fbpx

Website laten maken Halle

Je zoekt een expert in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Halle of omgeving? Dan zit je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website Laten Maken Halle

Er zijn een pak redenen waarom je als ondernemer of organisatie best een website hebt. Vaak zijn deze bedrijfsspecifiek en hangen ze samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website doet wonderen voor de geloofwaardigheid van jouw onderneming
  • Informatie is op eender welk moment beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf neemt aanzienlijk toe (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is goed te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel vlotte manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als websitebouwer willen we elke site nagenoeg perfect afleveren. Neem het ons niet kwalijk, maar we kunnen het niet laten om bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover te uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit knap en cool was toen je website live ging, kan nu een troosteloze indruk nalaten. Zowel kleurrijke als donkere websites zijn out of touch. Clean, strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Dé grote boosdoener. Wanneer je website traag laadt, levert dat minder bezoekers en dus ook minder contactaanvragen op. Het is een logisch verhaal: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Met veel trots kijk je naar die gloednieuwe website, al blijven de resultaten uit. Na een maand merk je geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers op. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Scoor je goed in Google, dan komt er meer volk langs op je website. Surfers weten inmiddels dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat jij bovenaan staat op de cruciale zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Halle?

Op zoek naar een betrouwbare partner in regio Halle? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Onze ploeg bij Conversal staat voor passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 succesvolle klanten gingen jou voor. Dat is meteen onze belofte: wij luisteren naar jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat.

Scoren In Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner. Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Je wil een fraaie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten binnenrijft? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is bovenal een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een enorm voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Aangezien WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de volgende stap.

Flexibel
Flexibel

WordPress heeft heel uitgewerkte functionaliteiten voor je website in petto. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbouwen met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

De software zelf helpt je al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. WordPress websites hebben namelijk een zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe scoor je hoger in Google?

Een nieuwe website brengt hoge verwachtingen met zich mee: zal hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zorgen? Zonder twijfel staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines. Spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken! Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het Engelse spreekwoord ‘The proof of the pudding is in the eating’ is hier perfect van toepassing. Je leert Conversal misschien nog het beste kennen via de verhalen van onze klanten. En zij hebben een uitgesproken oordeel.

Hoeveel kost een website?

Dé hamvraag. De kostprijs van een website kan je doorgaans ergens tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor het uitzicht van je website heb je keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Liefst van al zijn de tekst en beelden op je website ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Halle?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Het is fijn wanneer bedrijven met interessante vragen op de proppen komen. Die bundelen we als nieuwe informatie in onze FAQ. Blijft je zitten met vraag? Laat van je horen!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Halle

533