fbpx

Webshop laten maken Aalst

Je zoekt een specialist in het maken van een webwinkel? Je wil jouw internetwinkel laten maken in Aalst of omgeving? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Waarom een webshop beginnen?

Webshop laten maken Aalst

Er zijn heel wat redenen waarom je als ondernemer of organisatie een webshop moet hebben. Die zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er een aantal algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele webshop verhoogt de credibiliteit van jouw onderneming
  • De webwinkel is 24/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf verhoogt aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is makkelijk te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

Een webshop op maat laten maken in WordPress

Een prachtige, makkelijk te navigeren website die efficiënt resultaten haalt? Dat kan enkel met een kwalitatief CMS (Content Management Systeem). Bij ons ben je zeker van een website die snel laadtgevonden wordt door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt WordPress nog andere voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

WordPress is bijzonder gebruiksvriendelijk, ideaal om websites te ontwikkelen en te beheren. Ontwikkelaars, klanten en beheerders halen hier een groot voordeel uit.

Duurzaam
Duurzaam

WordPress teert op duizenden vrijwilligers die overal ter wereld voortdurend bijdragen aan de open source ontwikkeling.

Flexibel
Flexibel

WordPress biedt op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat dan kun je je WordPress website uitbreiden met “plugins”.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites hebben een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De software zelf is al een uitstekende helper om goed te scoren in zoekmachines.

Conversal als webdesign bureau

Conversal werkt steeds vol passie aan websites. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen je reeds voor en boekten succes. Wij beloven je dan ook graag dat we tegemoet komen aan jouw noden. Om dat te doen, maken we gebruik van een slimme strategie, een duidelijke planning, een gedetailleerde uitwerking en een naadloze opvolging.

Ruime expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Projecten op maat
Maatwerk

Onze webdesigners bouwen alle websites steeds volledig op maat. Om een website te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Service na verkoop
Service na verkoop

Je kan onze helpdesk elke werkdag bereiken tussen 8u30 en 17u00 indien je verdere vragen hebt over jouw website en/of project.

Webshop starten in Aalst?

Op zoek naar een betrouwbaar agency voor webdesign in regio Aalst? Eén adres: Conversal.

Enkele mooie E-commerce shop voorbeelden uit ons portfolio

Elke webshop die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden webwinkels voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webshop op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Hoeveel kost een webshop laten maken in Aalst?

De kostprijs van een internetwinkel kan je doorgaans tussen de 500 en 5.000 euro situeren, maar dit kan nog oplopen. Het verschil zit in in de grootteorde van het ontwerp en design op maat van een webwinkel, de webhosting en de extra functionaliteiten zoals een webshop, API koppelingen, social media integraties, video en blog.

 

Grootte
Grootte

Om het design en de look van jouw website te bepalen kan je kiezen uit bestaande sjablonen of een op maat gemaakt ontwerp. Een sjabloon is beduidend goedkoper, maar maatwerk zorgt voor een unieke website met betere code en meer keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Iedere webshop vraagt om een unieke set functionaliteiten. Externe koppelingen en API integraties bestaan dan ook in alle soorten en maten. En die integraties hebben een invloed op de kostprijs van een webwinkel. Daardoor is het soms moeilijk om vooraf in te schatten hoeveel deze integraties juist kosten.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Verkeer naar je website kan je verhogen met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO-optimalisaties tot het plaatsen van online advertenties en e-mail marketing.

Een internetwinkel laten maken in Aalst?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen over webshops

Bedrijven komen bij ons aankloppen met heel wat interessante vragen. We proberen zoveel mogelijk te capteren en daar informatie over te voorzien. Onderstaande artikels kunnen misschien al een antwoord bieden op je vraag. Blijft je vraag onbeantwoord? Contacteer ons dan.

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Gent – Aalst –  NinoveOudenaarde

Vlaams Brabant

AffligemLeuvenBrussel

West-Vlaanderen

Kortrijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis webshop

Aalst

 

533