fbpx

Website laten maken Oostende

Je zoekt een gespecialiseerd agency in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Oostende of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Er zijn tal van redenen waarom je als ondernemer of vereniging een website moet hebben. Die zijn doorgaans bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

Waarom moet ik een website laten maken?

website laten maken Oostende
  • Een professionele website versterkt de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is 24 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Online kanalen vergroten het bereik van je bedrijf zienderogen
  • Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden visitekaartje

De meest gemaakte fouten op websites?

Als websitebouwer ambiëren we bij het maken van onze websites simpelweg de perfectie. Het is onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze feedback vormen. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat mooi en hedendaags was toen je website live ging, kan enige tijd later hopeloos verouderd zijn. Zowel vele kleuren als donkere websites zijn helemaal achterhaald. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Trage websites zorgen voor minder contactaanvragen. Wie heeft er namelijk zin om z’n tijd te verdoen tot een slome website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je liet recent een website ontwikkelen of bouwde er zelf eentje. Met gepaste trots kijk je naar het resultaat. Na enige tijd blijkt er echter geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers te zijn. Maar wat is de aanleiding?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Google is onverbiddelijk: hoe hoger je staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Inmiddels weet iedereen dat verder kijken dan de eerste pagina van zoekresultaten nutteloos is. Zorg er dan ook voor dat je belangrijkste zoektermen scoren.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Oostende?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Oostende? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie is de rode draad bij Conversal. Die passie slaat aan want ons bedrijf én team groeien jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Elk project is bij ons volledig op maat ontworpen. Om een betrouwbare website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle websites in ons portfolio voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook op WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Een knappe website die gebruiksvriendelijk en resultaatgericht is? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een super gebruiksvriendelijk systeem om websites te bouwen en te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open-source, waarmee duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee denken over de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Van bij de start heeft WordPress zeer uitgebreide functionaliteiten klaar staan. Als dat standaard pakket echter niet volstaat, kan je de website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online te scoren. Dankzij dat wapenfeit werd Conversal sinds 2016 officieel Google Partner.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

Je kan van een nieuwe website verwachten dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Of, waarom niet, meteen op #1! De voorzichtigheid gebiedt hier even te nuanceren. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het beste van al leer je Conversal kennen via onze klanten. We gingen bij hen langs en vroegen om een duidelijke mening.

Hoeveel kost een website?

De vraag die ertoe doet! De kostprijs van een website mag je gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Je website krijgt een visuele facade mee, en daarvoor heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is het verstandigst voor de portemonnee, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet opgevuld worden met kwalitatieve beelden en creatieve teksten. Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je website is er, nu nog gevonden worden! Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Oostende?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Heb je een vraag voor ons? Je bent niet de enige. We bundelden alle info netjes in onze FAQ. Zo kan je al het een en ander opsteken. Blijft je nog steeds op je honger zitten? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem – Opwijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Oostende

533