fbpx

WordPress WooCommerce

Wat is WooCommerce?

Voor wie z’n WordPress webshop helemaal in orde wil hebben, raden we WooCommerce aan. Deze webshop plugin is ondertussen het meest populaire e-commerce platform ter wereld en scoort goed met een vlotte gebruiksvriendelijkheid. Aangezien het ontstaan is uit WordPress, kan het ook uitpakken met sterke SEO-prestaties.

Voordelen van WooCommerce

Een WordPress webshop starten met WooCommerce heeft heel wat voordelen. We zouden deze webshop plugin van WordPress niet zomaar aanbevelen als die niet kon uitpakken met enkele sterke troeven.

Website op maat
Volledig op maat

Er is weinig dat je niet kan doen met WooCommerce. Je kan de plugin makkelijk uitbreiden en helemaal personaliseren. Je kan kiezen uit bestaande thema’s of ons webdevelopment team groen licht geven om voor jou een volledige webshop op maat te bouwen.

Service na oplevering
Gebruiksvriendelijk

Net zoals WordPress als CMS is de WooCommerce plugin zelf heel vlot te hanteren. Van installatie tot interface achter de schermen of content toevoegen aan je webwinkel, alles lukt probleemloos zelf. Het opvolgen van bestellingen gaat ook heel erg makkelijk, wat een groot pluspunt is.

Grootte
Snel

De gemiddelde laadtijden zijn snel. Het onderliggend systeem van WooCommerce is dan ook heel licht. Bij Conversal zorgen we ook voor de passende WordPress webhosting waardoor pagina’s van jouw webshop vlot zullen laden. Met een pak tevreden klanten als gevolg!

Klaar voor WooCommerce?

Jouw nieuwe webshop is kinderspel in WordPress. Laat gerust van je horen, we bekijken graag de opties op maat van jouw project!

WordPress webshop voorbeelden

Een belangrijke troef van WooCommerce is dat het naadloos aansluit bij jouw WordPress website. De meeste plugins zijn gelukkig compatibel, maar bij Conversal letten we voornamelijk op de WordPress programmatie. We zorgen er dus voor dat jouw WooCommerce webshop perfect wordt geïntegreerd.

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

Heb je al een fysieke winkel en zet je graag de digitale stap vooruit? Of past een webshop perfect in jouw business plan zonder fysieke locatie? In beide gevallen is een professionele webwinkel een nuttige investering.

Gebruiksvriendelijk
24/7 service

Potentiële klanten kunnen 24/7 aankopen bij je doen, ook wanneer jij slaapt of vrijaf neemt.

Meer online conversies genereren
ROI

Van een goede return on investment gesproken: jouw investering verdient zich snel terug.

Weinig bezoekers
Groot bereik

Omdat jouw aanbod online te vinden is, heeft je klantenbestand een veel groter bereik.

Flexibel
Analyse

WooCommerce heeft verschillende tools om jouw potentiële klanten te analyseren.

Wat kost WooCommerce?

Wat kost WooCommerce?

Een webshop met WooCommerce kan standaard ontzettend veel. Het kan echter zijn dat je bepaalde dingen mist voor je webshop waar je echt niet zonder kan.

  • Thema’s
    Niet alle WordPress thema’s hebben een goede opmaak voor WooCommerce. Het is daarom belangrijk dat je van een thema gebruikmaakt waarbij de ontwikkelaar al rekening heeft gehouden met de mogelijkheid dat iemand een webshop wilt beginnen.
  • Payment Provider
    Reken voor elke betaling een extra kost van ongeveer €0,29 tot €0,45 – afhankelijk van payment provider. Daarnaast rekenen sommige payment providers ook maandelijkse kosten aan.
  • Extra plugins
    Met WooCommerce kan je veel doen. Maar soms heb je dat tikkeltje meer nodig. In dit soort gevallen zal je WooCommerce moeten uitbreiden met een extra plugin.

Jouw WordPress webshop bij Conversal

Bij Conversal krijgt elke webshop een gepersonaliseerd en uniek design met de best mogelijke achterliggende programmatie. Na oplevering blijven wij tot je dienst staan voor ondersteuning en bijkomende vragen. Bij ons vind je de ervaring en expertise om je te helpen bij alle aspecten van jouw online communicatie: webshop, design & development, online marketing en strategie.

Maatwerk website
Grafisch ontwerp

Jouw webshop moet er natuurlijk pico bello uitzien. Daarom zorgen wij voor een professioneel grafisch ontwerp op jouw maat.

Website up-to-date
Custom development

Wij halen bij WooCommerce het onderste uit de kan om voor jouw verhaal een uniek e-commerce platform op maat te ontwikkelen.

Een globale aanpak
Een globale aanpak

Bij Conversal kan je terecht van A tot Z voor een professionele WordPress webshop. Van design en development, website onderhoud tot content en advies. Ook nadat jouw webshop actief is, kan je op ons beroep blijven doen.

Service na oplevering
Flexibele manier van werken

Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en passen de webshop daarop aan. Conversal verwerkt de feedback tot een professionele webwinkel die strak oogt en bovendien resultaten binnenhaalt voor jouw zaak.

Jouw producten ook online gaan verkopen?

Laat je aanbod voor jou werken, 24/7. Met een webshop genereer je omzet op elk moment van de dag.

533