fbpx

Website laten maken Londerzeel

Je zoekt een pro in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Londerzeel of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website laten maken in Londerzeel

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website kan gebruiken. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een knappe website verhoogt het aanzien van jouw onderneming
  • Informatie is permanent beschikbaar voor je doelpubliek
  • Je bedrijf kan een veel groter bereik beslaan (zeker via online kanalen)
  • Je url is eenvoudig te onthouden
  • Het is een toegankelijke manier om je bedrijf voor te stellen

Foto door: Michielverbeek – Own work, CC BY-SA 3.0,

De meest gemaakte fouten op websites?

Het is onze beroepseer om perfectie na te streven bij het maken van onze websites. Onvermijdbaar nemen we bestaande websites onder de loep om onze mening daarover te uiten. Niet elke mankement heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat hip en trendy was toen je website live ging, kan nu helemaal passé lijken. Zo vallen kleurrijke en donkere websites uit de toon. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Dé dooddoener: een slome website. Geen kat wil wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Als trotse eigenaar van een fonkelnieuwe website kijk je trots uit naar de eerste resultaten. Na een maand vallen die echter tegen met bezoekersaantallen die bergafwaarts gaan. Maar wat is de aanleiding?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Internetgebruikers weten inmiddels dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je die eerste pagina haalt met je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Londerzeel?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Londerzeel? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Onze passie voor webdesign slaat aan want we groeien als bedrijf en team jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Jouw projecten worden door onze ontwerpers steeds volledig op maat gebouwd. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Onze websites voldoen aan de vereiste SEO-checklist om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via Whatsapp.

Een website laten maken in WordPress

Resulaten halen met een knappe website die zowel voor als achter de schermen makkelijk te hanteren is? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is als systeem enorm gebruiksvriendelijk om websites te ontwikkelen én te beheren. Dat is een gigantisch pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de ontwikkeling van het open source WordPress-platform.

Flexibel
Flexibel

Je kan de functionaliteiten van het zeer uitgebreide basispakket van WordPress steeds uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Met WordPress teken je voor een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Die software helpt je dus een pak om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Website hoger laten scoren

Af en toe wordt er verwacht dat een verse website meteen voor een betere ranking in Google zorgt. Het liefst op #1! Spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken. Het is helemaal niet evident om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Genoeg gezeverd, we laten het woord over aan onze klanten. Via hun recensies en heldere mening leer je ons het beste kennen.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website mag je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dat oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

Grootte
Grootte

Elke website ziet er verschillend uit. Je hebt de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor zo’n sjabloon is de goedkoopste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in in vele vormen en soorten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Copy, content, beeld, visuals… Je website moet gevuld worden. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Om verkeer naar je website te krijgen, kan je beroep doen op een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Londerzeel?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

We proberen op zoveel mogelijk vragen te anticiperen met onze FAQ. Mis je nog informatie? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Londerzeel

533