fbpx

Website laten maken Ternat

Je zoekt een kenner in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Ternat of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website laten maken in Ternat

Er zijn tal van redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een nette website versterkt de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is 24 op 7 te vinden voor je doelpubliek
  • Zeker via online kanalen kan het bereik van je bedrijf nog flink verhogen
  • Dankzij een domeinnaam ben je makkelijk terug te vinden op een heel toegankelijke manier

Door Romaine – Eigen werk, CC0,

De meest gemaakte fouten op websites?

Het is onze eer om bij elke website de perfectie na te streven. Het valt dan ook niet te verhelpen dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat knap en passend was toen je website live ging, kan nu een achterhaalde indruk geven. Vele kleuren en donkere vlakken zijn passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website zorgt voor minder klanten. Logisch ook: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je website ging online en iedereen mag het weten. Allen lijkt het daar net fout te lopen. Na een maand lijkt er geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers te zijn. Maar wat is de aanleiding?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Niemand klikt namelijk verder dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je belangrijkste zoektermen goed ingesteld staan.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Ternat?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Ternat? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal legt in elk project tonnen passie. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Bij Conversal wordt elk project steeds volledig op maat gebouwd. Om een degelijke website te laten maken ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Al onze websites voltooien de SEO-checklist om online te scoren met verve. Conversal is sinds 2016 dan ook officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, ook via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Een nette, makkelijk te hanteren website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is extreem gebruiksvriendelijk. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpt een legioen vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt zeer uitgebreide functies voor je website. Als het basispakket niet volstaat, kan je steeds uitbreiden met plugins.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress installeert een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software achter de schermen knapt al een deel van het werk op om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Website hoger laten scoren in Google

Je kan van een verse website verwachten dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken! Het is best moeilijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het Engelse spreekwoord ‘The proof of the pudding is in the eating’ zegt genoeg. We laten hierbij graag onze klanten aan het woord om Conversal beter te leren kennen. Klaar voor een uitgesproken mening?

Hoeveel kost een website?

Het kostenplaatje van een website situeert zich gemiddeld tussen 500 en 5.000 euro, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

De voorgevel van je website bestaat ofwel uit een bestaand sjabloon ofwel uit een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder inhoud, tekst en beeld zal je website niet veel doen bewegen. Bij voorkeur is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Je website is er, nu nog gevonden worden. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Ternat?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Er schieten heel wat vragen te binnen rond webdesign. We proberen bedrijven zo goed mogelijk te antwoorden en bundelen alle info in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Neem gerust contact op!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Ternat

533