fbpx

Website laten maken Lokeren

Je zoekt een professioneel web agency in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Lokeren of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website laten maken in Lokeren

Er is een lange lijst redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een nette website doet de credibiliteit van jouw onderneming groeien
  • Je klanten kunnen er 24 op 7 terecht voor informatie
  • Jouw bedrijf ziet z’n bereik aanzienlijk stijgen (zeker via online kanalen)
  • Je domeinnaam is een toegankelijk visitekaartje

By DirkVE – Eigen werk, CC BY-SA 3.0

De meest gemaakte fouten op websites?

Een website maken is geen sinecure, we streven als webdesigner dan ook altijd perfectie. Het zit in onze aard dat we bestaande sites onder de loep nemen en ons oordeel vellen. Niet elke misstap heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wanneer je website live ging, was hij een visueel pareltje. De tand des tijds zorgt er helaas voor dat hij hopeloos verouderd raakt. Kleurrijke en donkere websites zijn helemaal out. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website levert minder klanten op die je contactformulier invullen. Weinig mensen hebben er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je kersverse site staat online, iets om fier op te zijn! Helaas volgen de cijfers niet. Na een maand zijn er amper bezoekers. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Niemand klikt verder dan de eerste pagina zoekresultaten, je zoektermen staan dus best goed ingesteld. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Lokeren?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Lokeren? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal heeft een jong, gedreven team met passie voor websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij pakken jouw project in handen van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

We bouwen onze projecten steeds from scratch en volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij Conversal aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de cruciale SEO-vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Een website die mooi oogt, resultaten haalt én gebruiksvriendelijk is? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is opvallend gebruiksvriendelijk. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is een open source community, waar duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend meehelpen aan de ontwikkeling van het platform.

Flexibel
Flexibel

WordPress is uitmuntend op vlak van uitgebreide functionaliteiten voor je website. Je kan dat pakket uiteraard verder uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

De zoekmachinevriendelijke structuur en interface van WordPress helpt zoekmachines zoals Google om jouw site goed te laten scoren in de zoekresultaten.

Hoger scoren in Google? Op deze factoren moet je letten.Website hoger laten scoren

Een nieuwe website brengt verwachtingen met zich mee. Onmiddellijk voor een betere ranking in Google zorgen, bijvoorbeeld. En als het even kan, op #1. Helaas moeten we die droom doorprikken. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het Engelse spreekwoord gaat als volgt: ‘The proof of the pudding is in the eating’. Je leert ons dan ook het beste kennen via klantenrecensies. Die leveren een uitgesproken mening op.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website kan je tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de uitstraling van je website kies je ofwel een bestaand sjabloon, ofwel een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is de financieel het voordeligst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in wel duizend vormen. Dat maakt het moeilijker om de kostprijs van een integratie op te maken, zonder dat we over specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet ingevuld worden met visuals en copy. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je kan verkeer naar je website stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Lokeren?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

We krijgen een pak vragen rond websites binnen. Alle info bundelen we graag in onze FAQ. Zit je nog steeds met vraag? Twijfel niet om ons te contacteren!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Lokeren

533