fbpx

WordPress development

Op zoek naar een betrouwbare partner om je WordPress website te bouwen? Bij Conversal gaan we resoluut voor WordPress development op maat.  Geen voorgekauwde templates maar unieke websites, 100% op maat van jouw bedrijf of organisatie.

Voordelen van WordPress development op maat

WordPress is vandaag het meest gebruikte platform om websites op te bouwen. Het is een open source software waarbij er dagelijks duizenden developers meewerken aan het steeds beter maken van het platform. De voordelen van WordPress zijn dan ook heel groot:

 • Websites kunnen helemaal op maat van de klant worden gebouwd
 • Het Content Management System (CMS) is heel gebruiksvriendelijk waardoor je zelf makkelijk aanpassingen aan je site kan doen
 • WordPress websites zijn snel, voor een optimale user experience
 • Er bestaan honderden plugins om je WordPress website uit te breiden met tal van extra functies
 • Het platform heeft veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie of SEO
 • Niet alleen voor websites, maar ook voor webshops is WordPress de beste keuze, dankzij de gebruiksvriendelijke WooCommerce plugin

Waarom kiezen voor WordPress?

Het maken van een WordPress website biedt veel voordelen. We zetten de belangrijkste van dit gebruiksvriendelijke CMS even op een rij. Dit is waarom we zo graag gebruik maken van het platform:

Grootte
SNELHEID

We houden een optimale gebruikerservaring steeds in het achterhoofd. Daarbij horen snelle laadtijden zonder al te zware afbeeldingen of overbodige ballast. Dat is goed voor je bezoekers én voor de ranking in de zoekresultaten.

Maatwerk website
DEVELOPMENT OP MAAT

WordPress development laat heel wat keuzevrijheid toe. Bij Conversal nemen we dan ook elk element onder handen in ons webdesign en de bijhorende toepassingen. Zo komen we tot knappe en resultaatgerichte websites.

Gebruiksvriendelijk
VEILIGE WEBSITE

Naast een goede functionaliteit maken we ook van veiligheid ons stokpaardje. Zeker op vlak van dataverzameling en het beheren van een webshop moet alles betrouwbaar zijn. Op die manier garanderen we een veilige website.

Wordpress development software

Website overzetten naar Wordpress

Hoe presteert jouw website vandaag? En welke resultaten zou je kunnen halen mocht je je website overzetten naar WordPress? Laat ons WordPress webdevelopment team jouw website testen met onze gespecialiseerde AI software.

Wij bekijken hoe je vandaag scoort, hoe veilig je website is en waar er verbetering mogelijk is. Daarnaast onderzoeken we hoe we de technische structuur van je website kunnen aanpassen waardoor je hoger gaat scoren in de Google zoekresultaten.

Het WordPress platform is gericht op optimale prestaties voor een betrouwbare en professionele website:

 • Super snelle laadtijden
 • Veilige websites
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Hoog scoren in Google
 • Veel plugins voor extra functies

WordPress Developer

De WordPress developers van Conversal zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en halen alles uit de kast om voor jou de perfecte website op maat te bouwen. Om WordPress websites op maat te maken gebruiken we heel wat software. De voornaamste zijn:

Figma

Bij de ontwerpfase van de website gebruiken we Figma om een uniek design te creëren. Zo krijg je meteen een idee over je nieuwe website en kunnen we jouw feedback makkelijk verwerken.

PHP

Wij kiezen voor PHP als programmeertaal omdat het snelle laadtijden oplevert, verbindingen kan maken met andere databases en natuurlijk ook omdat het de beste resultaten geeft voor een WordPress website.

Plugins

Om een website vorm te geven gebruiken we ook verschillende WordPress plugins. Deze bieden onze klanten nog meer mogelijkheden om de website alles te laten doen wat ze ervan verwachten.

Woocommerce

Een webshop laten maken?  Ook daar zorgen wij voor een development op maat. Wij gebruiken bij voorkeur de webwinkel plugin van WordPress, WordPress WooCommerce.  Die is net zo gebruiksvriendelijk is als het WordPress CMS zelf en biedt tal van voordelen.

Conversal als WordPress development agency

Het team bij Conversal is verbonden door passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Zonder onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

Beloftes van Conversal

Meer dan 600 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte; wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk website
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Support na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Op zoek naar Wordpress development op maat?

Ons team van webdesign experts neemt jouw project graag onder handen.

De troeven van WordPress programmatie

Dit is waarom het WordPress development team van Conversal zo graag werkt met het platform:

Website op maat
Veel plugins

WordPress biedt duizenden extra plugins. Daardoor kunnen we oneindig veel extra toepassingen in je website integreren.

Scoren In Google
Top in SEO

Dankzij de Yoast SEO plugin laat je jouw website niet alleen scoren bij je bezoekers, ook Google en andere zoekmachines zijn er dol op.

Gebruiksvriendelijk
Betrouwbaar

Om aan te tonen dat jouw website veilig is kan je gratis SSL certificaten krijgen. Dankzij onze eigen servers is je site nooit offline.

Vlot gebruik

Er is geen technische bagage nodig om WordPress aan de praat te krijgen. Ook voor bezoekers is een WordPress website makkelijk in gebruik.

Een WordPress webshop voor jouw bedrijf?

Met de juiste WordPress ontwikkeling kan je heel veel kanten uit. Want naast websites is het platform ook de ideale basis voor een professionele webshop. Bij Conversal werken we graag met de populaire WooCommerce webshop plugin. Die is namelijk helemaal te personaliseren naar jouw wensen en eisen.

Website op maat
Volledig op maat

WooCommerce heeft heel wat mogelijkheden. Quasi elk aspect van de plugin valt vlot uit te breiden en is helemaal te personaliseren.

Content creatie
Gebruiksvriendelijk

In de wereld van WordPress staat gebruiksvriendelijkheid voorop en WooCommerce is hierop geen uitzondering. Verwacht een vlotte flow van installatie, backend tot items aan je webwinkel toevoegen.

Grootte
SNEL

Dankzij een lichte interface behaalt WooCommerce snelle laadtijden. Wanneer je ook rekening houdt met goede hosting kan je op beide oren slapen. Vraag gerust naar een passende WordPress webhosting voor je webshop bij Conversal!

WooCommerce development op maat van jouw bedrijf?

Producten in de aanbieding, maar nog geen online verkoop? Wij zitten graag samen om de mogelijkheden te bekijken!

Kiezen voor WordPress development bij Conversal is kiezen voor:

 • Een degelijke website, uitgebreid getest in verschillende browsers
 • Responsive design zodat je op elk type scherm de beste surfervaring krijgt
 • Extra snelle laadtijden voor urenlang comfortabel surfen
 • Alle knowhow die je van een officiële Google partner mag verwachten
 • Een directe link met Google Analytics voor simpele monitoring

Veelgestelde vragen rond WordPress development

533