fbpx

WordPress hosting

WordPress hosting

Wat is WordPress hosting?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) om een website te laten bouwen. Wie nu een professionele website wil met tal van functies in een mooi design kan niet om WordPress heen.

Het platform waarop je de website bouwt en beheert is één zaak, het is ook cruciaal om een gepaste hosting te vinden. Dat is de plaats op een server waarop je website voor iedereen terug te vinden is. Ook de service, onderhoud en updates worden vaak in één adem onder dezelfde term vernoemd.

Bij Conversal bieden we plaats op onze geoptimaliseerde WordPress servers waardoor we jou de snelste laadtijden en de beste uptime kunnen garanderen. Er zijn verschillende pakketten om de hosting van jouw website op te nemen, naargelang de noden qua bandbreedte en verkeer, opslagcapaciteit, enzovoort.

Waarom WordPress hosting van Conversal?

Bij Conversal zijn we experts in webdevelopment op maat. We bouwen een uniek webdesign en laten jouw organisatie of bedrijf online groeien met een spraakmakend ontwerp en inhoud die scoort. Naast de invulling qua content en het visuele plaatje, moet ook het technische luik achter de schermen op punt staan.

Jouw website moet 24/7 online beschikbaar zijn, goed ogen en vlekkeloos functioneren. En daar komt de hosting ten tonele. Want naast webdevelopment verzorgt Conversal ook de hosting op onze eigen servers. Bij ons heb je dus alles netjes op één plaats.

Grootte
Maximale prestaties

Onze omgeving is specifiek ingericht op WordPress met NGINX-caching. Prestaties zijn soms tot 400% beter!

Gebruiksvriendelijk
Veiligheidsupdates

We updaten regelmatig de ruggengraat van WordPress, maar houden ook het thema en de plugins in het oog.

Rapportage

Ontvang maandelijks tot zelfs wekelijks een uitgebreid rapport over updates en prestaties van jouw website.

Wordpress hosting voor e-commerce

Wordpress hosting voor e-commerce

Voor unieke en professionele webshops kan je bij ons terecht. Daarvoor gebruiken we graag de WordPress webwinkel plugin WooCommerce. Het kiezen van een hosting partner is met een webshop nog eens zo belangrijk!

Bij Conversal bieden wij de volgende garanties: 

 • Meegroeien
  We werken samen aan een groter bezoekersaantal en verhoogde omzet, wat eventueel een groter hostingpakket met zich meebrengt.
 • Volledige beveiliging
  Klantendata, betaaltransacties of privacygegevens worden met de grootste zorg beveiligd.
 • Monitoring
  Wij monitoren jouw website op vlak van uptime, performantie, veiligheid en meer.
 • 24/7 support
  Je kan met elke vraag of probleem terecht bij onze klantendienst, zelfs via WhatsApp!

WordPress hosting kosten

Het kostenplaatje van WordPress hosting hangt af van de domeinnaam, type beveiliging, de snelheid en grootte van een webshop.

Domeinnaam
Domeinnaam

Bij Conversal kan je een domeinnaam registreren en beheren. We bekijken de beste optie voor jouw zaak.

Gebruiksvriendelijk
Beveiliging

Ook het internet wordt niet gespaard van criminaliteit, we beschermen elke website maximaal tegen hackers en malware.

Grootte
Snelheid

Ook bij servers heb je keuze qua technische vereisten. Des te snellere laadtijden, des te hogere kosten.

Weinig bezoekers
Grootte

De grootte van de website heeft invloed op de maandelijkse kosten, aangezien er meer capaciteit nodig is.

Ontdek onze WordPress hosting pakketten

Afhankelijk van de grootte van je website, de interactiviteit en de functionaliteiten kan je bij Conversal kiezen tussen drie verschillende hosting pakketten.

Ben je nog aangesloten bij een andere hosting provider? Geen probleem, wij bieden je zes maanden gratis hosting aan om dubbele kosten te vermijden.

In onze pakketten zit hoe dan ook alle zorg voor een feilloze werking van je website. Zo kan je bij ons rekenen op de nodige webruimte, back-ups, geïntegreerd mailsysteem en alle essentiële updates en beveiligingen. We monitoren of je site up and running blijft en niets in snelheid verliest.

Uiteraard heb je ook toegang tot onze helpdesk voor al je vragen. Per pakket is er maandelijks een deel technische support gratis inbegrepen.

533