fbpx

Social media marketing

Meer mensen bereiken met jouw boodschap? Direct in contact staan met nieuwe en bestaande klanten? Dan is social media marketing precies wat jij nodig hebt. Als ervaren Social Media Agency laat Conversal je online scoren.

Social media marketing

Wat is social media marketing?

Wereldwijd zijn er meer dan 2,8 miljard mensen actief op social media. Facebook heeft veruit het meest aantal leden, maar ook YouTube en Instagram scoren vlot over het miljard gebruikers. Jouw doelgroep is online actief. Wat is dan de beste plaats om (potentiële) klanten te bereiken? Inderdaad, de sociale media. Met Social Media Marketing gebruik je deze kanalen om jouw boodschap bij je doelgroep te brengen. Onze tips?

  • Bereik meteen de juiste mensen met gerichte campagnes.
  • Kwalitatieve foto’s en bedrijfsvideo’s zorgen voor meer visibiliteit.
  • Voor iedere doelgroep bestaat er wel een social media kanaal.
  • Video marketing is essentieel voor het bereiken van meer potentiële klanten.
  • Je treedt meteen in interactie met je klant. Dankzij de sociale media sta je dus heel dicht bij je doelgroep.

Social media strategie

Online groeien begint steeds met een goed plan. Als digital agency tekent Conversal jouw social media marketingplan en strategie op maat. En daarbij zetten we vier elementen centraal:

Meer verkeer naar jouw website
Meer verkeer naar jouw website

Onze digitale experts bekijken samen met jou welke boodschap we via welke sociale media zullen brengen en welke acties er nodig zijn om daarmee meer online verkeer naar je website te leiden.

Interactie met jouw klanten
Interactie met jouw klanten

Dankzij social media beheer ga je rechtstreeks in interactie met je klanten. Ontdek samen met onze digitale analisten via welke kanalen je jouw klanten het beste bereikt.

Meer verkopen via social media
Meer verkopen

Meer verkopen blijft natuurlijk het doel van elke marketingcampagne. We bekijken wat de beste call to action is voor jouw doelgroep en via welk kanaal we die bij je klant brengen.

Hogere merkbekendheid door social media
Hogere merkbekendheid

Geef je merk identiteit. Kom samen met onze digitale analisten te weten hoe vertrouwd consumenten zijn met jouw merk of bedrijf.

 

Conversal: jouw social media bureau

Social media beheer uitbesteden

Hoewel de meeste mensen vlot aan de slag kunnen met de basics voor social media gebruikers komt er bij een geslaagde online marketingcampagne toch wel wat meer kijken. Hoe maak ik de juiste content? Kan ik mijn social media integreren in mijn website? Welk social media kanaal gebruiken voor welke doelgroep?

Bij Conversal is jouw social media marketing in goede handen. Bij ons kun je rekenen op:

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit met een team van digitale experts. Conversal beschikt immers over heel wat mogelijkheden en expertise.

Maatwerk
Maatwerk

Onze digitale strategieën zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve en effectieve digitale strategie laten ontwikkelen? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren op social media
Scoren op social media

Ontdek samen met onze digitale experts hoe jij beter kan scoren op social media. Kom te weten via welke sociale media kanalen je het best adverteert om je klanten te bereiken.

Service na oplevering
Service na verkoop

Bij Conversal laten we jou niet met lege handen achter. Onze digitale experts staan ook nadien steeds klaar om een antwoord te bieden op al je vragen.

Adverteren op sociale media

Vandaag zijn de sociale media de populairste kanalen om op te adverteren. Dat is logisch want het is exact de plaats waar je doelgroep aanwezig is en waar je die met de juiste social media strategie heel gericht kan bereiken. Adverteren op social media is dus een investering die opbrengt, als je het goed aanpakt. De digitale experten van Conversal helpen je hierbij.

Social media marketing plan

Facebook

Veruit het grootste platform met een ruim en gevarieerd publiek. En Facebook advertenties hebben de mogelijkheid om heel gericht te adverteren.

LinkedIn

Vooral gebruikt in een zakelijke context. LinkedIn is het perfecte advertentieplatform voor bedrijven die B2B producten of diensten leveren.

 

social media bureau

YouTube

Intussen is YouTube uitgegroeid tot de tweede grootste zoekmachine ter wereld, met bijna 2 miljard gebruikers. Ideaal om jouw doelgroep te bereiken met sterke, visuele content.

Twitter

Twitter blijft één van de populairste netwerken waarop bedrijven hun boodschap rechtstreeks bij de doelgroep brengen. Perfect om naamsbekendheid op te bouwen en direct met klanten in contact te komen.

Conversal als social media marketing bureau

Ben je op zoek naar het beste social media agency voor jouw bedrijf? Bij Conversal beschikken we over heel wat succesvolle sociale media marketing voorbeelden. Onze marketing experts helpen je om jouw social media marketing op te zetten en te optimaliseren.

Neem een vliegende start met jouw marketing campagne!

Hoeveel kost adverteren op sociale media?

Elke campagne bij Conversal is uniek. De social media marketing prijzen hangen dus af van wat jij wil bereiken. Dit zijn de voornaamste factoren op die een invloed hebben jouw marketing kosten:

Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp

Bekijk samen met onze grafische experts welke mogelijkheden je hebt om jouw sociale media campagne extra in de verf te zetten.

Adverteren op sociale media
Adverteren

Ontdek via welke kanalen je het best kan gaan adverteren om je klanten te bereiken.

Content marketing
Content marketing

Kom te weten welke inhoud of informatie je het best deelt om relevant te blijven op je social media kanalen.

Optimaliseren social media profiel
Optimaliseren profiel

Onze digitale marketeers helpen jou graag bij het optimaliseren van je social media kanalen.

Interessante vragen over social media marketing

533