fbpx

Website laten maken Asse

Je zoekt een ervaringsdeskundige in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Asse of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Asse

Er zijn een hele lijst redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogd de credibiliteit van jouw onderneming
  • Informatie is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogd aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als webdesigner streven we bij het maken van onze websites naar perfectie. Het valt dan ook niet te vermijden dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Verouderd design
Verouderd design

Wat modern en flitsend was toen je website live ging, kan nu de indruk geven dat de tijd bleef stilstaan. Kleurrijke en donkere websites zijn helemaal out. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is dezer dagen de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een langzame website zorgt voor minder contactaanvragen. Het is evident: wie heeft er zin om tijd te verdoen tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers

Je hebt onlangs een website gemaakt of laten ontwikkelen. Met veel fierheid kijk je naar het resultaat maar na een maand is er geen, weinig of uiteindelijk een dalende trend aan bezoekers. Maar wat is de reden?

Niet zichtbaar in Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Iedereen weet ondertussen dat vrijwel niemand verder klikt dan de eerste pagina van zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoekwoorden.

Jouw website laten testen?

Na het invullen van onderstaand formulier krijg je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website toegestuurd. Zo kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie uit te rollen met een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines tot gevolg.

Website laten maken in Asse?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Asse? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie is wat ons verbindt bij Conversal. Die passie slaat aan want jaar na jaar groeien we verder. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we een persoonlijke aanpak en een service op maat hoog in het vaandel dragen.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Daar heb je meteen onze belofte; Conversal komt tegemoet aan jouw wensen en noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoger scoren in Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Inclusief via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een gigantisch gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden enthousiastelingen overde hele wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je de WordPress-website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO vriendelijk
SEO vriendelijk

WordPress-websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om prima te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Jouw website hoger laten scoren in Google?

Van een nieuwe website wordt vaak verwacht dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Uiteraard staan we graag op nummer 1 in de populaire zoekmachines, maar makkelijk is dat niet. Het is namelijk erg moeilijk om snel hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, vertelt het Engelse spreekwoord. Je leert Conversal dan ook het beste kennen via de verhalen van onze klanten. En die hebben een heldere mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website situeert zich doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Website grootte
Grootte

Voor het visuele plaatje van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is het goedkoopst, op maat zorgt voor een unieke site, een betere code (SEO) en heel wat keuzevrijheid.

Website functionaliteiten
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in wel duizend vormen. Dat maakt het soms wat moeilijker om de kostprijs van zo’n integratie te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website kan niet zonder inhoud (copy of content). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website marketing
Online marketing

Een website is de eerste stap, gevonden worden volgt meteen nadien. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Asse?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven hebben heel wat interessante vragen voor ons. We proberen zoveel mogelijk samen te vatten en info te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet en contacteer ons!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem – Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Asse

533