Website laten maken Aalter

Je zoekt een specialist in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Aalter of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Aalter

Er zijn tal van redenen waarom je als ondernemer of organisatie een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de geloofwaardigheid van jouw onderneming
  • Informatie is 24 op 7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

De meest gemaakte fouten op websites?

Als websitebouwer streven we bij het maken van onze websites naar perfectie. Het is dan ook onvermijdelijk dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat hip en trendy was toen je website live ging, kan nu de indruk geven dat hij hopeloos verouderd is. Kleurrijke en donkere websites zijn helemaal weg. Clean, strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig the way to go.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een trage website zorgt voor minder contactaanvragen. Het is een logisch verhaal: wie heeft er zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt onlangs een website ontwikkeld of laten bouwen. Met veel trots kijk je naar het eindresultaat maar na een maand merk je geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers op. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers er naar je website komen. Mensen weten inmiddels wel dat vrijwel niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten testen Aalter

Geef hier je gegevens in om de audit te starten.

Conversal als webdesign bureau

Passie staat voor ons centraal bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Expertise in videomarketing
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO-vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Wordpress webdesign op maat
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Website laten maken in Aalter?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Aalter? Eén adres: Conversal.

Een website laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

SSL certificaat
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam

Omdat WordPress open source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Hoger scoren in Google
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

Makkelijk en veilig online betalen
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe scoor je hoger in Google?

Soms wordt er van een nieuwe website verwacht dat ie meteen voor een betere ranking in Google zal zorgen. Liefst van al staan we natuurlijk op nummer 1 in de populaire zoekmachines. Helaas moeten we die droom doorprikken! Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, leert het Engelse gezegde. Je ontdekt onze reputatie dan ook het best kennen via de reacties van onze klanten. En die hebben een duidelijke mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro maar kan nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Paginasnelheid
Grootte

Voor de look & feel van je website heb je de keuze tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste keuze, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

SSL certificaat
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle maten en gewichten. Dat maakt het soms wat moeilijker om de exacte kostprijs van een integratie aan te geven, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

SEO copywriting
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en beelden. Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Website laten maken kosten
Online marketing

Een website is één, gevonden worden wordt twee. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Aalter?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen deze zoveel mogelijk op te lijsten en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Twijfel niet om ons te contacteren.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen