fbpx

WordPress

WordPressWordPress is een gebruiksvriendelijk en populair Content Management Systeem of CMS dat veel voordelen biedt voor website eigenaars en ontwikkelaars. Meer dan 70% van alle websites die met een CMS gebouwd zijn, werken met WordPress.

WordPress is toegankelijk voor iedereen, betrouwbaar en biedt oneindig veel mogelijkheden. Daarom kiezen wij er bij Conversal voor om WordPress websites op maat te bouwen voor onze klanten. We hebben tot nu toe al meer dan 600 websites en staan te popelen om ook jouw webstek uit te bouwen tot een succes!

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem. Dat betekent dat je met dit platform makkelijk inhoud kunt toevoegen zonder dat je daarvoor code hoeft te schrijven. WordPress heeft een overzichtelijk dashboard waar je snel je weg in kunt vinden. Dat maakt het erg toegankelijk voor mensen zonder technische voorkennis.

Het platform bestaat al jaren en werd steeds verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Waar WordPress vroeger enkel door bloggers werd gebruikt, is het CMS ondertussen uitgegroeid tot vaste waarde binnen webdevelopment.

Je kunt WordPress uitbreiden met allerlei functies en implementaties. Voor de eindgebruiker blijft het een erg intuïtief platform, ook al heeft je developer alles op maat voor je gemaakt!

WordPress: het perfecte CMS voor jouw website

WordPress is het ideale CMS voor allerlei types websites. Het open source CMS bestaat al decennialang en bouwde doorheen de jaren een groot repertoire aan plugins en tools die je kunt gebruiken om jouw eigen website mee te verbeteren.

Dit zijn de voordelen die een WordPress website je biedt:

 • Volledig te personaliseren naar jouw huisstijl en design: klanten weten meteen dat ze op jouw website terecht zijn gekomen
 • Makkelijk zelf inhoud toevoegen: wijzig zelf prijzen op je menu of publiceer een blog post over je nieuwe openingsuren
 • Gebruiksvriendelijk en intuïtief: je kunt makkelijk dingen wijzigen of toevoegen zonder technische voorkennis
 • Enorm veel mogelijkheden en integraties: een externe webwinkel integreren of dynamische data tonen over de actuele voorraad? Dat kan allemaal
 • Een supersnelle website: meer dan de helft van de internetgebruikers klikt op ‘Terug’ wanneer een website niet binnen de 3 seconden laadt
 • Mobile-first: geoptimaliseerd voor ieder toestel: steeds meer mensen surfen mobiel. Zorg ervoor dat je website er ook voor hen prachtig uit ziet en goed functioneert
 • Betrouwbare webshop mogelijkheden: ook voor webshops heeft WordPress een set betrouwbare en degelijke tools voorhanden. Je bouwt met WordPress probleemloos een professionele webwinkel
 • Veilige websites die goed functioneren: we monitoren continu de veiligheid en de verschillende functionaliteiten van onze WordPress sites
 • Veel plugins en invoegtoepassingen: die plugins zorgen ervoor dat je meer functionaliteiten kunt toevoegen zoals een contactformulier, een email lijst, een chatrobot, …
 • Goede mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie: Door aan zoekmachine optimalisatie te doen, zorgen we ervoor dat jouw site hoog scoort in Google en andere zoekmachines
 • Veelzijdig: eigenlijk is WordPress compleet aanpasbaar aan bijna iedere wens die je hebt. Je kunt het CMS buigen en plooien tot alles er uit ziet zoals je wil
 • Duurzame oplossing: door de populariteit van het CMS werken vele developers aan dit platform en de uitbreidingen ervan. Het resultaat is een goede technische ondersteuning en een blijvende evolutie

Je hoeft dus zeker niet te twijfelen of WordPress het juiste CMS is voor jouw website. Volg de miljoenen andere website eigenaars voor WordPress gekozen hebben.

Jouw nieuwe website in WordPress laten maken?

Conversal: jouw WordPress specialist

Conversal is de ideale partner voor de uitwerking van je nieuwe website. Ons team van developers en marketing experts beschikt over de nodige kennis en expertise om je tijdens het hele proces te begeleiden. Zo kan jij je concentreren op het runnen van jouw zaak.

Een website zonder zorgen

Bij Conversal willen we graag ondernemers ontzorgen. We nemen alle zorgen die een website met zich mee brengt van je over. Zo blijft er voor jou meer tijd over om met je onderneming bezig te zijn.

Het beste resultaat voor jouw budget

Zowel voor grote als kleine projecten gaan wij all-the-way! We gaan op zoek naar oplossingen die binnen jouw budget voor het best mogelijke resultaat zorgen.

Persoonlijke begeleiding

Bij Conversal heb je één aanspreekpunt. Jouw projectmanager is je contactpersoon die jouw project helemaal van buiten kent. Geen onbekende helpdesk medewerker die jouw website nog nooit gezien heeft, maar een echt persoon die mee nadenkt over je online aanwezigheid.

Gebruiksvriendelijke Conversal interface

De Conversal interface geeft je toegang tot jouw website. Via onze handige interface kan je zelf wijzigingen doorvoeren, blog posts publiceren of je openingsuren aanpassen.

Onderhoud en monitoring met CARE

Met onze Care plans willen we je nog meer ontzorgen. We nemen het onderhoud en de monitoring van jouw website graag voor je over. Zo kun je met een gerust hart je aandacht verleggen. Wij houden je website in de gaten.

Jarenlange expertise

Conversal heeft al jaren ervaring met WordPress webdesign en hosting. We maken dan ook enkel gebruik van de beste en meest duurzame plugins en tools waarvan we weten dat ze werken. Bij Conversal kan je rekenen op onze expertise om je te begeleiden, adviseren en informeren.

Een voorstel op maat van jouw project?

WordPress op maat van jouw onderneming

Bij Conversal zorgen we voor WordPress development op maat. We maken gebruik van de perfecte mix van plugins en programmeren eventueel de nodige functionaliteiten zelf. Zo weet je zeker dat alles afgesteld is op jouw specifieke wensen en noden. Conversal is een WordPress ontwikkelaar met ervaring en dat heeft verschillende voordelen!

Webshop met WooCommerce

WordPress is uitermate geschikt voor het bouwen van een op maat gemaakte WordPress webshop. Met verscheidene plugins, die specifiek gebouwd zijn voor e-commerce, creëren we de perfecte basis voor jouw webwinkel.

WooCommerce is één van de populairste webshop plugins voor WordPress. Deze plugin voorziet alle basisfuncties die een webshop nodig heeft, zoals een database voor producten, een winkelmandje en een pagina om af te rekenen.

WordPress en WooCommerce vormen de perfecte combinatie voor een goed functionerende webshop. We kunnen je WordPress WooCommerce webshop helemaal afstemmen met een uniek design in jouw eigen huisstijl.

Externe integraties via API

We gebruiken een WordPress API om jouw website te voorzien van dynamische data. Zo kunnen we bijvoorbeeld een externe database met gegevens over je actuele voorraad implementeren. Maar we kunnen ook je boekhoudprogramma koppelen met je webshop, zodat je alle bestellingen meteen in de boekhouding zitten.

Met een aangepaste API toon je makkelijk en snel data op je website of stuur je gegevens naar externe software.

Plugins en functionaliteiten

We maken gebruik van verscheidene WordPress plugins om jouw site met de nodige functionaliteiten uit te rusten.

Zo installeren we de Conversal Monitoring plugin voor het onderhoud en de opvolging van je website, een SEO plugin om je website te optimaliseren voor zoekmachines en andere onmisbare plugins die je website nog beter laten presteren.

Wil je bijvoorbeeld klanten een afspraak laten maken via je website, een offerte laten aanvragen of een vragenlijst laten invullen? Die mogelijkheden implementeren we met een plugin.

Meer weten over de functionaliteiten voor jouw website?

Scoren met jouw WordPress website

Het WordPress CMS biedt, mits de juiste instellingen en tools, voldoende mogelijkheden om jouw SEO matig te optimaliseren en meer vindbaar te maken in de zoekmachines. Bij Conversal willen we niet alleen een professionele en vlot werkende website voor je bouwen. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website helemaal SEO ready is!

WordPress SEO optimalisatie

SEO copywritingAls WordPress web agency bieden we een totaalpakket op gebied van digitale groei. Onze ontwikkelaars banen de weg voor een goede ranking en onze SEO content schrijvers zorgen voor de invulling van de website. Met een SEO geoptimaliseerde website zorgen we ervoor dat jouw pagina’s hoog scoren in Google.

WordPress hosting en onderhoud

Een website hebben is één ding! Je wil ook zeker zijn dat die website op een betrouwbare server gehost wordt. Bovendien vergt een goed functionerende website ook onderhoud.

WordPress hosting

WordPress hostingWe nemen jouw WordPress hosting graag van je over. Met een website die we op onze eigen servers hosten, hoeven we geen rekening te houden met afhankelijkheid van een derde partij. Op die manier kunnen we vaak sneller assistentie bieden.

Daarnaast hebben we al flink wat ervaring opgebouwd met onze eigen hosting, waardoor we problemen makkelijker kunnen ontdekken en de prestaties van onze servers kunnen optimaliseren op maat van jouw website.

Onderhoud van jouw WordPress website

Iedere website vraagt wel wat aandacht. Zo controleer je best regelmatig of je site nog steeds perfect werkt en of alles up-to-date is. Dit is niet alleen belangrijk voor het functioneren van de website maar ook voor de beveiliging van eventuele gevoelige data.

Om te garanderen dat jouw website op ieder moment optimaal functioneert, monitoren we voortdurend de verschillende aspecten van je website tijdens het WordPress onderhoud.

Jouw WordPress website bij Conversal

Conversal Projects teamConversal begeleidt je van bij de eerste website mockup. Wij ontwerpen je op maat gemaakte website met alle functies en integraties die jij nodig hebt. Vanaf de start begeleiden we je doorheen het WordPress CMS zodat je zelf aanpassingen kan doorvoeren als je dat wil.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we je sterke prestaties en een goede ondersteuning aanbieden. Kies voor onze Care plans voor een complete ontzorging op gebied van je website!

Wil je nog meer digitaal groeien? Dan kunnen we je ook helpen met goed scorende inhoud binnen een online marketing campagne. Zo biedt Conversal jou een totaalpakket voor digitale groei.

533