fbpx

Website laten maken Berlare

Op zoek naar een expert in webdesign? Wil je jouw website laten maken in Berlare of omgeving? Conversal is de perfecte partner!

Waarom een website laten maken?

Website laten maken in Berlare

Als ondernemer of organisator zijn er tientallen redenen waarom een website een goed idee is. Deze redenen zijn vaak erg specifiek, afhankelijk van je sector en doel. Toch zijn er enkele redenen die voor iedere onderneming of organisatie van belang zijn:

  • Verhoog de credibiliteit of geloofwaardigheid van je onderneming met een professionele website
  • Zorg voor een continue online beschikbaarheid van informatie
  • Vergroot je bereik via online en digitale kanalen
  • Set-up and forget: een domein is makkelijk te onderhouden
  • Stel jezelf voor zoals jij naar buiten wil komen

De meest voorkomende fouten in websites

Als webdesign bureau streven we bij het maken van onze websites naar perfectie. Het is dan ook onvermijdbaar dat we bestaande websites onder de loep nemen en onze mening daarover uiten. Niet elke fout heeft dezelfde impact, maar toch analyseer je best tijdig als je online wil doorgroeien.

Projecten op maat
Ouderwets design

Een website die er net zo uit ziet als toen ze 10 jaar geleden ontworpen werd, geeft een verouderde indruk. En dat geeft dan weer de indruk dat je niet mee bent met de tijd. Hedendaagse websites zijn strak, bieden veel witruimte en vertonen grote titels.

Website laten maken met Wordpress
Trage website

Er bestaat niets dat meer frustreert dan een trage website. Mensen klikken al snel weg wanneer ze te lang moeten wachten tot de website geladen is. Trage websites resulteren dan ook in minder contactaanvragen.

Weinig bezoekers
Weinig bezoekers

Net een nieuwe website laten maken, maar blijven de grote hoeveelheden bezoekers weg? Een mooie website is niet alle wat je nodig hebt! Je wil ook online gevonden worden. Het is belangrijk dat je achterhaalt waarom je bezoekers wegblijven.

Scoren In Google
Niet vindbaar in Google

Om digitaal succes te hebben, is het belangrijk dat jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google prijkt. De gemiddelde internetgebruiker kijkt niet verder dan de eerste pagina in Google. Zorg dan ook dat jij daar staat voor de belangrijkste zoekwoorden.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken in Berlare?

Op zoek naar een professioneel webdesigner in Berlare? Conversal is jouw partner!

Conversal als webdesign bureau

De teamleden van Conversal hebben alvast één ding gemeen: passie voor webdesign. Die passie slaat aan en we groeien ieder jaar. Ook al wordt ons team steeds groter, we blijven garant staan voor een service op maat van jouw wensen en een persoonlijke aanpak.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Wij ontwerpen onze projecten steeds volledig op maat. Om een kwalitatieve website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Al onze websites voldoen aan de SEO vereisten om online te scoren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Zelfs via WhatsApp!

Een website laten maken in WordPress

Een mooie, gebruiksvriendelijke website waarmee je resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is een extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Duurzaam
Duurzaam

Omdat WordPress open-source is, helpen duizenden vrijwilligers overal ter wereld voortdurend mee aan de ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO-vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google met jouw website?

Website hoger laten scoren in GoogleVaak zijn er hoge verwachtingen en men hoopt dat een nieuwe website meteen zal ranken in Google. We streven allemaal naar die eerste positie in zoekmachines. Spijtig genoeg is het helemaal niet makkelijk om die eerste positie te bereiken.

Bij het ontwerp en de technische ontwikkeling van een website houden we rekening met een heleboel technische SEO basisfactoren die zorgen voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

 

 

 

Dit zijn enkele belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat of veiligheidscertificaat
  • URL-structuur van de website
  • Laadtijd van de pagina’s
  • Mobiele bruikbaarheid

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Iedere website die we lanceren, is er eentje om trots op te zijn. In het verleden bouwden we al websites voor kleine ondernemers, maar ook voor grote bedrijven, innovatieve start-ups en lokale organisaties. In welke sector je ook zit en ongeacht hoe groot of klein je project is: bij Conversal ben je aan het juiste adres voor WordPress webdesign op maat!

Bekijk onze realisaties en hou in gedachten: alles is mogelijk!

Onze klanten getuigen

‘The proof of the pudding is in the eating’, zegt het Engelse spreekwoord. Je leert ons dan ook het beste kennen via de verhalen van onze klanten. En die hebben een uitgesproken mening.

Hoeveel kost een website?

De kostprijs van een website varieert enorm. Gemiddeld betaal je ergens tussen 500 en 5.000 euro, maar dat bedrag kan makkelijk nog oplopen. De prijsverschillen zitten vaak in de omvang van het design, de webhosting en eventuele extra functionaliteiten. Zo betaal je meer voor een webshop op maat, op maat gemaakte integraties, API-koppelingen, integraties met sociale media, een video kanaal of een blog.

 

Grootte
Design

Om het design en de look van jouw website te bepalen kan je kiezen uit bestaande sjablonen of een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is beduidend goedkoper, maar maatwerk zorgt voor een unieke website met betere code en meer keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere website vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een website. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Inhoud

Jouw website heeft natuurlijk ook inhoud of content nodig. Om goed te scoren in zoekmachines zorg je best voor SEO vriendelijke inhoud die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Slimme inhoud zorgt ervoor dat je website beter en makkelijker gevonden wordt in zoekmachines.

Online marketing
Online marketing

Een website hebben, betekent niet dat je meteen gevonden wordt. Je kiest er best voor om een doelgerichte online marketing campagne op te zetten. Dit gaat van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een website laten maken in Berlare?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Bedrijven komen bij ons met heel veel vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

AalstAalter – Berlare – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Berlare

533