Top Curv Light Blue Develoment
Mobile Top Curve

Online Marketing

Marketing Partner

Ben je klaar voor online succes in 2020? Laten we samen de beste aanpak voor jouw online groei bepalen. Dat is jouw online strategie waarbij wij helpen. Je kan op ons rekenen als partner voor advies en uitvoering. Zo haal jij jouw online doelen op de meest efficiënte manier.

Online marketing

Marketing scan

Ben je online goed bezig? Dat ontdek je dankzij onze digitale marketing scan. We analyseren jouw website en andere online kanalen. Zo ontdek je niet alleen wat er vandaag goed zit, maar ook wat er fout loopt.
Weet jij hoe jouw website vandaag presteert? Start hier alvast jouw website scan en ontvang gratis advies!


Digitale marketing scan

Planning

Werd na de marketing scan of een intake gesprek duidelijk waar jouw noden liggen? Dan kunnen we aan de slag. Op basis van jouw doelstellingen stellen we een marketingplanning op. We doen ook een concreet voorstel zodat je weet waar je aan toe bent.

Marketingplanning

Uitvoering

Met de planning in de hand voeren we de nodige marketingacties. We zorgen voor content, adverteren en/of automatiseren bepaalde processen. Zo kan jouw bedrijf samen met ons digitaal groeien.

Marketingacties

Rapportage & opvolging

Transparantie staat centraal in alles wat we doen. Uiteraard wil jij resultaten zien als je investeert in online marketing. Daarom rapporteren we over de marketingacties. En we stellen voor hoe je die kan optimaliseren.

Opvolging en rapportage
Map Bot Curve

Hoe kunnen wij jouw online marketing boosten?

Met deze marketingactiviteiten gaan wij dagelijks aan de slag zodat je digitaal kan groeien.

Google ads

Met Google Ads zorg je ervoor dat je wordt gezien door de juiste potentiële klanten. Gerichte advertenties en campagnes kunnen bijdragen tot meer bezoekers, meer leads en meer verkoop. Mits een goed opgezette campagne is jouw investering meer dan de moeite waard.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Veel relevante bezoekers, het is de droom van bijna elke eigenaar van een website. Een ideale manier om dat te realiseren is zo hoog mogelijk scoren in Google. De meerderheid van de bezoekers van jouw website komen daar immers terecht via Google. Met SEO zorg je daarvoor.

Social media marketing

Social media maakt deel uit van haast elke marketing mix. Met een doordachte social media strategie zorg je voor binding van je bestaande klanten en werving van nieuwe klanten. Adverteren kan bovendien heel gericht naar elke doelgroep.

E-mail marketing

E-mail marketing, dat is veel meer dan in bulk massamailings versturen. Het gaat er net om dat je klanten benadert met gerichte campagnes via gepersonaliseerde e-mail. Met e-mail automation ga je nog een stap verder om met behulp van de juiste software de mailflow te optimaliseren.

Contentcreatie

Met relevante inhoud geef je klanten en prospects iets dat ze echt appreciëren. Content marketing is dan ook een manier om jouw bedrijf, merk, producten of diensten te profileren. De praktijk wijst uit dat dat ook effectief gebeurt. Daarom zetten bedrijven en organisaties hier steeds vaker op in.

Marketing automation

Online marketing is vaak een kwestie van segmenteren en gepersonaliseerd communiceren. Dat kan al snel een tijdrovende bezigheid worden. Door te automatiseren doe je daar iets aan. Bovendien schept doordachte automatisering reële kansen om meer leads en meer klanten binnen te halen.

Map Bot Curve
Job Overview Button Curve

Hoe kunnen wij jouw online marketing boosten?

Met deze marketingactiviteiten gaan wij dagelijks aan de slag zodat je digitaal kan groeien.

Marketingklant in de kijker

Gym Plus Schotte

Bij Gym Plus krijg je een persoonlijke en deskundige begeleiding. Je start met een intake gesprek en health check waarop een trainingsschema op maat voor je wordt opgesteld.

Je kan er terecht voor afslankingsprogramma, MX4- en cardiotraining, groepslessen, eGym en kinesitherapie.

  • WebdesignWebdesign
  • WebdevelopmentWebdevelopment
  • Online marketingOnline marketing
  • 125%Meer verkeer
  • 30%Meer leads
  • 95%Volzet

Bij Gym Plus zijn we zeer tevreden over de samenwerking op vlak van online marketing. Het team staat steeds klaar bij vragen. Samen stelden we een strategie op die efficiënt wordt uitgevoerd. Zo komen er regelmatig leads binnen via de Facebook en Google advertenties.

Joris Draps - Gym Plus

Gym Plus Joris
Form Bg

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Job Overview Top Curve
Job Overview Button Curve
Testiomonials Top Mobile
Testiomonials Button Mobile