fbpx

Website overzetten naar WordPress

Wil jij jouw authentieke website overzetten naar WordPress? Ben je op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau met een gedreven team van experts? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres! Wij ondersteunen en begeleiden jouw project van A tot Z.

Website overzetten naar WordPress

Waarom website overzetten naar WordPress?

Heel wat websites zijn intussen erg verouderd. Aanvankelijk zijn ze nog gebouwd met de authentieke HTML code of een verouderd systeem dat niet meer aan de verwachtingen voldoet. Hieruit volgt dat het alsmaar moeilijker of zelfs onmogelijk wordt om op een eenvoudige manier informatie op de website bij te houden en aan te passen.

Veel beheerders zijn daarom niet meer tevreden over de huidige prestaties van hun website. De website overzetten naar WordPress is hiervoor een geschikte oplossing. Wij helpen je graag bij het omzetten van jouw originele website naar WordPress en herprogrammeren alles volgens de recente WordPress standaarden.

Bij Conversal ben je aan het juiste adres voor het overzetten van jouw oude website naar een gloednieuwe WordPress website. Ongeacht of jouw oude website in HTML geschreven is, of op een platform als Joomla, Prestashop, Drupal of Wix, wij zorgen ervoor dat jouw website weer vlot en snel werkt! Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in het maken van websites en webdesign op maat.

Door onze jarenlange ervaring in het maken van WordPress websites mogen wij ons ondertussen experts noemen op het vlak van WordPress.

Wat is WordPress precies?

WordPress is het meest populaire open-source content management systeem ter wereld. Het heeft meer dan 18 miljoen installaties en voorziet daarmee 35% van alle website wereldwijd.

Bijna elke designer, programmeur of marketeer is zich bewust van de vele voordelen van WordPress. Het CMS is zeer veilig en up-to dategebruiksvriendelijkzoekmachinevriendelijk,
mobielvriendelijk en biedt een groot aanbod aan kwalitatieve plugins om extra functionaliteiten aan jouw website toe te voegen. Bovendien is het CMS geschikt voor elke website. Er is een grote variëteit aan WordPress thema’s, maar bij Conversal kan je ook kiezen voor WordPress webdesign op maat.

Bij Conversal helpen we je graag bij het omzetten van jouw bestaande website naar WordPress. Wij ondersteunen je bij het opzetten van de door jou gewenste structuur, thema’s en plugins.

Er zijn heel wat mogelijkheden en ons team van experts staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor WordPress?

Een WordPress website die vlot resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een aangename gebruikservaring biedt.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks-vriendelijk

WordPress is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem om jouw webstek te vervaardigen. Je kan makkelijk zelf je eigen content beheren. Dat is een grote troef voor ontwikkelaars, marketeers, beheerders én klanten.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van het open source-platform. WordPress is steeds in ontwikkeling. Er zijn regelmatig nieuwe updates en dat maakt het platform zeer veilig.

 

 

Professioneel design
Flexibel

WordPress staat garant voor heel wat uitbreidingsmogelijkheden. Indien het standaard pakket niet volstaat, kan je jouw website verder uitbreiden aan de hand van de beste WordPress plugins.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress biedt een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Het CMS heeft een positieve invloed op de online posities van jouw website. Dat maakt het mogelijk om te scoren in zoekmachines zoals Google.

Jouw website naar WordPress overzetten?

Benieuwd naar de webdesign mogelijkheden?

Overschakelen kan al vanaf €995!

Conversal als WordPress web agency

Het team bij Conversal is verbonden door passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee, zonder onze garantie voor een persoonlijke aanpak en een service op maat uit het oog te verliezen.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor op weg naar online succes. Daar heb je meteen onze belofte, wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Website op maat
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een service geleverd door experts.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal websites voldoen aan de hedendaagse SEO-vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

WordPress websites uit ons portfolio

Onze klanten getuigen

We laten het woord graag aan onze tevreden klanten. Hun reacties vertellen duidelijk waar het op staat.

Veel gestelde vragen over WordPress websites

533