fbpx

Website laten maken Merchtem

Je zoekt een ervaringsdeskundige in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Merchtem of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Merchtem

Er zijn ontelbaar veel redenen waarom je als ondernemer of bedrijf een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Je verhoogt de credibiliteit met een professionele website
  • Jouw doelpubliek kan 24/7 beroep doen op info
  • Je verhoogt het bereik aanzienlijk (zeker via online kanalen)
  • Een website met makkelijke domeinnaam is een heel presentabele manier om je bedrijf voor te stellen

Foto door: Geertivp – Eigen werk, CC BY-SA 3.0,

De meest gemaakte fouten op websites?

Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien. Als webdesigner streven we bij het maken van onze websites dan ook naar perfectie. Het is onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten.

Projecten op maat
Verouderd design

Niet alles blijft eeuwig modieus. Vroeger scoorde je met vele kleuren en donkere vlakken. Nu kies je best voor clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website doet pijn en kost je klanten. Wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je verzette hemel en aarde voor een nieuwe website en bent blij met het resultaat. Helaas volgen de bezoekers niet; er is zelfs een dalende trend. Maar wat loopt er fout?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Indien je meer bezoekers op je website wil, sta je best zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten. Nieman klikt namelijk verder dan de eerste pagina aan resultaten. Zorg er dus zeker voor dat je belangrijkste zoektermen in orde staan.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Merchtem?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Merchtem? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Ondanks het feit dat Conversal jaar na jaar groeit, blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres: we ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat.

Scoren In Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner. Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren.

Service na verkoop
Service na verkoop

Voor verdere vragen over jouw project en/of website kan je terecht bij onze helpdesk. Die is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00, ook via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Drie zaken zijn belangrijk bij je website: een mooi voorkomen, makkelijk in gebruik en de focus op resultaat. Je hanteert dus best een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders is dat WordPress een ongezien gebruiksvriendelijk systeem met zich meebrengt om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld helpen voortdurend mee aan de open source ontwikkeling van WordPress.

Flexibel
Flexibel

Als het zeer uitgebreide basispakket van WordPress niet volstaat, kan je uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

De WordPress-software helpt je al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. De websites hebben namelijk een zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Wil je hoger scoren in Google? Dit zijn belangrijke factoren.Website hoger laten scoren

Een nieuwe website zet heel wat in beweging, velen hopen dan ook op een betere ranking in Google. Helaas moeten we die droom van een snelle #1-plaats doorprikken. Het is best moeilijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het eindoordeel is voor de klant, we laten je Conversal dan ook graag via hen kennen. Zij hebben een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

Je mag de kostprijs van een website gemiddeld tussen 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Je website krijgt een visuele look & feel mee, en daarvoor heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het ons niet altijd makkelijk om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder inhoud, ook wel copy of content genoemd, is je website niet veel. Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Website klaar, nu nog gevonden worden! Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Merchtem?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Domme vragen bestaan niet, wij bundelen dan ook alle info en antwoorden in onze FAQ. Blijf je op je honger zitten? Geef gerust een seintje!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Merchtem

533