fbpx

Website laten maken Erpe-mere

Je zoekt een pro in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Erpe-mere of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website Laten Maken Erpe Mere

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website versterkt de geloofwaardigheid van jouw onderneming
  • Informatie is 7 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf vermenigvuldigt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is simpel te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als web agency stellen we bij het maken van onze websites de perfectie als doel. Het is niet te vermijden dat we bestaande websites screenen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design
Verouderd design

Wat voordien hip en blits was, kan op je website nu aftands overkomen. Kleurrijke en donkere websites zijn uit de mode. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is daarentegen dé trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een logge website zorgt voor minder ingevulde contactformulieren. Vanzelfsprekend: wie wil er wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers

Je gloednieuwe website is ontwikkeld en met veel trots kijk je naar het resultaat. Helaas blijkt de trend na een maand enkel een dalend bezoekersaantal op te leveren. Maar wat is de reden?

Niet zichtbaar in Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe beter je in Google gepositioneerd staat, hoe meer bezoekers je website vinden. Mensen weten onderhand dat nagenoeg niemand verder kijkt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je voornaamste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Erpe-mere?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Erpe-mere? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal draait om passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise
Ruime expertise

We nemen jouw project onder handen op vlak van strategie, ontwerp, programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Onze projecten zijn steeds volledig op maat. Om een goed functionerende website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online mee te tellen. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een website die zowel mooi, gebruiksvriendelijk én resultaatsgericht is? Dat bereik je met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een snel ladende website, die gevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een ontzettend gemakkelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress is open-source, wat wil zeggen dat duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee helpen aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress heeft een pak uitgebreide functionaliteiten voor je website in de aanbieding. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites bieden eveneens een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software knapt al een pak werk op om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Jouw website hoger laten score in Google?

Af en toe wordt verwacht dat een nieuwe website instant voor een betere ranking in Google zorgt. Liefst van al staan we natuurlijk op nummer 1 in de populaire zoekmachines. Jammer maar helaas moeten we die droom doorprikken! Het is namelijk niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, volgens de Engelse zegswijze. Je leert Conversal dan ook het beste kennen via onze klanten. Zij hebben een duidelijke mening.

Hoeveel kost een website?

Je kan de kostprijs van een website gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro situeren, al kan dit nog oplopen. Dat verschil komt er door de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor het visuele plaatje van je website heb je de keuze tussen een bestaande template en een volgens wens gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is het goedkoopst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in allerlei vormen. Dat maakt het iet of wat moeilijker om de kostprijs van een integratie te berekenen, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website wordt gevuld met visuals en teksten (copy of content). Die content is het liefst ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

OK, je website is er, nu wordt het doel gevonden worden. Verkeer naar je website kan je boosten met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Erpe-mere?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

De meest interessante vragen duiken op bij bevriende klanten en bedrijven. Deze bundelen we om nadien te delen in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Neem gerust contact op!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Erpe-mere

533