fbpx

Webshop laten maken

Op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau voor de bouw van jouw online shop? Een webshop laten maken doe je bij dé referentie in België voor webdesign, online marketing en digitale groei. Maak kennis met Conversal.

 

Waarom een webshop laten maken?

Waarom een webshop laten maken?

De online markt groeit elke dag. Steeds meer klanten kiezen voor het internet om hun aankopen te doen. Logisch, want het aanbod is bijna oneindig en je hoeft je er niet voor te verplaatsen. Daarom starten veel winkels met een webshop als extra verkoopkanaal. En dat heeft heel veel voordelen:

  • Bereik klanten uit een veel groter gebied
  • Webshop is een online vitrine voor jouw winkel
  • Betalen gaat vlot en veilig en kan aan jouw boekhouding worden gekoppeld
  • Je bent 24/7 open voor je klanten
  • Door online dezelfde look & feel aan te houden, bouw je aan je merkimago

Een webwinkel op maat

Een professionele webshop hebben is erg belangrijk voor wie nieuwe klanten wil winnen. Met het juiste design straal je vertrouwen uit en dankzij de structuur van jouw shop vinden klanten makkelijk de weg naar jouw producten en de betaalpagina.

Bij Conversal willen we dat je scoort met jouw online shop en hebben we aandacht voor alle belangrijke zaken:

Professioneel design
Professioneel design

Een webshop moet niet alleen aansluiten bij de look & feel van jouw merk, een professioneel design straalt ook kwaliteit en vertrouwen uit waardoor de klant bij jou koopt. Een strak design legt alle aandacht bij het product, want dat is waar je webshop om draait.

Aandacht voor de customer journey
Aandacht voor de customer journey

Een mooi design is natuurlijk niets als de klant de weg naar jouw producten niet vindt. Wij hebben veel aandacht voor het gebruiksgemak van jouw webshop waarbij de klant in enkele clicks kan bestellen en betalen.

SEO virendelijk
Makkelijk en veilig online betalen

Online betalen is een snelle en veilige manier om de financiële transacties met je klant te regelen. Wij zorgen voor de integratie van de veiligste webshop betaalsystemen die we rechtstreeks kunnen koppelen aan je voorraadbeheer en boekhouding waardoor jij heel wat tijd wint.

Scoren In Google
Online gevonden worden

Een webshop laten maken heeft natuurlijk enkel zin wanneer die online wordt gevonden. Onze online marketeers en SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw webwinkel scoort in Google waardoor jij meer klanten bereikt en meer omzet haalt.

Een WordPress webshop laten maken

WordPress is vandaag het meest gebruikte platform waarop websites worden gebouwd. De mogelijkheden van WordPress webdesign zijn heel groot en onze designers halen alles uit de kast om voor jou de mooiste webshop om maat te maken.

Eén van de grote voordelen van WordPress is het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) waardoor jij zelf makkelijk foto’s of inhoud op jouw webshop kan toevoegen of wijzigen. Nieuwe producten in je gamma? Dat is dankzij WordPress zo aangepast!

WooCommerce is de populairste WordPress plugin voor webshops. Wij maken deze gebruiksvriendelijke applicatie volledig op jouw maat. Zo doet je webshop precies wat je ervan verwacht: snel en makkelijk je producten verkopen en je voorraad beheren zonder omwegen.

Wanneer we een website ontwikkelen, houden we steeds rekening met de hedendaagse SEO vereisten of SEO optimalisatie van jouw webshop.

Conversal zorgt voor jouw digitale groei

Wil je een professionele, goed draaiende webshop laten maken? Reken dan op de expertise van Conversal. Meer dan 500 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte: wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, website ontwerp tot programmatie en online marketing.

Website op maat
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Conversal is sinds 2016 officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Webshop foto’s laten maken

Webshop foto’s laten maken

Een consument beslist op een webshop vaak over zijn aankoop op basis van foto’s. Je kan het product niet in handen houden dus afbeeldingen zijn jouw belangrijkste etalage. Bij een professionele webshop horen ook professionele foto’s.

Wil je voor je webshop foto’s laten maken dan ben je bij Conversal aan het juiste adres. Wij werken met fotografen die zich specialiseren in foto’s voor online shops. Het voordeel van een fotoreportage bij Conversal is dat de afbeeldingen helemaal passen in de look & feel van de rest van jouw website. Dat is nog een extra manier om jouw professionaliteit in the picture te zetten.

Subsidies voor webshops

Een webshop starten is een duurzame investering in de toekomst van jouw zaak. En daar wil de overheid je graag bij helpen! Er zijn verschillende voor wie investeert in digitale dienstverlening, zoals een webshop laten maken.

Conversal helpt je graag met het indienen van je subsidieaanvraag. Daarnaast bekijken we samen of jouwwebshop voldoet aan alle wettelijke verplichten en vergunningen die nodig zijn om jouw online zaak te starten. Denk maar aan de vergunningen voor de online verkoop van alcoholische dranken: hoe vermijd je dat een minderjarige drank bij je kan kopen?

Hoeveel kost een webshop?

De prijs van een online shop hangt af van verschillende factoren:

  • Hoe groot is het gamma?
  • Welke mogelijkheden wil je aan jouw webshop koppelen?
  • Kies je voor een meertalige website of niet?

Wil je weten hoeveel een webshop kost die voldoet aan jouw verwachtingen? Ken je graag de mogelijkheden om online meer uit je verkoop te halen? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en een gedetailleerd voorstel op maat!

Enkele mooie webshops uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een website op maat. Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk!

Veel gestelde vragen over webshop laten maken

Bedrijven komen bij ons langs met heel wat interessante vragen. We proberen deze zo goed als mogelijk samen te vatten in onze FAQ. Zit je nog met een specifieke vraag? Geef ons gerust een seintje!

Wij zijn actief in deze regio’s

Relevante links

Betekenis webwinkel

533