fbpx

WordPress onderhoud

Waarom is websiteonderhoud belangrijk?

Een website met een uniek webdesign is onontbeerlijk voor online succes. Daarmee maak je indruk bij je klanten en bij Google. Bij Conversal werken we graag met WordPress als content management systeem om onze sites op te bouwen. Wie vandaag een professionele website wil kan gewoonweg niet om dit CMS heen. Maar een website moet natuurlijk correct blijven functioneren wanneer hij online is.

Voordelen van WordPress onderhoud

Het onderhouden van jouw website heeft verschillende voordelen. Zo behoud je de snelheid van de website door met regelmaat een onderhoud door te voeren. Hiernaast zorg je ervoor dat de website veilig is voor de gebruiker en de website steeds voorzien is van de meest recente versie.

Grootte
Snelheid

Een snelle website is niet alleen prettig voor bezoekers maar ook super belangrijk voor zoekmachines.

Gebruiksvriendelijk
Veiligheid

Helaas zijn deze gebruikers niet alleen goede ondernemers zoals jij maar zitten hier ook, zoals eerder genoemd, hackers bij.

Website up-to-date
Up-to date

Het onderhouden van een website is niet alleen uit veiligheids- of snelheidsredenen. Er kunnen nieuwe functies worden toegevoegd waardoor je nu ook bijvoorbeeld gevonden kunt worden via Siri op een iPhone of via een andere zoekmachine en website.

WordPress onderhoud

Wordpress onderhoud kosten

Natuurlijk is hosting de basis voor een goed functionerende website. Zonder hosting zou je site simpelweg niet online zijn. Maar om de goede werking van jouw website te garanderen monitoren we voortdurend de verschillende aspecten binnen jouw website.

We optimaliseren proactief de issues die verbeterd kunnen worden (bv. bugfixes, optimalisaties op vlak van snelheid of veiligheid, inhoudswijzigingen, … ) die we maandelijks rapporteren. Daarnaast kunnen we onder meer back-ups maken, malware verwijderen en nog veel meer.

De kosten voor het onderhoud variëren op basis van jouw behoeftes. Je kan deze bekijken door naar onze Care Plans pagina te gaan.

Een onderhoudspakket bij Conversal

Onze klanten slapen op beide oren, met een care plan voor het WordPress onderhoud van hun site hoeven ze zich geen zorgen te maken over de goede werking van hun website.

Want naast het klassieke onderhoud dat bij de hosting van je site hoort gaan de WordPress care plans bij Conversal nog een stuk verder. Naast de monitoring, optimalisering en rapportering komen daar nog nog een aantal extra diensten bij.

Ervaring
Maximale prestaties

Een specifiek ingerichte WordPress omgeving met NGINX caching zorgt ervoor dat websites tot 400% sneller presteren op onze omgeving!

Flexibel
Optimalisering

We zorgen ervoor dat de database optimaal blijft werken. Ook volgen we interne links op en verwijderen we spam comments.

On page SEO optimalisatie
Veiligheidsupdates

We updaten periodiek uw WordPress core, maar zorgen ook voor de nodige plugin- en theme updates.

Maandelijkse rapportage

Ontvang maandelijks tot zelfs wekelijks een uitgebreid rapport over updates, back-ups, analytics, uptime, beveiliging en prestaties van jouw website.

Ga voor een sterk care plan!

WordPress onderhoud monitor

WordPress onderhoud monitor

Beter voorkomen dan genezen, dat geldt meer dan waar dan ook voor websites. Daarom houden we voor je WordPress onderhoud alles nauwgezet in de gaten.

 • Uptime monitor
  Wij volgen van dichtbij de beschikbaarheid van jouw website op. Aan een offline website heb je niets.
 • Performance monitor
  Wij analyseren periodiek de prestaties van je site en grijpen in waar nodig.
 • Google My Business monitor
  Wij volgen de in Google zichtbare reviews van jouw bedrijf op en verwittigen je bij negatieve scores.
 • Google Search Console monitor
  Ook binnen de Google Search Console volgen we je site uiteraard op. Als het nodig is lossen we problemen proactief op
Verdere optimalisaties bij het onderhoud

Verdere optimalisaties bij het onderhoud

Wanneer we problemen zien grijpen we in. Dat garanderen we jou als WordPress care plan klant. Zo voeren we proactief volgende optimalisaties voor je uit:

 • Bugfixes van niet-werkende onderdelen op je site
 • Corrigeren van dode en foutieve interne en externe links
 • Tegengaan van errors in de Google Search Console
 • Verbeteren van de snelheid van de verschillende pagina’s
 • Optimaliseren van mogelijke SPAM comments & WordPress revisies
 • Onderhoud van de database

Onze extra diensten

We zeiden het al eerder, naast het periodieke WordPress onderhoud bieden we je nog deze extra diensten aan:

Malware removal

Natuurlijk wil je geen malware op je site, maar als het toch gebeurt dan lossen we dit gratis voor je op.

Extra backups

Wij verhogen het back-up interval (standaard doen we dat elke nacht) en slaan die op een extra offsite locatie op, los van de server waarop je website reeds gehost is. Loopt er iets mis op een server dan heb jij alle data nog.

Content
Gratis aanpassingen aan jouw website

Je kan voor een vooraf bepaalde periode maandelijks een beroep op ons doen voor technische, inhoudelijke of grafische aanpassingen aan je site.

533