fbpx

Website laten maken Haaltert

Je zoekt een gespecialiseerd bedrijf in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Haaltert of omgeving? Dan zit je bij Conversal meer dan goed!

Waarom een website laten maken?

Websitel laten maken in Haaltert

Er zijn een hele resem redenen waarom je als ondernemer of vereniging een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website laat jouw onderneming meer credibel overkomen
  • Informatie is ononderbroken beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel open manier voorstellen

Foto door: Michiel Verbeek – Eigen werk – CC BY-SA 3.0,

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webdesigner streven we bij het bouwen van onze websites naar perfectie. Bestaande websites nemen we graag onder de loep om onze mening daarover te uiten. Niet elke fout heeft hetzelfde effect, maar je doet er niet slecht aan om tijdig te analyseren.

Projecten op maat
Verouderd design

Design dat voorheen de vinger aan de pols had, kan nu hopeloos aftands zijn. Weg met kleurrijke en donkere websites, momenteel gaat het om clean, strak, veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een slome webstek levert minder contactaanvragen op. Helemaal logisch natuurlijk: is er dan iemand die zin heeft om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je kijkt met veel trots naar het eindresultaat: eindelijk is die nieuwe website er! Helaas blijkt na een tijdje dat de cijfers tegenvallen: er is geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers. Wat zou de reden kunnen zijn?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google terecht komt, hoe meer bezoekers de weg naar je website vinden. Vrijwel niemand klikt verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten, zorg er dus voor dat je er staat op je essentiële zoektermen!

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyse van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Haaltert?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Haaltert? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Bij Conversal hebben we gepassioneerde experts in de rangen. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Alle projecten zijn bij Conversal steeds volledig op maat ontworpen. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij Conversal aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Bij lancering voldoen al onze websites aan de SEO vereisten om online te knallen. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Probeer het ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Interesse in een nette, gebruiksvriendelijke website waarmee je het ene na het andere resultaat binnenhaalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Het stokpaardje van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid van hun systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een gigantisch voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress kan rekenen op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend mee helpen aan de ontwikkeling van hun open source platform.

Flexibel
Flexibel

WordPress herbergt op zich al zeer uitstekende functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet genoeg is, kan je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress staat voor een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf draagt ontzettend veel bij om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Hier moet je op letten.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

De verwachtingen bij een nieuwe website zijn vaak hoog gespannen: als het even kan levert ie onmiddellijk een betere ranking in Google op. Helaas moeten we die droom doorprikken. Hoewel we heel graag bij de eerste zoekresultaten staan op populaire zoekmachines, is het helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het Engelse gezegde gaat als volgt: ‘The proof of the pudding is in the eating’. Je leert Conversal dan ook het beste kennen via de verhalen van onze klanten. En die hebben een klare mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website kan je gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor de visuele identiteit van je website kan je kiezen tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het er niet makkelijker op om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Een lege website hoort niet, daarom moet ie ingevuld worden met tekst en beeld. Als het even kan is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je website mag dan wel online staan, nu moet hij ook makkelijk te vinden zijn. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Haaltert?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven hebben een pak boeiende vragen voor ons. We proberen hier zo duidelijk mogelijk op te antwoorden in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Haaltert

533