatie.
  • Excellente service na oplevering: eens jouw website online staat kan je blijven rekenen op onze helpdesk. Of vertrouw op één van onze interessante onderhoudscontracten.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Als webdesign bureau willen we natuurlijk dat jij zoveel mogelijk uit jouw nieuwe website haalt. Daarom beginnen we steeds met een analyse van je huidige bestaande website zodat we een goed zicht krijgen op wat goed loopt, wat minder en wat je wensen zijn. Dit zijn de meest gemaakte problemen die we bij oudere websites zien:

Verouderd design
VEROUDERD DESIGN

Wat ooit hip en modern was toen je website gelanceerd werd, kan nu een troosteloos verouderde indruk geven. Websites met felle kleuren of donkere vlakken zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go. Als webdesign bedrijf zijn we steeds op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen.

Trage website
TRAGE WEBSITE

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Logisch, want niemand heeft zin om te wachten op een langzame site, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen. Een trage website doet het trouwens ook niet goed bij Google.

Weinig bezoekers
WEINIG BEZOEKERS

Je website ging online en je bent apetrots op het resultaat. Maar waar blijven de bezoekers? Zorg er voor dat je diensten of producten de juiste mensen bereiken. Conversal is een webdesign bureau dat websites bouwt die scoren!

Niet zichtbaar in Google
NIET ZICHTBAAR IN GOOGLE

Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer bezoekers er op jouw website terecht komen. Internetgebruikers weten ondertussen dat nagenoeg niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Webdesign bureau Conversal

Het team bij Conversal is verbonden door passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar, zonder hierbij onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

Beloftes van Conversal

Meer dan 600 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte: wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing

Maatwerk website
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 namelijk officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Professioneel webdesign nodig?

Op zoek naar een webdesign op maat? Eén adres: Conversal. Wij ontwerpen een website dat aan je wensen voldoet.

Webdesign voorbeelden

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We konden reeds samenwerken met websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties.

Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een webdesign op maat. Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en ontdek onze succes cases en mooie webdesigns.

Hoeveel kost webdesign?

Een website laten maken door een webdesign bedrijf kost tussen de 500 en 5.000 euro. Hoe groter de website, hoe meer design op maat van een website, dus hoe hoger de prijs. Daarnaast is er de webhosting (nodig om jouw website online te houden) en de extra functionaliteiten en diensten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog. Dit zijn de belangrijkste factoren die een invloed hebben op de kostprijs van jouw website.

Grootte website
GROOTTE

Voor de look & feel van jouw website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (zoekmachineoptimalisatie) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten website
FUNCTIONALITEITEN

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
CONTENT

Jouw website moet ingevuld worden met inhoud dat bij je past en om bezoekers aan te trekken. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller vindbaar wordt door je gewenste publiek.

Online marketing op jouw website
ONLINE MARKETING

Een website is 1, gevonden worden is 2. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Bespreek jouw project

Op zoek naar een professioneel webdesign bureau expert? Contacteer ons vrijblijvend.

WordPress webdesign bureau

Als webdesign bedrijf kiest Conversal bewust voor . Daarmee bouwen we knappe, gebruiksvriendelijke websites waarmee je resultaat boekt. Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadt, gevonden wordt door Google en die jou en je bezoekers een interactieve ervaring biedt. WordPress biedt nog vele andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
eenvoudig in gebruik

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem om je website te vervaardigen én te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van het open source-platform WordPress.

Flexibel
flexibel

WordPress staat garant voor erg uitgebreide functionaliteiten voor jouw website. Indien dat pakket niet volstaat, kan je de website uitbreiden met ‘WordPress plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

Het biedt een zoekmachine vriendelijke structuur en interface. De software verzet zelf al een pak werk om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Responsive webdesign

Vandaag gaan we alsmaar meer op het internet met een smartphone of tablet. Maar een webpagina die ontworpen is voor een laptop of desktop scherm is amper leesbaar op je telefoon. Komt een klant via zijn smartphone of tablet op zo’n pagina terecht, dan zal hij die snel weer verlaten en op zoek gaan naar een leesbare website.

Daarom is het belangrijk dat je pagina zich aanpast aan het toestel waarop de klant je website bezoekt. Dat heet responsive design en is absoluut noodzakelijk voor wie vandaag een gebruiksvriendelijke tool wil aanbieden aan de klant.

  • Website biedt de beste leesbaarheid op elke apparaat
  • Belangrijkste inhoud wordt naar voren gebracht in duidelijke blokken
  • Links staan iets verder uit elkaar om makkelijker met de hand te bedienen
  • Afbeeldingen worden geoptimaliseerd voor het mobiele toestel.

webdesign bureau

Responsive design en Google

Als we steeds vaker internetten via onze telefoon dan is het ook logisch dat we meer en meer zoekopdrachten bij Google uitvoeren terwijl we onderweg zijn. Google weet dat maar al te goed en beloont websites met een responsive webdesign door hen een hogere ranking toe te kennen in de (mobiele) zoekresultaten.

Kies je voor Conversal als webdesign bureau, dan kan je steeds rekenen op een mobielvriendelijke website zodat jouw klanten altijd genieten van de beste gebruikerservaring.

Veel gestelde vragen over webdesign

Bedrijven komen bij ons langs met heel wat interessante vragen. We proberen deze zo goed als mogelijk samen te vatten in onze FAQ. Zit je nog met een specifieke vraag? Geef ons gerust een seintje!

Relevante links

Betekenis webdesign

533