fbpx

Prestashop naar WordPress overzetten

Maak je momenteel gebruik van een bestaande Prestashop website? Wil je die website van Prestashop naar WordPress overzetten? Dan doe je best beroep op de expertise van een gespecialiseerd webdesign agency, die kan jouw website naar WordPress overzetten. Conversal werkt met een team van experts die jouw project van A tot Z ondersteunen en begeleiden.

Prestashop naar WordPress overzetten

Waarom van Prestashop naar WordPress omzetten?

Prestashop is een content management systeem (CMS) gebaseerd op open source software. Dit houdt in dat iedereen ervan kan gebruikmaken. Elke ontwikkelaar kan ook bijdragen tot het ontwikkelen en verbeteren van het CMS systeem. Prestashop wordt vaak gebruikt voor het bouwen van webwinkels op maat.

Het grootste nadeel bij het gebruiken van Prestashop is zijn beperkte zoekmachineoptimalisatie. Binnen Prestashop is het bijzonder moeilijk om aan zoekmachineoptimalisatie te doen. Prestashop websites duiken dan ook zelden op in de hoogste zoekresultaten in Google.

Daarnaast heeft Prestashop ook zeer weinig gratis plugins, thema’s en functionaliteiten ter beschikking. Tot slot moet je bij het gebruik van Prestashop ook zorgen voor jouw eigen hosting. Als je hier geen ervaring mee hebt kan dit voor problemen zorgen. Daarom wordt dit CMS vandaag nog op minder dan 1% van alle webshops gebruikt.

Overstappen van Prestashop naar WordPress zorgt voor een betere gebruikservaring en online vindbaarheid. Wij helpen je graag bij het omzetten van jouw Prestashop website naar WordPress.

WordPress: onze specialiteit

Bij Conversal ben je aan het juiste adres voor alles wat met webdesign, maar vooral ook met WordPress te maken heeft. Wij zorgen voor een complete herprogrammatie van jouw website, zodat ze voldoet aan moderne normen en standaarden in webdesign. We werken al langer dan 10 jaar met WordPress en hebben dan ook veel ervaring met het maken van websites en webdesign op maat. Doordat we onszelf al vele jaren verdiepen in het maken van WordPress websites, zijn we ondertussen WordPress experts geworden!

Prestashop to WordPress

Dit moet je weten over WordPress

WordPress is een bijzonder populair open-source Content Management Systeem (CMS). Het wordt wereldwijd door miljoenen website beheerders gebruikt, met goede redenen! Heel wat professionals kiezen voor WordPress omdat het platform de mogelijkheid biedt om aan maatwerk WordPress webdesign te doen.

Webdesigners, developers en digitale marketeers kiezen vandaag de dag bewust voor WordPress. Ze kiezen voor het gebruiksgemak en de zekerheid die het platform bieden. WordPress is een erg veilig CMS waarmee je gebruik kan maken van duizenden betrouwbare plugins en een groot aantal thema’s. Bovendien is het platform ontworpen voor zoekmachineoptimalisatie.

Conversal staat aan je zijde tijdens de omschakeling van Prestashop naar WordPress. We zorgen ervoor dat de website wordt ingevuld met jouw gewenste structuur en design. Ook de nodige plugins worden geïnstalleerd en ingesteld naar wens.

WordPress biedt vele mogelijkheden en onze experts staan klaar om je te begeleiden!

De voordelen van WordPress

Wil je graag een mooie WordPress website laten bouwen die doet wat jij voor ogen hebt? Dan maak je best gebruik van een degelijk en kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Het gebruik van WordPress biedt tientallen voordelen. Dit zijn de belangrijkste pluspunten die op korte tijd een merkbaar verschil opleveren voor onze klanten.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks-vriendelijk

WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk
 systeem om een snelle website mee te bouwen. Jij beheert probleemloos zelf al je content en dat zorgt voor een beter gebruiksgemak voor jezelf, voor developers en voor marketeers. Ook je klanten genieten van een fijne gebruikservaring.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is een duurzame CMS. Dat komt doordat er dagelijks duizenden vrijwilligers over de hele wereld meewerken aan de verdere ontwikkeling van dit open-source platform. WordPress is voortdurend in ontwikkeling en dat zorgt voor goede resultaten en een veilige interface.

Flexibel
Flexibel

WordPress is makkelijk uitbreidbaar en flexibel. Biedt het standaardpakket onvoldoende functionaliteiten? Dan kan je gebruik maken van verschillende WordPress plugins om jouw website uit te breiden.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

Het WordPress CMS is gebouwd voor zoekmachineoptimalisatie. Zowel de structuur als de interface biedt allerlei mogelijkheden om jouw website makkelijker vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Het CMS heeft een goede invloed op de ranking van jouw website.

Jouw website van Prestashop naar WordPress overzetten?

Benieuwd naar de vele webdesign mogelijkheden?

Overschakelen kan al vanaf €995!

Van Prestashop naar WordPress: onze aanpak

Tijdens de overschakeling van Prestashop naar WordPress maken we gebruik van een doorzichtige en duidelijke aanpak. Zo zorgen we ervoor dat jouw website er exact hetzelfde blijft uitzien als voordien. Achter de schermen vervangen we het Content Management Systeem (CMS) van jouw website naar WordPress. Je krijgt bij deze overschakeling ons eigen standaard WordPress pakket dat voorzien is van de nodige optimalisaties op gebied van caching en SEO optimalisatie.

Je geniet dus binnen de kortste keren van een hedendaagse WordPress installatie, zonder dat je een compleet nieuw design nodig hebt. We vervangen de hele motor achter jouw website, maar uiterlijk blijft die er hetzelfde uitzien.

Bij de overschakeling van Prestashop naar WordPress migreren we alle data van je oude website naar je nieuwe website. Alle afbeeldingen en tekst blijft dus aanwezig. Zo blijft jouw website visueel ongewijzigd. Alle achterliggende code wordt verbeterd en geoptimaliseerd door onze developers.

Conversal: WordPress webdesign agency

Conversal werkt met een gemotiveerd team van gepassioneerde experts. Het team groeit ieder jaar en ook ons klantenportfolio breidt steeds verder uit. Met ons team van experts houden we de focus op een klantgerichte aanpak en een excellente service op maat.

Onze beloftes

Conversal doet er alles aan om jouw noden op de eerste plaats te zetten. We werken een strategie uit op maat van jouw onderneming. Daarna plannen we iedere stap van het proces en zorgen we voor een gedetailleerde uitwerking. Ook op gebied van opvolging kan je op ons rekenen. Deze klanten gingen je reeds voor!

Ruime expertise in WordPress
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

WordPress maatwerk
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een service geleverd door experts.

Scoren In Google met WordPress
Scoren in Google

Alle Conversal websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering van jouw WordPress website
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Prestashop transformaties uit ons portfolio

Onze klanten aan het woord

We laten het woord graag aan onze tevreden klanten. Hun reacties vertellen duidelijk waar het op staat.

Conversal helpt jou met het overzetten van

 

Veel gestelde vragen over WordPress websites

533