fbpx

Website laten maken Denderleeuw

Je zoekt een ervaringsdeskundige in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Denderleeuw of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Denderleeuw

Er zijn wel duizend redenen waarom je als ondernemer of organisatie een online visitekaartje moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de geloofwaardigheid van jouw onderneming
  • Informatie is permanent beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verbetert aanzienlijk (en nóg meer via online kanalen)
  • Een eigen url is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel open manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webdesign agency streven we bij het maken van onze websites naar niet minder dan perfectie. Bestaande websites nemen we dan ook graag onder de loep nemen om onze mening daarover te uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design
Verouderd design

Wat dé trend was toen je website live ging, kan nu een hopeloze, verouderde indruk geven. Speelse kleuren én donkere websites zijn uit de mode. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig waar het om draait.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een slome website zorgt voor minder contactopnames. Evident: wie heeft zin om te wachten op een trage website, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers

Zo, die nieuwe website is ontwikkeld. Uitkijken naar de resultaten! Helaas vallen die tegen: na een maand is er geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers. Maar wat is de reden?

Niet zichtbaar in Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe beter je in Google scoort, hoe meer bezoekers er langs je virtuele toonzaal komen. Mensen weten inmiddels wel dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je meest cruciale zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Denderleeuw?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Denderleeuw? Wees welkom bij Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons bindt bij Conversal. Dat vuur slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Dat alles doen we niet zonder garant te blijven staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig volgens wens van de klant. Om een puike website te laten maken ben je bij Conversal aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Sinds 2016 zijn we officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Probeer het via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Resultaten halen op een mooie, gebruiksvriendelijke website? Dat is enkel mogelijk met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij Conversal ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem om websites te maken en te beheren. Dat is een groot voordeel voor zowel ontwikkelaars, klanten als beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open source is, staan er overal ter wereld continu duizenden vrijwilligers klaar om mee te denken aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt standaard zeer uitgebreide functionaliteiten voor je webstek. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben van nature een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus een pak om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

Van een nieuwe website wordt onmiddellijk een betere Google-ranking verwacht. Uiteraard staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines. Spijtig genoeg moet je hard werken voor die droom! Het is namelijk best moeilijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, leert het Engelse gezegde. Neem de proef op de som en ga te luister bij de verhalen van onze klanten. Die hebben namelijk een duidelijke mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website strandt doorgaans tussen 500 en 5.000 euro, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van de ontwerpfase en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor de look & feel van je website kan je kiezen tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle maten en vormen. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie weer te geven, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet opgevuld worden met woorden en visuals. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

De website is er, nu nog gevonden worden! Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Denderleeuw?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel wat interessante vragen. Ons antwoord delen we graag in de FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Geef ons een seintje!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Denderleeuw

533