fbpx

Website laten maken Antwerpen

Je zoekt een professional in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Antwerpen? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken Antwerpen

Er zijn heel wat redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een mooie website verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Je klanten kunnen er 24/7 terecht voor alle mogelijke info
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Dankzij een eenvoudige domeinnaam kan je jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webdesigners streven we perfectie na bij het ontwikkelen van onze websites. Het is dan ook onvermijdbaar dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze feedback daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil scoren.

Webdesign in provincie Antwerpen
Verouderd design

Niets is eeuwig beeldig, dat geldt ook voor webdesign. Kleurrijke vlakken en donkere websites zijn helemaal ouderwets. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Dankzij een trage website heb je een pak minder klanten. Dat houdt steek: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt een gloednieuwe website online staan en kijkt reikhalzend uit naar de eerste resultaten. Na een aantal maanden zijn er echter weinig of geen bezoekers. Wat is de reden?

Zichtbaarheid in Google verhogen (SEO)
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in de Google-ranking staat, hoe meer bezoekers er langskomen op je website. Kijk gerust naar je eigen surfgedrag; niemand kijkt verder dan de eerste pagina aan zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je op de belangrijkste zoektermen hoog kan scoren.

Jouw website laten testen bij Conversal

Hoe presteert jouw website vandaag? Gebruik onze gratis tool en ontvang vrijblijvend een eerste analyserapport van jouw website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie om hoger te scoren. We gaan voor jou aan de slag en analyseren:

Website laten maken in Antwerpen?

Op zoek naar een betrouwbaar websitebouwer in Antwerpen? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal werkt steeds vol passie aan websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expert in websites maken
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Onze webdesigners bouwen alle websites steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google (SEO)
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online te scoren. We zijn sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is van maandag tot vrijdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een prachtige, makkelijk te navigeren website die efficiënt resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadt, scoort in Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiks- vriendelijk

Ontwikkelaars, klanten en beheerders kunnen beroep doen op een groot pluspunt: WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te maken en te beheren.

Duurzaam

WordPress teert op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend bijdragen aan de open source ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

Indien de zeer veelzijdige functionaliteiten van WordPress niet volstaan, kan je je website uitbreiden met extra plugins.

Zoekmachineoptimalisatie
SEO-vriendelijk

De zoekmachinevriendelijke structuur en interface van WordPress zorgen ervoor dat je goed kan scoren in de zoekmachines.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.

Hoger scoren in Google

Je zou van een nieuwe website onmiddellijk een betere ranking in Google kunnen verwachten. Liefst van al meteen op nummer 1! Spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO-optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Wie beter om over ons werk te oordelen dan klanten. Wij luisteren steeds naar onze klanten, want zij hebben een heldere mening over het eindresultaat.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website ligt tussen de 500 en 5.000 euro, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte van de website, het design op maat, de webhosting en de extra mogelijkheden zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blogs

Grootte

Voor het visuele gedeelte van de website heb je bij Conversal de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is de goedkoopste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder content, teksten en beelden oogt je website nogal leeg. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat je website makkelijker en sneller gevonden wordt door jouw doelgroep.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je verhogen met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Antwerpen

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Vaak gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven stuiten op best wel enkele vragen bij het ontwikkelen van een website. In onze FAQ kan je alle eerdere antwoorden en extra info terugvinden. Blijft je vraag onbeantwoord? Twijfel niet om ons te contacteren.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Antwerpen

533