fbpx

Website laten maken Liedekerke

Je zoekt een gespecialiseerd bedrijf in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Liedekerke of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Liedekerke

Er zijn ontzettend veel redenen waarom je als ondernemer of bedrijf een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een nette website vergroot de sérieux van jouw onderneming
  • Informatie is zeven op zeven beschikbaar voor je doelpubliek
  • Je kan een pak meer bereik halen via online kanalen
  • Je domeinnaam is een visitekaartje

Gemaakt door: Frans A.

De meest gemaakte fouten op websites?

Je mag het ons niet verwijten, maar we nemen bestaande websites graag onder de loep nemen om onze mening te vormen. We streven als agency namelijk naar perfectie bij het bouwen van websites. Je analyseert dus best tijdig wanneer je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit als fris aanvoelde toen je website live ging, kan enige tijd later een troosteloze indruk geven. Kleurrijk en donker zijn passé. Strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst zijn tegenwoordig de juiste keuzes.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Je kan een pak klanten mislopen door een trage website. Wie wacht er graag tot een langzame website geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Er komt vaak enige trots kijken bij een nieuwe website. Terecht natuurlik, maar wat als de resultaten uitblijven? Wat is de oorzaak van een dalende trend aan bezoekers?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Niet veel mensen klikken verder dan de eerste pagina zoekresultaten. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er dus naar je website komen. Zorg er zeker voor dat je zoektermen hun werk doen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Liedekerke?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Liedekerke? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

De passie die Conversal voor de dag brengt, slaat aan want onze onderneming groeit jaar na jaar. Ons geheim is dat we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor, met succesvolle resultaten tot gevolg. We beloven steeds jouw wensen te respecteren en passen deze toe op de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. We bouwen namelijk al onze projecten op maat.

Scoren In Google
Scoren in Google

Elke website die we opleveren, voldoet aan de SEO vereisten om online te scoren. Daardoor is Conversal sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Elke werkdag tussen 8u30 en 17u00 kan je onze helpdesk bereiken voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Je wenst een website die mooi, gebruiksvriendelijk én resultaatgericht is? Daar zorgt een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) voor. Bij Conversal kan je terecht voor een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een enorm voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open source, wat wil zeggen dat duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend bijspringen bij de ontwikkeling van het platform.

Flexibel
Flexibel

Je website bevat al een resem uitgebreide functionaliteiten dankzij WordPress. Volstaat dat pakket niet? Dan kan je uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress huisvest een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Het platform knapt al een deel van het werk op om puik te scoren in zoekmachines zoals Google.

Deze factoren zijn belangrijk om hoger te scoren in GoogleWebsite hoger laten scoren

Het zou een droom zijn mocht elke nieuwe website stante pede op #1 staan bij populaire zoekmachines. Helaas is het geen simpele klus om een betere ranking in Google te verkrijgen.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Je leert onze diensten het beste kennen via verhalen van onze klanten. We gingen bij hen langs voor een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

Het prijskaartje van een website situeert zich gemiddeld tussen €500 en €5.000 euro, maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de voorgevel van je website heb je de keuze tussen een standaard sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle mogelijke vormen. Dat maakt het wat moeilijker om de kostprijs van een integratie op te maken, zonder dat we over specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je site wordt opgevuld met knappe beelden en vlotte teksten. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website opwekken lukt vaak met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Liedekerke?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Er komen best wat vragen kijken bij het maken van een website. We antwoorden deze met veel plezier in onze FAQ. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Liedekerke

533