fbpx

Website laten maken Merelbeke

Je zoekt een kenner in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Merelbeke of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom moet ik een website laten maken?

Website laten maken in Merelbeke

Er zijn wel 101 redenen waarom je als ondernemer of vereniging een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Je onderneming straalt meer serieux uit met een professionele website
  • Al je (potentiële) klanten kunnen er 24 op 7 terecht voor informatie
  • Vooral via online kanalen kan je het bereik van je onderneming aanzienlijk verhogen
  • Met een domeinnaam heb je er een nieuw en makkelijk te onthouden visitekaartje bij

Foto door: I, LimoWreck, CC BY 2.5.

De meest gemaakte fouten op websites?

Enkel het beste telt, daarom streven we als webdesigner we bij het maken van onze websites naar perfectie. Het is dan ook onvermijdbaar dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Lang geleden was je website hip en trendy, vandaag de dag valt hij uit de toon. Kleurrijke en donkere websites zijn helemaal weg. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de enige juiste keuze.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website betekent minder klanten. Wie wil er namelijk wachten tot een trage website geladen is, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt onlangs een website gebouwd of laten bouwen. Het eindresultaat mag er wezen, al blijven de resultaten achter. Meer nog, er is een dalende trend aan bezoekers. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Je wil meer klanten en dus moet je hoger in Google staan. Hoe beter je belangrijkste zoektermen ingesteld staan, hoe meer bezoekers er dus naar je website komen. Mensen weten inmiddels wel dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Merelbeke?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Merelbeke? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

De rode draad bij Conversal is de passie voor webdesign. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Elk project bij Conversal wordt volledig op maat ontworpen. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Om online te scoren hangt alles af van de belangrijke SEO-vereisten. Omdat al onze websites daaraan voldoen, is Conversal sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, zelfs via WhatsApp.

Een website laten maken in WordPress

Je wil resultaten dankzij een knappe website die gebruiksvriendelijk is? Dan doe je best beroep op een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Hét stokpaardje van WordPress is hun extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress wordt voortdurend verder ontwikkeld dankzij de open-source community, waar duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend meehelpen.

Flexibel
Flexibel

Met de uitgebreide functionaliteiten van WordPress geraak je makkelijk op weg. Als dat pakket niet volstaat, kan je beroep doen op extra ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress-sites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. Dankzij de software is een deel van het werk om puik te scoren in zoekmachines zoals Google reeds opgeknapt.

Hier moet je op letten om hoger te scoren in GoogleWebsite hoger laten scoren in Google

Het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan. Soms wordt er verwacht dat een nieuwe website onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. En als het even kan op #1! Spijtig genoeg moeten we die droom dus doorprikken.

Wanneer we een website uitdenken en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, aldus de Engelse zegswijze. Je leert ons dan ook het beste kennen via klantenreacties. Hun verhalen brengen een duidelijke mening naar voren.

Hoe duur is een website?

De kostprijs van een website situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil komt er door de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Bij Conversal heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp voor de look & feel van je website.  De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle soorten en maten. Soms is het wat moeilijker om de kostprijs van een integratie in te schatten, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Zonder zorgvuldig uitgekozen beelden en teksten stelt je website niet veel voor. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Met een doelgerichte online marketing campagne kan je online verkeer naar je website stimuleren: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Merelbeke?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bij het maken van een website duiken heel wat vragen op. Deze bundelen we zo goed mogelijk met uitgebreide antwoorden en extra info in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om ons te contacteren.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Merelbeke

533