fbpx

Online Marketing

Dankzij online marketing laten we jou digitaal groeien. Op basis van strategie, doelstellingen en budget brengen we jouw boodschap bij de juiste doelgroep.

Klaar voor de toekomst?
Investeer slim en gericht!

Via online marketing zetten we jou op de digitale kaart. Op basis van budget, doelstellingen en expertise adviseren we de juiste kanalen. Daar richten we ons tot een vooraf bepaalde doelgroep. Bovendien laten we alle kanalen met elkaar communiceren én zorgen we voor 100% transparantie in resultaat.

Vraag je
Marketing Plan aan

Benieuwd of je de juiste kanalen wel optimaal inzet? Word je makkelijk online gevonden of ben je amper zichtbaar in de zoekmachines? Onze experts analyseren je online inspanningen en brengen de mogelijke optimalisaties in kaart. Je krijgt van ons een uitgeschreven analyse op maat met hapklaar advies om meteen in te zetten.

Online Marketing Conversal
Pakken ervaring

Ons gedreven team heeft alle ervaring en kennis in huis om van jouw digitaal verhaal een succes te maken.

Mee met de trends

We scholen voortdurend bij om jouw project van start to finish op de juiste manier te kunnen begeleiden.

Hoger scoren in Google
Gevonden worden in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Samen groeien

Een goede samenwerking tussen ons en de klant is de basis van elk sterk project.

Onze online marketingmix

Soms is één kanaal voldoende om jouw targets te behalen. Maar meestal is er een cross-channel strategie nodig waarbij we gebruik maken van verschillende kanalen. Die koppelen we aan elkaar zodat ze versterkend werken.

SEO

De meerderheid van je bezoekers komt via Google op jouw website terecht. Hoe hoger je daar staat in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat jouw doelgroep je website zal vinden.

Dankzij SEO of zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw website hoger scoort in Google.

SEA

Dankzij het gebruik van betalende advertenties in Google (SEA) verhogen we het verkeer naar jouw website.
Dit is vooral interessant voor wie snel resultaat wil boeken.

Advertenties zijn efficiënt, flexibel, perfect meetbaar en mits een goed opgezette campagne de investering meer dan waard.

Social Media

Wereldwijd zijn er meer dan 2,8 miljard mensen actief op social media. Dit maakt social media het ideale kanaal om direct in contact te staan met nieuwe en bestaande klanten.

Een doordachte social media strategie brengt jouw boodschap bij de juiste doelgroep.

E-mail Marketing

E-mail marketing heeft de kwalijke reputatie van massamailings en spam.

Maar wanneer het dankzij segmentering en personsalisering gericht worden ingezet, is e-mail marketing één van de meest efficiënte manieren om van leads klanten en zelfs ambassadeurs te maken.

Content Marketing

Bij content marketing is verkopen niet de eerste doelstelling, wel het binden van bestaande en potentiële klanten.

Dankzij het delen van relevante en waardevolle content in de vorm van informatieve blogteksten, video… profileer je jouw bedrijf, merk, producten of diensten op een duurzame manier.

Automatisering

Online marketing is vaak een kwestie van segmenteren en gepersonaliseerd communiceren. En dat vraagt tijd, waar automatisering een grote hulp in kan zijn.

Bovendien schept een doordachte automatisering reële kansen om meer leads en klanten binnen te halen.

Benieuwd naar onze flow?

Vanuit een concrete analyse in combinatie met onze expertise weten we in welke richting we onze pijlen moeten richten en welke campagnes we kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Strategie
Planning
Uitvoering
Opvolging
Online Marketing Strategie

Strategie

Bij Conversal schieten we niet met losse flodders!

Voor we starten met een online marketing campagne hebben we een richting nodig. Als basis analyseren we verschillende parameters die bijdragen aan jouw online succes.

Webdevelopment voorbereidingsfase

Planning

Op basis van de analyse stellen we een online marketingstrategie op.

Heb je die al? Super! Dan kunnen we verder aan de slag. We leggen we alle puzzelstukken bij elkaar en maken een online marketingplan op.

Wist je trouwens dat je voor de analyse en de strategische implementatie tot 30% via de kmo-portefeuille kan recupereren?

Online Marketing uitvoering

Uitvoering

Ready, set, GO!

Met een sterk marketingplan achter de hand voeren we samen de nodige marketingacties uit. Wij zorgen voor content, adverteren en/of automatiseren bepaalde processen.

Zo kan jouw bedrijf samen met ons digitaal groeien!

Opvolging

Meten is weten. En dat is niet anders in online marketing.

Uiteraard wil je resultaten zien van je investering. Daarom kun je op elk moment zien welke campagnes er lopen en hoe we je geïnvesteerde bedrag inzetten.
Bekijk ons gerust als een extensie van jouw bedrijf!

Jens
Teamleader Marketing

“Onze resultaten zijn altijd een combinatie van creatieve campagnes, onze hands-on aanpak, doelgericht denken en vooral de sterke samenwerking tussen Conversal en de klant.”

Hoe kunnen we jou helpen?

Conversal is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor kun je als erkende onderneming in Vlaanderen genieten van een subsidie van 20 of 30% op de prijs van een Technisch Onderzoek of Marketing Plan!

Nog vragen?

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in WordPress en online marketing. Graag delen we onze kennis in deze handige FAQ-artikels. Vind je het antwoord niet op je vraag? Aarzel niet ons te contacteren.

533