WordPress hosting

Bij Conversal specialiseren we ons in webdevelopment op maat. We zorgen voor een uniek webdesign en laten jouw organisatie of bedrijf online groeien met een spraakmakend design en inhoud die je doet scoren op het internet. Maar natuurlijk moet jouw website online beschikbaar zijn voor je bezoekers en daarom verzorgen wij ook de WordPress hosting.

WordPress hosting bij Conversal

WordPress hostingVandaag is WordPress wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem om een website te laten bouwen. Wie nu een professionele site wil met tal van functies in een mooi design kan niet om WordPress heen.

Wij zorgen voor de hosting van jouw website op onze geoptimaliseerde WordPress servers waardoor we jou de snelste laadtijden en de beste uptime kunnen garanderen. We bieden je verschillende pakketten aan om de hosting van jouw site op te nemen.

Hosting en webdesign voor online succes

Wanneer je bij ons een website laat maken dan zorgen wij niet alleen voor een uniek webdesign, we laten je site online scoren met de juiste structuur en de juiste inhoud. Inderdaad, wil je digitaal succes dan moet je rekening houden met deze 3 aandachtspunten:

  • Gebruik een eenvoudig content management systeem. Daar is WordPress ideaal voor.
  • Maak je sites en toepassingen responsive voor een optimaal beeld op elk apparaat. Steeds vaker surfen we mobiel. Een aangepaste website oogt niet alleen beter, hij scoort ook hoger bij Google.
  • Denk aan SEO of zoekmachine optimalisatie. Pas je design, structuur, broncode en copywriting daaraan aan.

Laat je bij ons een site bouwen dan krijg je een product dat met al deze elementen rekening houdt. Kies je ook voor hosting bij ons dan zorgen wij ervoor dat jij te allen tijde online aanwezig bent.

Jouw WooCommerce webshop hosting

Ook voor een unieke en professionele webshop kan je bij ons terecht. Daarvoor gebruiken we graag de WordPress webwinkel plugin WooCommerce.

wordpress hosting

Onze hosting programma’s

WordPress hosting houdt in de eerste plaats in dat wij jouw domeinnaam registreren en beheren. We zorgen ervoor dat jouw parameters correct worden opgezet en garanderen een feilloze werking van de site, e-mail en andere externe clouddiensten.

Door je website op onze krachtige Conversal Cloud te zetten kunnen we de bedrijfszekerheid garanderen. We monitoren 24/7 en grijpen onmiddellijk in wanneer we toch een probleem vaststellen. Je site draait trouwens helemaal onafhankelijk van de andere sites op de server dus externe issues hebben geen invloed op de werking van jouw online beschikbaarheid.

Ontdek onze WordPress hosting pakketten

Afhankelijk van de grootte van je website, de interactiviteit en de functionaliteiten kan je bij ons kiezen tussen 3 verschillende hosting pakketten.

Ben je nog bij een andere provider? Wij bieden je 6 maanden gratis hosting aan om dubbele kosten te vermijden.

In onze pakketten zit hoe dan ook alle zorg voor een feilloze werking van je site. Zo kan je bij ons rekenen op de nodige webruimte, backups, geïntegreerd mailsysteem en alle essentiële updates en beveiliging. We monitoren of je site up and running blijft en niets in snelheid verliest.

Uiteraard heb je ook toegang tot onze helpdesk voor al je vragen. Per pakket is er maandelijks een deel technische support gratis inbegrepen.

Wil je nog meer ondersteuning nadien? Dan bieden we je eveneens verschillende onderhoudspakketten aan die er proactief voor zorgen dat jouw website topprestaties blijft halen.

Digitaal groeien? Conversal is je partner!

  • Want wij helpen je bij je hele online communicatie zoals webdesign en developement, online marketing en SEO.
  • We maken een uniek webdesign op maat van jouw bedrijf of organisatie.
  • Je kent ons als de WordPress-specialist.
  • Verzorgen wij jouw hosting dan kan je rekenen op onze helpdesk ondersteuning.
  • Dat doen we zo voor onze meer dan 500 referenties. En uiteraard ook voor jou.
  • Een offerte van Conversal is helder en concreet: we maken een realistische inschatting en daar houden we ons aan.
  • In 2016 werden we officieel erkend als Google Partner. Een beloning voor onze expertise die dagelijks honderden websites online laat scoren.
Hulp nodig? Chat via WhatsApp!