fbpx

Website laten maken Vlaams-Brabant

Je zoekt een gespecialiseerd bedrijf in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Vlaams-Brabant? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Vlaams Brabant

Er zijn een heleboel redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een degelijke website kan je credibiliteit doen groeien
  • Je stelt 24/7 info beschikbaar voor je doelpubliek
  • Online kanalen vergroten het bereik van je bedrijf zienderogen
  • Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden visitekaartje

De meest gemaakte fouten op websites?

Onze websites komen pas online wanneer ze de perfectie benaderen. We nemen bestaande websites dan ook graag onder de loep om onze mening te vormen. Niet elke fout heeft dezelfde gevolgen, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

We
Verouderd design

Wat mooi en hedendaags was toen je website live ging, kan enige tijd later hopeloos verouderd zijn. Zowel vele kleuren als donkere websites zijn helemaal achterhaald. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website levert enkel minder klanten op. Hand boven eigen hoofd: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website werd zopas online gezet en je geniet van dat trotse gevoel. Na een eerste fase is er helaas geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers. Wat is de aanleiding?

Zichtbaarheid in Google verhogen (SEO)
Niet zichtbaar in Google

Google is onverbiddelijk: hoe hoger je staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Inmiddels weet iedereen dat verder kijken dan de eerste pagina van zoekresultaten nutteloos is. Zorg er dan ook voor dat je belangrijkste zoektermen scoren.

Jouw website laten testen bij Conversal

Hoe presteert jouw website vandaag? Gebruik onze gratis tool en ontvang vrijblijvend een eerste analyserapport van jouw website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met focus op resultaat. We gaan voor jou aan de slag en analyseren:

Website laten maken in Vlaams-Brabant?

Op zoek naar een betrouwbaar websitebouwer in Vlaams-Brabant? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Het team bij Conversal gaat iedere dag gepassioneerd aan de slag met websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expert in websites maken
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Al onze projecten worden van bij de start steeds volledig op maat gebouwd. Om een professionele website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google (SEO)
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online te scoren. Dankzij dat wapenfeit werd Conversal sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem) krijg je een mooie, makkelijk te hanteren en resultaatgerichte website bij elkaar. Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een ongelofelijk gebruiksvriendelijk systeem. Ontwikkelaars, klanten en beheerders ervaren dat als een gigantisch voordeel om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam

Dankzij de open source code, sleutelen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de toekomst van WordPress.

Flexibel

WordPress staat gekend om z’n enorm uitgebreide functionaliteiten. Als dat pakket niet voldoet voor je website, kan je uitbouwen met plugins.

Zoekmachineoptimalisatie
SEO-vriendelijk

Een zoekmachinevriendelijke structuur en interface zijn van levensbelang. De WordPress-software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.

Hoger scoren in Google

Je kan van een nieuwe website verwachten dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Of, waarom niet, meteen op #1! De voorzichtigheid gebiedt hier even te nuanceren. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO-optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, volgens een Engels spreekwoord. Neem gerust de proef op de som en leer Conversal beter kennen via enkele klantenreacties.

Hoeveel kost een website?

Wanneer we het over de kostprijs van een website hebben, mag je prijzen tussen 500 en 5.000 euro verwachten. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte

Je website krijgt een visuele facade mee, en daarvoor heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is het verstandigst voor de portemonnee, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content creatie
Content

Je website kan niet zonder tekst, beeld en andere inhoud. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Bezoekers naar je website lokken kan met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Vlaams-Brabant

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen met een heleboel interessante vragen bij ons tijdens het ontwikkelen van hun website. We bundelen onze antwoorden uitgebreid in de FAQ. Blijft je vraag ongehoord? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

533