Support

Onze dienstverlening stopt niet met het bouwen van een straffe website of het uittekenen van sterke marketing campagnes. Ook na oplevering willen we voor onze klanten een meerwaarde blijven betekenen.

Support zonder zorgen

We zorgen ervoor dat je site steeds optimaal presteert en up-to-date gehouden wordt met de laatste veiligheidsupdates. Bij ons is jouw website in goede handen!

Actieve monitoring

We monitoren voortdurend de uptime van onze websites. Gaat een website offline, dan wordt deze zo snel mogelijk weer online gezet, zelfs ‘s nachts of tijdens het weekend.

Snellere laadtijden met WordPress
Snelheid

Door de combinatie van automatisatie en manuele monitoring zorgen we voor een snelle reactie én oplossing wanneer er iets fout loopt.

Mee met de trends

We scholen voordurende bij om jouw project van start to finish op de juiste manier te kunnen begeleiden.

Straffe software

Wij gebruiken enkel de beste software in functie van jouw project en doelstellingen.

Helpdesk
Vlot bereikbaar

We zijn makkelijk bereikbaar via de traditionele kanalen zoals e-mail en telefoon, maar ook via WhatsApp en onze online helpdesk.

Bjorn
Wordpress specialist

“Wanneer klanten ons met een vraag of probleem contacteren, proberen we hen zo snel mogelijk te helpen. We laten je nooit in het ongewisse.”

Hoe kunnen we jou helpen?

Nog vragen?

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in WordPress en online marketing. Graag delen we onze kennis in deze handige FAQ-artikels. Vind je het antwoord niet op je vraag? Aarzel niet ons te contacteren.