fbpx

Website laten maken Leuven

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Leuven of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website Laten Maken in Leuven

Er zijn  een hele resem argumenten waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website doet de geloofwaardigheid van jouw onderneming toenemen
  • Info is permanent beschikbaar voor je publiek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een eigen url is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als online agency streven we perfectie na bij het maken van onze websites. Er valt dan ook niet aan te ontsnappen dat we bestaande websites analyseren en daarover ons oordeel vellen. Niet elke manco heeft dezelfde invloed, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat modern leek toen je website live ging, kan nu helemaal verouderd zijn. Vele kleuren en donkere vlakken zijn helemaal weg. Clean, strak, veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is nu de trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een website die traag is, levert minder contactaanvragen op. Normaal natuurlijk: wie wil wachten tot een slome website geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je liet recent een website lanceren en bent fier op het resultaat. Jammer genoeg blijkt er na een eerste fase geen, weinig of zowaar een dalende trend aan bezoekers te zijn. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google gepositioneerd staat, hoe groter je bezoekersaantallen zullen zijn. Je doet er dus goed aan om je belangrijkste zoektermen op orde te hebben, want niemand klikt verder dan de eerste pagina van zoekresultaten.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Leuven?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Leuven? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Bij Conversal hebben we een jonge, gepassioneerde equipe. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen onze projecten elke keer volledig op maat.

Scoren In Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner, wat er voor zorgt dat onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren.

Service na verkoop
Service na verkoop

Elke werkdag is onze helpdesk bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Contacteer ons gerust via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een nette website waarmee je resultaten haalt én ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress excelleert als gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Het platform is open source, duizenden vrijwilligers overal ter wereld werken voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Een basic WordPress-pakket biedt uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat niet volstaat kun je steeds uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress-sites zijn zoekmachinevriendelijke dankzij hun structuur en interface. Het bouwpakket zet je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Beter scoren in Google? Dit zijn de belangrijkste factoren.Website hoger laten scoren

Van een nieuwe website wordt onmiddellijk een betere ranking in Google verwacht. Als het even kan staan we natuurlijk op nummer 1 in de populaire zoekmachines. Helaas moeten we die droom doorprikken… Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, leert het Engelse spreekwoord. We laten je graag kennismaken via de verhalen van onze klanten. En die hebben een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website schommelt tussen €500 en €5.000 euro, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een gestandaardiseerd sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in vele vormen. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met copy en content. Belangrijk is dat die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je verder uitbouwen met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Leuven?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

We proberen zoveel mogelijk binnenkomende vragen te beantwoorden. Alle info bundelen we in onze FAQ. Blijf je met een vraag zitten? Contacteer ons!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Leuven

533