Online Marketing

Klaar voor de toekomst? Investeer slim en gericht!

Via online marketing zetten we jou op de digitale kaart. Op basis van budget, doelstellingen en expertise adviseren we de juiste kanalen. Daar richten we ons tot een vooraf bepaalde doelgroep. Bovendien laten we alle kanalen met elkaar communiceren én zorgen we voor 100% transparantie in resultaat.

Project in de kijker

Voor Fitnessking – de grootste speciaalzaak voor fitnesstoestellen in de Benelux – herbekeken we de grafische vormgeving en het online marketingconcept.

  • Grondige analyse van website en (bestaande) online kanalen
  • WordPress & WooCommerce als gebruiksvriendelijk CMS
  • Advies op vlak van SEO en extra functionaliteiten
  • Optimalisatie van de Search en Shopping campagne in Google Ads
  • Remarketingstrategie via social mediakanalen

Onze succesformule

Analyse
Strategie
Uitvoering
Opvolging
Online marketing analyse

Analyse

Bij Conversal schieten we niet met losse flodders!

Voor we starten met een online marketing campagne hebben we een richting nodig. Als basis analyseren we verschillende parameters die bijdragen aan online succes.

Weet jij hoe goed jouw website of webshop vandaag presteert? Ontvang vrijblijvend een website scan! No strings attached.

wordpress website laten maken op maat

Strategie

Op basis van de analyse stellen we een online marketingstrategie op.

Heb je die al? Super! Dan kunnen we verder aan de slag. We leggen we alle puzzelstukken bij elkaar en maken een online marketingplan op.

Wist je trouwens dat je voor de analyse en de strategische implementatie tot 30% via de KMO Portefeuille kan recupereren?

Online marketing uitvoering

Uitvoering

Ready, set, GO!

Met een sterk marketingplan achter de hand voeren we samen de nodige marketingacties uit. Wij zorgen voor content, adverteren en/of automatiseren bepaalde processen.

Zo kan jouw bedrijf samen met ons digitaal groeien!

Kies ik voor .be, .com of .eu als extensie op mijn website?

Opvolging

Meten is weten. Ook in online marketing.

Uiteraard wil je resultaten zien als je investeert in marketing. Daarom rapporteren we transparant over alle campagnes.

Je kan ons zien als een extensie van jouw bedrijf.

 

Wil jij onze lijst fantastische klanten aanvullen?

Bespreek jouw project.

Onze online marketingmix

Soms is één kanaal voldoende om jouw targets te behalen. Maar meestal is er een cross-channel strategie nodig waarbij we gebruik maken van verschillende kanalen. Die koppelen we aan elkaar zodat ze versterkend werken.

Niet zichtbaar in Google
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De meerderheid van de bezoekers op jouw website komen daar via de zoekmachine Google terecht. Met onze SEO-aanpak staan we garant voor resultaat.

Online adverteren
Online adverteren

Met online advertenties verhogen we het verkeer naar jouw website. Enorm interessant voor wie snel en efficiënt resultaat wil boeken. Advertenties zijn snel, efficiënt, flexibel en perfect meetbaar.

Social media marketing
Social media marketing

Social media maakt deel uit van haast elke marketingmix. Met een doordachte social media strategie zorg je voor binding van je bestaande klanten en werving van nieuwe klanten.

E-mail marketing
E-mail marketing

E-mail marketing is veel meer dan in bulk massamailings versturen. Het gaat er net om dat je klanten benadert met gerichte campagnes via gepersonaliseerde e-mail.

Contentcreatie
Contentcreatie

Met relevante content geef je klanten en prospects iets dat ze echt appreciëren. Content marketing is dan ook een manier om jouw bedrijf, merk, producten of diensten te profileren.

Marketing automation
Marketing automation

Online marketing is vaak een kwestie van segmenteren en gepersonaliseerd communiceren. Bovendien schept doordachte automatisering reële kansen om meer leads en meer klanten binnen te halen.

Klaar voor online groei?

Daag ons uit en stel jouw project aan ons voor. Onze experten helpen je graag op weg naar resultaat!