fbpx

Website laten maken Herzele

Je zoekt een kenner in het maken van een website? Je wil je website laten maken in Herzele of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom zou ik een website laten maken?

Website laten maken in Herzele

Er zijn een pak redenen waarom je als ondernemer of vereniging een website moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website stuwt de geloofwaardigheid van jouw onderneming de hoogte in
  • Informatie is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar voor je publiek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is vlot te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel gemakkelijke manier voorstellen

Door Klodde – Eigen werk, CC0,

De meest gemaakte fouten op websites?

Als websitebouwer streven we naar perfectie bij het maken van onze websites. Het valt niet te vermijden dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft hetzelfde effect, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Verouderd design

Wat ooit knap en flitsend was toen je website online ging, kan nu hopeloos achterhaald zijn. Zowel vele kleuren als donkere vlakken zijn helemaal passé. Clean en strak met veel witruimte, grote titels en liefst iets minder tekst is tegenwoordig de trend.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Een slome website kost je klanten. Logisch: wie heeft zin om te wachten tot een trage website is geladen, om vervolgens ook nog een contactformulier in te moeten vullen?

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Je hebt recent een website online gelanceerd. Met veel trots wacht je de resultaten af, maar na een maand lijkt er geen, weinig of een dalende trend aan bezoekers te zijn. Maar wat is de oorzaak?

Scoren In Google
Niet zichtbaar in Google

Hoe beter je in Google scoort, hoe meer bezoekers er langskomen op je website. Iedereen weet inmiddels dat zo goed als niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Zorg er dan ook voor dat je er staat op je belangrijkste zoektermen!

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Herzele?

Op zoek naar een betrouwbaar agency in regio Herzele? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Conversal heeft een gepassioneerd team. Die passie slaat aan want ons bedrijf én team groeien jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij plannen jouw project uitvoerig van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze projecten zijn steeds volgens wens en volledig op maat. Om een kwalitatieve website te bouwen ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Elke website die bij ons online gaat, voldoet aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website, zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een knappe website nodig die gebruiksvriendelijk is en resultaten binnenhaalt? Dat is enkel mogelijk met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons kan je zeker zijn van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

De grote sterkte van WordPress is het geweldig gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en nadien te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, staan duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend klaar om mee te helpen aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

Dankzij de zoekmachinevriendelijke structuur en interface helpt WordPress zelf om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Hier moet je rekening mee houden.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

Vaak wordt er verwacht dat een recente website meteen voor een betere ranking in Google zal zorgen. Uiteraard staan we graag op nummer 1 bij de populaire zoekmachines, maar spijtig genoeg moeten we die droom doorprikken. Het is namelijk helemaal niet eenvoudig om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, leert de Engelse zegswijze. Wij laten hier het woord graag even over aan onze klanten, je leert ons het beste kennen via hun verhalen en duidelijke mening.

Hoeveel kost een website?

De vraag die ertoe doet! De kostprijs van een website kan je gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro situeren, al kan dat nog oplopen. Het verschil zit in de grootte-orde van het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra funtionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Voor het uitzicht van je website heb je de keuze tussen een standaard sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is de goedkoopste, op maat staat voor uniek, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in alle maten en gewichten. Dat maakt het af en toe moeilijker om de kostprijs van een integratie op te maken, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website wordt gevuld met inhoud zoals visuals en tekst (ook wel copy genoemd). Liefst van al is die content ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Een website online krijgen is één, gevonden worden is de volgende stap. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Herzele?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons langs met heel uiteenlopende vragen. We proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden en delen de info in onze FAQ. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Herzele

533