fbpx

Website laten maken West-Vlaanderen

Je zoekt een ervaringsdeskundige in het maken van een website? Je wil je website laten maken in West-Vlaanderen? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom zou ik een website laten maken?

Website laten maken in west-vlaanderen

Er zijn een lange lijst redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website komt de betrouwbaarheid ten goede
  • Potentiële klanten kunnen7 op 7 op jouw website terecht voor info
  • Het bereik van je bedrijf kan exponentieel groeien (vooral via online kanalen)
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen dankzij een eenvoudige url

De meest gemaakte fouten op websites?

Het kost vaak bloed, zweet en tranen, maar we streven bij elke website naar perfectie. Het is dan ook onvermijdelijk dat we gedateerde websites onder de loep nemen en onze feedback vormen. Niet elk mankement heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Webdesign in provincie West-Vlaanderen
Verouderd design

Webdesign kent zijn trends, let er dus op dat jouw website niet hopeloos verouderd raakt. Kleurrijke en donkere websites horen niet langer. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website is quasi nutteloos. Het levert namelijk minder klanten op. Logisch: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Het trotse gevoel van een nieuwe website kan wegsmelten als sneeuw voor de zon wanneer blijkt dat er geen, weinig of zelfs een dalende trend aan bezoekers te noteren valt. Maar wat is de reden?

Hoger scoren in Google (SEO)
Niet zichtbaar in Google

Wie meer bezoekers op z’n website wil, moet zo hoog mogelijk in de Google-resultaten geraken. Niemand klikt namelijk door naar de tweede of derde pagina. Het is cruciaal om je belangrijkste zoektermen hun werk te laten doen.

Jouw website laten testen bij Conversal

Hoe presteert jouw website vandaag? Gebruik onze gratis tool en ontvang vrijblijvend een eerste analyserapport van jouw website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met focus op resultaat. We gaan voor jou aan de slag en analyseren:

Website laten maken West-Vlaanderen?

Op zoek naar een betrouwbaar websitebouwer West-Vlaanderen? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Ondanks onze steile groei blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat. Zonder passie voor wat we doen, zou die mooie groei dan ook nooit mogelijk zijn.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expert in websites maken
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Erewoord: we ontwerpen alle projecten steeds volledig op maat. Om een degelijke website te laten maken ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Scoren in Google
Scoren in Google

Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner. Een van de redenen is dat al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online te scoren.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Je wil resultaten met een knappe website die goed in de hand ligt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiks- vriendelijk

WordPress biedt een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders; het bevat een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren.

Duurzaam

Duizenden vrijwilligers overal ter wereld bouwen voortdurend mee aan de toekomst van het platform. WordPress is dan ook open source.

Flexibel

Als het zeer uitgebreide pakket functionaliteiten niet voldoende is, kan je WordPress moeiteloos uitbreiden met plugins.

Zoekmachineoptimalisatie
SEO-vriendelijk

Met WordPress ben je al halfweg om goed te scoren in Google. De websites hebben namelijk een zoekmachinevriendelijke structuur en interface.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.

Hoger scoren in Google

Met een nieuwe website mag er gedroomd worden van een betere ranking in Google. Zou die #1 misschien lukken? We zouden de verwachtingen hier graag wat temperen. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO-optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Liever een uitgesproken mening van enkele klanten die zegt waar het op staat? Leer Conversal gerust kennen via hun eindoordeel.

Hoeveel kost een website?

Je kan de kostprijs van een website ergens tussen 500 en 5.000 euro verwachten, al kan dit nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte

Voor de visuele structuur van je website heb je de keuze tussen een bestaande template en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een template is financieel het verstandigst, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Liefst van al is de content, zoals tekst en beeld, ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je oppoken met een doelgerichte online marketing campagne: wij bieden SEO-optimalisaties, online advertenties en mailcampagnes.

Een website laten maken in West-Vlaanderen

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veelgestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons aankloppen met heel wat nuttige vragen. Die houden we niet voor ons, maar beantwoorden we uitgebreid in onze FAQ. Blijf je zitten met een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

533