fbpx

Website laten maken Mechelen

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Mechelen of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom zou ik een website laten maken?

Website laten maken in Mechelen

Er zijn tal van redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website helpt de credibiliteit van jouw onderneming verhogen
  • Informatie is 24/7 raadpleegbaar voor je klanten
  • Je verhoogt het bereik van je bedrijf aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Het is eenvoudig om je domeinnaam als toegankelijk visitekaartje te gebruiken

De meest gemaakte fouten op websites?

Als ervaren websitebouwer willen we bij het elke websites de perfectie nastreven. Het is niet te vermijden dat we bestaande websites uitpluizen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit visueel strak was toen je website live ging, doorstaat de tand des tijds jammer genoeg niet altijd. Zowel vele kleuren als donkere vlakken zijn helemaal uit de mode. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een traag ladende website zorgt voor minder klanten. Logischerwijs heeft niemand zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website is af en met grote fierheid kijk je uit naar de eerste resultaten. Helaas blijkt de trend na een maand tegen te vallen: geen of weinig bezoekers. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in de Google-ranglijst staat, hoe meer bezoekers er op jouw website zullen langskomen. Zorg er dus zeker voor dat je scoort met je belangrijkste zoektermen. Iedereen weet inmiddels dat niemand verder klikt dan de eerste pagina aan zoekresultaten.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons scanformulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Mechelen?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Mechelen? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Ons bedrijf én team groeien jaar na jaar. Dat kan je wijten aan onze gepassioneerde aanpak. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Kwalitatieve websites zijn maatwerk. We ontwerpen al onze projecten dan ook volledig volgens wens van de klant. Bij ons ben je dus aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officiële Google Partner, dankzij het feit dat al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te scoren.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Een website die goed oogt, makkelijk is in gebruik én resultaten binnenhaalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Met WordPress is websites ontwikkelen en beheren een relatief eenvoudige klus, dankzij het enorm gebruiksvriendelijk systeem. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is een open source platform, waardoor duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend verder bouwen aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress staat gekend vanwege z’n uitgebreide functionaliteiten. Als dat niet volstaat, kan je je website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Achter WordPress-sites zit een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Het bouwsel helpt je dus een heel eind op weg om prima te scoren in zoekmachines zoals Google.

Deze factoren zijn belangrijk om hoger te scoren in GoogleWebsite hoger laten scoren

Soms wordt er van een nieuwe website verwacht dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Indien mogelijk meteen op nummer 1! Spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken. Het is helemaal niet evident om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website bouwen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Je leert Conversal het beste kennen via de verhalen van onze klanten. Zij hebben een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website varieert gewoonlijk tussen de 500 en 5.000 euro, maar kan oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Je website kan visueel vele kanten op, daarom heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website bestaat uit tekst en beeld. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Meer verkeer naar je website opwekken kan met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Mechelen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Vragen staat vrij! We bundelen alle antwoorden zo uitgebreid mogelijk in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons gerust.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Mechelen

533