fbpx

Website ontwerp

De kans op een goede eerste indruk krijg je maar één keer. Dat geldt ook in de digitale wereld. Met een website ontwerp op maat prikkel je meteen de zintuigen van je bezoekers en hou je langer hun aandacht vast! Besteed daarom voldoende aandacht aan hoe jouw website er zal uitzien.

Een kwalitatief website design met gebruik van je authentieke huisstijllogo ontwerp en kleurenpalet onderscheid je van de concurrentie. Zet jouw onderneming op de digitale kaart en spreek je doelgroep aan met de grafische elementen die hen overtuigen!

Waarom website ontwerp zo belangrijk is

Een kwalitatief website design doet jouw business beter draaien. Nu, als je met Conversal in zee gaat, hoef je niet wakker te liggen van het grafische ontwerp of het bouwen van jouw website. Wij zorgen voor het juiste website ontwerp, helemaal op maat!

Voordelen van professioneel website ontwerp voor jouw onderneming:

Grootte
Meer bezoekers

Met een website design op maat trek je de juiste bezoekers aan en zorg je er bovendien voor dat deze langer op je website blijven. Wek de interesse van je bezoekers vanaf de eerste second!

Service na oplevering
Bezoekers overtuigen

Bezoekers laten zich makkelijker overtuigen om iets te kopen. De eerste indruk van je website is zeer belangrijk voor potentiële klanten. Een website op maat zorgt voor een professionele eerste indruk.

Scoren In Google
SEO optimalisatie

Een website ontwerp op maat zorgt ook voor een betere zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zorg ervoor dat klanten jouw website makkelijk en snel kunnen terugvinden in de zoekmachines.

Laat jouw website ontwerpen met oog op resultaat

Website ontwerp met WordPress

Website ontwerp

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadt, gevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt.

Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk: WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam: Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

SEO vriendelijk: WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Voorbeelden van website ontwerp op maat

Met WordPress is het mogelijk om een design op maat uit te werken. Bij Conversal kan je rekenen op een geschikte partner voor het maken van een WordPress webdesign op maat. Onze digitale experts helpen je graag bij het realiseren van jouw project. Bekijk hier al onze website designs.

Wat is de kostprijs om een website te laten ontwerpen?

De kostprijs van het ontwerpen van een website situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootteorde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website op maat
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Aandacht voor de customer journey
Content

Je website moet ingevuld worden met inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Een goed website ontwerp in 4 stappen

Ga je met Conversal in zee voor jouw website, dan kan je rekenen op de meest efficiënte werkwijze. Onze werkwijze is zo opgebouwd, dat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de digitale kant van je onderneming. Laat het ontwerp van je website of webshop met een gerust hart aan ons over!

Briefing bedrijfsfilm
Startgesprek
Content
Stijlbord
Maatwerk website
Design
Website up-to-date
Webdevelopment
 1. Startgesprek
  Bij ons eerste contact kan je ons je noden en wensen vertellen. Misschien heb je zelf al een beeld van jouw website?
  Informatiearchitectuur
  De basis van jouw nieuwe website is een logische structuur, die wij voor jou uittekenen.
 2. Stijlbord
  We bezorgen je een stijlbord met concrete voorbeelden. Zo kan jij jouw wensen op vlak van lay-out vertellen.
 3. Design
  We starten met jouw digitale vitrine: de homepage. Zitten stijl en look-and-feel goed, dan gaan we verder. We zorgen ervoor dat elke pagina uniek is, maar bewaken wel dat alle pagina’s samen één geheel vormen.
 4. Webdevelopment
  Is het website ontwerp klaar, dan start het webdevelopement zodat je een operationele, vlot draaiende website krijgt.
533