fbpx

Strategie

Bij elk nieuw project, of het nu gaat om een nieuwe website of een digitale marketingcampagne, starten we graag met een strategisch voortraject. Want strategie geeft jouw bedrijf richting en is de eerste stap naar succes!

Technisch Onderzoek

In een Technisch Onderzoek brengen we een concept op technisch gebied in kaart. Dit kan gaan van een koppeling met een externe software tot een complete webshop in verschillende talen.

Marketing Plan

We analyseren jouw website en sociale kanalen in functie van online succes. Want zo kunnen we bepalen welke acties je kan ondernemen om in de toekomst digitaal te groeien.

Marketing Scan Conversal

Conversal is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor kun je als erkende onderneming in Vlaanderen genieten van een subsidie van 20 of 30% op de prijs van een Technisch Onderzoek!

Pakken ervaring

Ons gedreven team heeft alle ervaring en kennis in huis om van jouw digitaal verhaal een succes te maken.

Mee met de trends

We scholen voordurende bij om jouw project van start to finish op de juiste manier te kunnen begeleiden.

Straffe software

Wij gebruiken enkel de beste software in functie van jouw project en doelstellingen.

Samen groeien

Een goede samenwerking tussen ons en de klant is de basis van elk sterk project.

Benieuwd naar onze flow?

In verschillende stappen maken we van jouw digitaal verhaal een succes. We bekijken het grotere plaatje en stellen een concreet groeitraject voor waarbij rekening wordt gehouden met alle verschillende facetten.

Intake
Analyse
Planning
Feedback
subsidie voor jouw meertalige website of webshop

Intake

We starten altijd met een intake gesprek. Daarbij proberen we niet enkel de technische of marketing uitdagingen in kaart te brengen, maar ook jou als klant. Waar sta jij op dit moment, wat zijn je verwachtingen en ambities naar de toekomst… ?

Conversal Analyse

Analyse

Op basis van de verzamelde informatie analyseren we de belangrijkste parameters die invloed hebben op het succes van jouw project.

We werken systematisch elk onderdeel uit en koppelen hierbij steeds terug voor eventuele feedback.

Wireframen website

Planning

Op basis van de verworven inzichten uit de analyse leggen we een strategie en implementatieplan vast met concrete actiepunten voor de online marketingcampagne.

Feedback Conversal

Feedback

Het strategisch voortraject steunt op een goede wisselwerking tussen informatie en feedback.
Want alleen zo kunnen we alle nodige elementen grondig onderzoeken en aanvullend adviseren.

Steven
Sr. Digital Architect

“Onze Technisch Onderzoeken zijn volledig vrijblijvend en op maat van de klant. Onze experts zoeken alles tot in de puntjes uit, waarbij ze niet alleen adviseren maar ook actief meedenken. Zo maken we het verschil!”

Hoe kunnen we jou helpen?

533